Újjáéled a klasszikus DOOM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.idsoftware.uw.hu
Most csináltam ! nem gagyi! ha tetszik írjátok le persze oda :) Mirc en általába fent szoktam lenni és ha van Quake3 szerveretek akkor én szivesen kíron na enyi bye-ez
nekem nem kellenek a bonyolult, túlcsicsás, irányítsd a csapatod meg kommandózzál játékok... :P
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
DOOM1, DOOM2, Heroes, Quake, Quake2, Half Life, Wolfenstein, Medal Of Honor, Unreal 2, Call Of Duty, Far Cry
kb. ebben a sorrendben, de a DOOM3 nekem nagyon nem jött be pont a sok sötétség miat, a Half Life 2 meg még játszás alatt ban de némely része elég vontatott, de úgy érzem végül is jó lesz (remélem)!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
(Akinek Windows XP-je van, az DOSBox alatt rendesen, azaz zenével együtt is élvezheti!)
Ugyanis a DooMsDay motor immár ÉVEK ÓTA biztosítja, hogy a ShareWare DooM1, a regisztrált DooM1, az Ultimate DooM1, az eredeti DooM II, a TNT DooM II, a Plutonia DooM II, a Heretic és a HeXeN játékokat, valamint ezek számtalan kiegészítõ pályáját (akinek megvan) mind lehessen futtatni
- sVGA felbontásban,
- true color színmélységben,
- nagyszerû 3D effektekkel,
- akár OpenGL, akár DirectX (min. 8.1) alatt,
- közös és jól kidolgozott kezelõi felülettel,
- korszerû hálózatkezeléssel,
- szabadon konfigurálható billentyûzettel,
- és mindezt INGYEN!!!,
- és olyan formában, hogy bárki bekapcsolódhat a fejlesztésbe, akinek van kedve hozzá.
Az egész annyira jó, hogy ennek alapján látott neki egy másik csoport annak, hogy megcsinálják a Duke Nukem sorozatnak is egy hasonló verzióját (beleértve a BlooD-ot is).
(Szintén van elõrehaladás a ROTT-tal kapcsolatban is, bár az még nem játszható.)
Na most a link, ahonnan letölthetõ a DooMsDay 3D motor:
http://www.doomsdayhq.com/
Ahhoz, hogy a játékokat futtatni lehessen, szükségesek az adott játékok WAD file-jai, ezek jogi okokból nincsenek mellékelve. De aki szerette a játékokat, annak nyilván megvannak (tegye fel a kezét, ha mégsem).
(A fentiek miatt túl sok értelmét nem látom annak, hogy a DooM 1-2-õt betegyék a DooM3 motor alá. Inkább a Wolfenstein 3D/Spear Of Destiny sorozatnak látnám szívesen egy sVGA verzióját.)
a doom 1 pedig asszem 2 perc alatt végigvihetö(feszitett tempoban?<#vigyor2>#vigyor2>
szoval bizti benomnak pár ujitást, mert ha nem, akko 10 perces lesz a game
Graxyboy:
ami meg a Warcraft ujitást illeti, a warcraft III-hez irtak egy custom sort, ami egy ütös feldolgozása a 2-dik résznek...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én csak azt nem értem, hogy manapság miért olyan kevés a klasszikusnak mondható darab. Tehát, amikrõl évtizedek múltán is himnuszokat fognak zengeni. ld oldschool játékok. De pl. más téren se tudnak átütõt elérni. Engem anno pl nagyon megfogott a C&C hangulata, azóta se tudtam olyan jót élvezkõdni rts-en. Valahogy a pénz erre is rányomja bélyegét a hangulat és gyakran a minõség rovására...
A sötétség lehet azért is probléma mert lusták a textúrarajzoló grafikusok, esetleg nem volt elég della a fejlesztéskor és így a kényes részeket leplezni lehet az "áthatolhatatlan" sötétséggel. <#hawaii>#hawaii> A gamma felhúzását én azért nem használom, mert a készítõk nem úgy tervezték, a feeling nem ugyanaz.
Részemrõl ennyi!<#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem messze nem újdonság, hogy a régi játékokat felújítják. Anno a Commodore 64-es játékok közül ma is fel lehet ismerni itt-ott némi hasonlóságot a mai "új" játékokban.
A Doom 3 nekem nagyon bejött. Csodálom, hogy alig van, akiknek tetszik. Szerintem ha világos volna a játék, akkor sosem paráztam volna rá sehol sem. Akkor meg mi értelme lenne? Egy sima lövöldözõs lenne sok mászkálással.
(Egyébként meg benne lesz a két titkos Wolfensteines pálya?)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
anno az ut2k3at is felraktam és akármennyire dicsérték a graphicsot az egész egy plasztikfegyveres lego feelinget adott ki magából a q1 fegyverei által keltett feelinghez közel sem volt
és akkor még gépigényt sem mondtam
dimenzióit tekintve hiába egyezik meg minden szoba az elsõvel ennél a doommodnál is, de totál más hangulatot áraszt a pálya magából. nekem se jött be
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
szerintem tök jó játék lenne:D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
bár az kicsit gyengére sikeredett szerintem.
A fuhquake/earthqukae project. Gyk készen van, már végig is játszozzam nem is egyszer:)
Nem semmi érzés volt végigtolni az örök királyt szebben jobban. Feltámadt a hamvaiból:)
És nincs elcseszve. aki látott már unreal engine-el renderelt quake-et (volt rá kezdeményezés) az tudja miröl beszélek:)
Nagyon penge lett ez.
Sajna a további X-com részekbõl pont az hiányzott, ami naggyá tette a játékot!
Ennyi erõvel kilehetne adni a köv. gamékat: Warcraft 1,2; Dune 2; Final Fantasy-k; X-Com 1,2 ... stb. Sztem mindenkinek van a régmúltról igazi nagy kalsszikus gaméja! <#conf>#conf>
Sztem. :) de ha ennyire ráérnek és egy jó kis
X-COM 2õt szívesen látnék extra fegyverekkel, hosszabb kûldetésekkel, lenyûgözõ grafikával extra effectekkel és nagyobb pályákat esetleg egy idegen bolygó(kat)t is akár!? :) Én sztem egyik legnagyobb game. (nekem) <#taps>#taps>
Erre nézzetek szét, innen el lehet jutni sok doomos helyre (textúrák, zenék, motorok, stb.).
www.doomsdayhq.com