Firefox !plug-in!-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a Feed Sidebar-t használom, de nem jön értesítés minden új feltöltött hír megjelenésekor pl. Ma vettem észre, hogy volt, amit nem jelenített meg. Végig néztem egy csomsó plugint, de nem igazán találtam jót.
Ti mit használtok?
Van olyan kiegészítõ a Firefoxhoz, amivel a nyomtatási nézetben én magam tudom berakni az oldaltöréseket? Vagy ezt alapból lehet, csak én nem jöttem még rá?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nektek rendesen mûködik a tab-mix plus?
Nekem 3 napja mintha rakoncátlankodna, minden linket külön ablakba akar nyitni, pedig eddig beállításaim szarint mûködött ahogy akartam, külön lapra nyitotta. Most is erre van kapcsolva, de nem azt csinálja! :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Konkrétan azt szeretném, hogy az MR2 rádió honlapján található toplistát kattinhatóvá teszi, nem csak az elsõ 3-at, és rájuk keres Youtubon😄 Biztos megoldható valamelyik pluginnal😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- beírok a filterbe egy részletet (pl. sanyi.php)
- és ahogy netezek az összes olyan linket lementi egy txt fájlba amiben bennevan a sanyi.php.. azt is ami sanyi.php?haho vagy sanyi.php?tökmindegy
- esetleg egy ON és OFF gomb, hogyha olyan helyen járok és elõfordulhat a filterben lévõ url részlet akkor azt ha kikapcsolom ne írja bele a txt-kbe.
remélem érhetõ.. ötlet, tipp.. vagy aki megtudná írni.. pm vagy ide..
Elõre is köszi.
xP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igazad van! A korábbi bejegyzésemet másolással szúrtam be ebbe a topicba és egy mondat lemaradt. A bejegyzés utolsó mondata így hangzik: "Ha valaki ismeri, vagy van olyan oldal, ahol magyar nyelven elérhetõ információk vannak, köszönettel veszek minden segítséget."
Ami a gyenge angoltudás csiszolását illeti,nem reménytelen, csak 63 éves korban már nem könnyû vállalkozás.
Üdvözlettel: gy?jt?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Letöltöttem a MR Tech Toolkit (formely Local Install) 6.0.1 kiterjesztést a Firefox 3.0 böngészõhöz.
Gyenge angol tudásom meggátol abban, hogy ennek a - feltehetõen funkció-gazdag kiterjesztésnek a lehetõségeit megismerjem.
Üdvözlettel: gy?jt?
tedd fel ezt a plugint
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet e valahogy bõviteni magát akönyvjelzõ eszköztárat értem arra hogy most csak egy sorvan a többit meg le lehet nyitni a nyillal oldalt. Arra lennék kiváncsi, hogy nem lehet vhogy több sorba rakni a könyvjelzõ eszköztárat?
Namármost ez elvileg arra alkalmas, hogy figyeljem az uTorrentet egy másik sz.gépen, ami a helyi hálózatban van. Ebbõl csak az sikerül, hogy az Up és Download sebességet mutassa csak a foxi a jobb alsó sarokban. A Nézet menü Oldalsáv menüpontjából pedig elõhívható a qTorrent, amit be is rak az oldalsávba, csak sajnos nem tölt bele semmit. A Web felületet engedélyeztem a qTorrentben. Mindezt kipróbáltam a 2.0.0.7 és 1.5-ös verziójú Firefox-al is. Mi lehet a hiba?
ez meg kattintás nélkül elõnézetet csinál oldalakról, képekrõl (pl a google képekrõl is)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tudna valaki ajánlani olyan add-on-t amivel könnyen tudnék képet letölteni.
Pl. ha egy oldalon ott van több kép kicsiben, azokra ne kelljen külön külön rákattintani hogy nagyban megjelenjenek, és onnan kép mentése..., hanem egyszerre esetleg az összeset vagy akár egyesével úgy hogy ne kelljen megnyitni õket, és ne jelenjen meg párbeszédablak - így gyorsabb ugyanis.
Én sajna nem találtam olyat, ami a kis miniatûrrõl az eredeti képet mentette volna le.
thx
kösz még egyszer
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
These are my friends, see how they glisten...
ezzel semmi gond egy másik gépemen is már 2es verzió van rég óta de ott el tudtam tüntetni a böngészõsáv melletti google keresõ izét
most nem tudom sehogysem
nincs valami plugin vagy vmi megoldás?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyenként tudod csak vele kitölteni az ûrlap mezõit.
DeathJr! Ha te meg húzogatni szeretnél, akkor a fentebb írt linkrõl a Mouse Gestures nevû extension-t ajánlom figyelmedbe. Marha pöpec kis kiterjesztés, csak gyakorolni kell.😊
Olyan kiterjesztést keresek,amely lehetõvé teszi hogy kattintásra kitöltse a jelszó mezõt..(pl.az Operában a ceruza)
Hiába kezdem el írni,vagy rákattintok nem tölti ki!😞
Köszi a választ!
attip
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
These are my friends, see how they glisten...
Kedvencek kezelésére nekem pl. nagyon bejön a "Morning Coffee" kiterjesztés.Egy kattintással megnyitja a megadott oldalakat.
Morning Coffee
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Lehet hogy rosz helyre írok nem tudom a google lökte ki.
Nah a lényeg.
Én nagyon sokáig a Maxthon-t használtam de sokan mondták hogy sokkal jobb a FireFox.Leteszteltem és tényleg jobb mert gyorsabb meg minden,de hiányzik egy két dolog ami a Maxthon-ba volt.
Ilyen pl.: a képernyõ bal oldalán a Kedvencek menü, mikor kevenceket nyitok akkor nem nyit neki új ablakot és ez eléggé idegesítõ, a maxthon-nál amikor egy linket láttam akkor megfogtam bal klikkel és csak elhúztam valameik irányba és új ablakba meg is nyitotta(igaz itt a középsõ gomb segítségével meg lehet oldani).
Ezekre nincs esetleg valami Plugin???
Ha igen lécci írjátok már meg hogy hol és mi a neve.És ha tudnátok link-et adni nagyon megköszönném.
Thx Elõre is!
function valami(izé) {
}
ezt a függvényt ki lehet cserélni egy általam írt függvényre Greasemonkey-val?
egy lightosabb plugint is próbáltam, Chickenfoot-ban van replace, de nem a forrásban cserél
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ha lementem gépre akkor valami miatt nem mûködik a dolog, ezért gondoltam hogy talán böngészõben kellene trükközni.
Firebug csak a html részt engedi átírni, más programot nem találtam a célra.
Lehet hogy Greasemonkey adhat valami megoldást a problémára? Vagy rossz helyen keresgélek?
Az mitõl lehet, hogy frissítettem a FlashGot-ot és azóta nem hajlandó felismerni egyetlen letöltõprogit se kivéve a WellGet-t.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Hol módosíthatom-bõvíthetem a TBird "smile készletét"?
Vagy ki-milyen programot/kegészítést tudna ajánlani annak érdekében, h más "szmájlikat" lehessen bevetni a gyanútlan címzettekkel szemben?! 😊
nem javasriptet, JAVA-t... :/
Szal így eldöntöm én, a javascriptet akarod letiltani, ehhez itt a noscript nevû kiterjesztés.