Firefox !plug-in!-ek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Jé, tényleg, most nézem, hogy van RSS feed a topicokhoz... :-) Ha jól emlékszem, az RSS-olvasó kiterjesztések közül pl az infoRSS tud ilyet, hogy feldobjon egy ilyen kis figyelmeztetõ buborékot, ha van új "hír".

These are my friends, see how they glisten...

akyyy
nem tudtok olyan plugint, rss-olvasó, ami jó lenne ezekhez a topicochoz sg-re? ami alapból benne van nem valami jó, valami olyasmire gondoltam, ami egy buborékban jelzi ha valahova új üzenet érkezett!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
bala_
Mivel tüntethetném el a könyvjelzõk ezköztár mappáját a könyvjeélzõk közül?

gergod
köszi az extmirroron találtam mûködõt <#worship>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

a plus mit tud?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
PRóbáld felrakni valahonnan máshonnan (pl extensionsmirror.nl vagy firefox.hu), vagy esetleg ha onnan se megy, akkor az AdBlock Plus-t próbálhatnád még meg.

gergod
ezt 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

<#kerdes>

Ácsi. Mit értesz "firefox honlap" alatt?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gergod
Sajna nem mûködik, pedig teljesen friss a rendszer, ma installáltam. Ahogy néztem a required verzió az valami 0.7-1.04 ig, namost az én firefoxom 1.06.
Más is írta a firefox honlapon, hogy nem mûködik neki az adblock, mert régi verziójú. Na mindegy, remélem hamarosan frissül.

Akkor nálad lesz valami gikszer, mert az a legutolsó változat és rendben mûködik mindenki másnál.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gergod
Sziasztok az 1.06 hoz nem jó az adblock ami a firefox honlapján van. Van lehetõség máshonnan mûködõ adblockot leszedni?

shrek82
Most jó volt.. És mûxik is, ugyhogy hála megint Neked..😄D

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Sil78
Hmm... feltöltöttem még egyszer, most is?

shrek82
azt írja ki, hogy nem lehet telepíteni, mert érvénytelen telepítõcsomag..

Sil78
Hmm... Szerintem próbáld meg a 3.1.0-t, bár ez még hivatalosan nem jelent meg.

shrek82

Sil78
Hányas verzió?

shrek82
sajnos nem segített.. más ötlet?

Sil78
Eltávolítani és újratelepíteni a kiterjesztést.

shrek82
Mi a teendõ, ha local install beállításaira kattintva ez ugrik fel?

Sil78
Ja, hogy Mozilla, bocs... Abban tényleg nincs benne az új Kiterjesztéskezelõ, és elég nehézkesen lehetne csak uninstallálni a kiterjesztéseket.

Devids Pro
És hol van az az eszközök menü? (ez nem firefox)
Sil78
Elég lett volna csak az adott kiterjesztést reinstallálni, nem kellett volna az egész böngészõt... Eszközök / Kiterjesztések, jobb egérgomb a kiterjesztésen, eltávolítás, böngészõt újraindítani és már rakhatod is fel újra.

Devids Pro
na megoldottam, mozilla reinstallal
Devids Pro
és hogy szedjem le?
ivjoe
Le kell szedni a colorzillát, vagy frissítsd!
Devids Pro
Ilyenkor mi a teendõ:
KÉP
Feltelepítettem ezt a Colorzilla kiterjesztést a Mozilla 1.7.7 böngészõmre. Újraindítottam a böngészõt. Ezután megjelent ez a vacak ott alul. Újraindítottam a gépet is az se használt..
Hogy tudom ezt eltünteni? Vagy az egész plugint letörölni?
Segítsetek!
Szervusztok!

Korábban vagy ebben a témakörben vagy a Mozilla Firefox témák között olvastam arról, hogy vagy kiterjesztés, vagy valami segédprogram átmásolja a Könyvjelzõket az Explorer Kedvencek közé és a két anyagot szinkronizálja.
Ha valaki esetleg emlékszik rá, segítsen megtalálni.
Köszönöm.

Üdvözlettel: gy?jt?

olyan plugint szeretnék ami szövegfelismeréssel ruházza fel a böngészót (pl.:opera8).

tudtok ilyet?

Persze olyan flash animációknál probléma lehet, mely menet közben dinamikusan tölti a tartalmat.

köszi

Jobb klikk az oldalon, View page info -> "Media" fül -> flash-t kikeres, majd "Save as"

sziasztok! egy olyan pluginra lenne szükségem amely lementi az oldal flash moziait. tudtok ilyet?

Már megtettem, csak szólok, hátha mást is váratlanul ért a reklámok újbóli felbukkanása.
Próbáltam a filterset-et, de érezhetõen lelassította az oldalak betöltését, szóval inkább maradtam a handmade filternél.

Sil78
És azt a scriptet miért nem tiltod le? Most gyorsan megnéztem (ideiglenesen letiltottam az AdBlock-ot - lásd Ctrl+Shift+B - és újratöltöttem az oldalt), nekem ezt simán blokkolta (Filterset G rulez, de szerintem egy sima /ad/ szûrõszabály is elég lenne neki).

Kosz a segitseget.
Az Index trükközik: ma szembesültem vele, hogy a flash animos hirdetés belinkelése nem az oldal az oldal HTML-kódjában van, hanem egy JavaScript fájlban, melyre az oldal hivatkozik, így nálam az AdBlock nem blokkolta a hirdetést.

Sil78
1. Ahhoz, hogy új lapon nyissa meg a keresések eredményét, nyilván valamilyen füles böngészéssel kapcsolatos kiterjesztés kell, pl a Tabbrowser Preferences vagy a Tab Mix (ez utóbbi mellett viszont ne használj semmi más hasonló, tabokkal kapcsolatos kiterjesztést és lehetõleg a SessionSaver-t se).
2. Az urlbar Firefoxban is használható kereséshez, bár kicsit másképp, pl ún. kulcsszavas kereséssel (lásd pl Firefox topic, #587-es hozzászólás). Az épp kijelölt keresõben a jobb egérgombos menübõl tudsz keresni.

Hello! Egy kis segitseget szeretnek kerni. Evekig Mozillat hasznaltam, de sok ijeszgetes hatasara, hogy nem fejlesztik tovabb, szeretnek minel hamarabb atterni az FX+TB kettsore. Az egyik fura dolog, hogy sehol sem tudom beallitani, hogy ha egy weboldalon kijelolok egy szoveget majd jobb es search web (guglival) akkor nem uj tabban, hanem uj ablakban nyiljon meg. Naponta kb, szazszor hasznalom es nem all kezre az uj tab beallitas. Az http://www.extensionsmirror.nl-t mar vegigneztem, es aminek a leirasa kicsit is suggalta, hogy segithet, azt kiprobaltam, de semmi...😞 A masik, hogy a Mozillaban az URL bar is hasznalhato volt webkereseshez, az eppen kijelolt keresoben keresett ra... Ezt sem tudtam megoldani...
Otlet, javasalat? Elore is koszi.
Mardel
ooo thanks! <#alien2>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Sil78
Íme:
Gmail Notifier 0.4.3
Gmail Notifier 0.4.16 (0.5 béta 7)
(Mindkettõ magyar. Ha olyat akarsz, ami nem 1000MB-osnak mutatja a tárhely méretét, a 0.4.16-ot rakd fel. A 0.4.15-höz képest egyébként változás, hogy ebben nem az ikon háttérszíne változtatható - sajna -, hanem csak az ikon színe lesz kék.)

Mardel
a magyarosított gmail notifier 0.4.3at epekedve várom <#finom>

cSuwwi
Ooops, nem tudtam a lyány. (nem szoktam az infókat nézegetni)
De örülök neki ;]

shit happens

lck
OFF
A "Bálint" tudtommal nem lánynév.
Mardel
thank you <#worship><#alien2>

cSuwwi
a flashgot pluginban már legalább 4 verzió óta a magyar fordító "Bálint Farka" <#hehe>
Ugye nem te vagy? :]

shit happens

Sil78
Van külön Thunderbird topic, ott is megkérdezhetted volna. Egyébként meg amikor elõször szükség lesz a jelszóra, akkor majd megkérdezi, és akkor meg is lehet vele majd jegyeztetni.

Sil78
Igen, mert nemrég megváltoztatta a Gmail a linkjét. A Gmail Notifier 0.4.3 verziójával már mûködik újra a bejelentkezés, ha kell, ahhoz is csinálok magyarosítást. Ma este vagy holnap felrakom.

Mardel
Nagyon OFF sry

A thunderbirdben a jelszót hova kell beírnom, mert nem találtam olyat!<#wow1><#zavart2>