Firefox !plug-in!-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ez gmail_notifier_0.4.2_hu nem mûködik jól, beíroma ligint és apsst, de azt írja hogy "Sikertelen Bejelentkezés. Kérlek, ellenõrizd a felhazsnálói nevet és a jelszót."
A gmail oldaláról be tudok lépni, de innen :-/
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Összedobtam két újabb fordítást:
FoxyTunes 1.1.1
FlashGot 0.5.9.6
(Illetve a FlashGot csak némi javítgatás meg frissítés, hogy teljes legyen, mert ugye van neki egy elég régi hivatalos fordítása...)
These are my friends, see how they glisten...
Arra nem gondoltál hogy ezeket a hivatalos verziókba is beletetedhetnéd ?
Nem lenne rossz.
az lenne a problémám hogy amikor töltök vmit egy üres ablakot nyit meg azt nem lehet valahogy letiltani?
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
már nem érdekel, sory : \
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Akkky, ha érdekel a monitor keress meg, nem tudok neked privátot küldeni!!
Bocsi arácok a nagyon offért!!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
nah itt átlépjuk az idõt, byee😄<#wave>#wave>
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(csak egy megjegyzés volt nem ocsárlás =) )
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- hozzáad egy-egy gombot a Kiterjesztések és a Témák ablakához, aminek a segítségével a számítógépre letöltött .xpi ill. .jar fájlokat lehet telepíteni.
- a gépre letöltött fájlok telepítése lehetséges kiterjesztések esetén az Alt+X, témáknál az Alt+M billentyûkombinációval is, így rögtön lehet válogatni a fájlok közt (nem kell hozzá belemászni a Kiterjesztések ill. Témák ablakba). Ez egyszerûbb az egérrel való húzogatásos módszernél is.
- a Fájl menübe is tesz menüpontokat a kiterjesztések ill. témák offline telepítéséhez, ha akarod.
- lehet egyszerre több fájlt is telepíteni.
- meg tudja jegyezni az utoljára használt mappát, méghozzá külön a kiterjesztésekhez és külön a témákhoz, ez különösen akkor hasznos, ha a gépeden csináltál egy-egy külön mappát, ahova a .xpi és .jar fájlokat menteni szoktad.
- az Alt+B billentyûkombinációval megnyitható közvetlenül az Eszközök / Beállítások menüpont, a Ctrl+Shift+X -szel a Kiterjesztések ablak, Ctrl+Shift+M -mel pedig a Témák ablak.
- ABC-sorrendbe lehet vele rendeztetni a kiterjesztéseket, témákat (és az eredeti sorrendet is vissza lehet állítani).
- bele lett olvasztva a Slim Extensions List kiterjesztés, azaz lehet a kiterjesztések listáját "karcsúsítani", hogy kevesebb helyet foglaljanak a leírások.
- kikapcsolható a várakozás a kiterjesztések telepítésénél (nem fog 2-ig számolni, mielõtt meg lehet nyomni a gombot). (Ez a várakozás tulképp eredetileg egyike a spyware-ellenes funkcióknak a Firefoxban, az automatikus telepítéseket hivatott akadályozni (meg hogy biztosan elolvasd, mit is telepítesz), de ha csak megbízható oldalakról engedélyezed a telepítést, vagy pl csak a gépre letöltött fájlokat telepíted, akkor elég fölösleges óvintézkedés, szóval kikapcsolható.)
most nekme felhõset mond, éjjelre meg villámos felhõt😄 a napnevek nem magyarok? Nem kukackodásnka mondom, igy is naon jó, de ha azt is le lehet fordíatni, akkro átírom magamnak😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hátha ti tutdok nekem segíteni! Felraktam a FireFox-ot is, mert kíváncsi voltam, hogy milyen! Tetszik is! De az a problémám, hogy amióta felraktam, azóta az IE-nek NEM mûködik a felugró ablak blokkolása! 😞 Firefox leblokkolja, de az IE nem, amióta fenn van a Firefix! Pedig be van kapcsolva, megnéztem a beállítást! Valaki tudna nekem segíteni abba, hogy IE-be is meg a FireFox-ba is mûködjön a felugró ablak blokkolása? 😮 Elõre is köszönöm a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Kösz szépen a segítséget!(Sil78 & ivjoe)
dixitque deus fiat lux
C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox Asszem!
Hogyan lehet a Firefoxban profilt váltani,mert nemrég azt mondta, h a régim használatban van s hogy hozzak létre 1 újat, mire én megtettem, de nem tudok visszalépni a régibe, amelyikbe a jelszavaim meg minden xar el van mentve...
dixitque deus fiat lux
C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox
C:\Program Files\Mozilla Firefox
Nekem egy olyan progira lenne szükségem, amivel le tudom menteni a Firefox beállításait, mert ha újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen vele órákat foglalatoskodni, hogy beállítsam a pluginokat.
Tudtok nekem ilyet ajánlani??
Nagyon-nagyon fontos lenne.
Elõre is THX.
Erron
Leírtam a FF topicba a problémámat, de mivel nekem egy pluginnal van kis gondom, gondolom leirom ide is , mert ez pont ide való....
"Adblock plugint használok a firefoxhoz, de nekem nem mûködik úgy ahogy akarom.
Ha egy reklám melletti ikonra klikkelek (Adblock) s miközben blokkolja, új ablakban behozza a reklámot 😛 (nem mindegyiknél) , viszont köv. alkalommal mikor újra behozza az oldalt akkor megint van reklám...
Valami beállítás van rosszul?"
A másik egy progi Aminek FireTune a neve Innen letölthetõ.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
How much can you take,before you snap?