Mortal Deception
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
(azon kívül hogy ne pc-n nyomjam)
ehh, nemtok micsinálni, pedig leütöm õket jól, aztán semmi.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Megszereztem a játékot (jobb késõn mint soha, az Armageddon még drága) és szeretnék neten jáccani. Sikerült is beállítanom, faszán felmennem vele a netre, de azt írja, hogy nincs aktív szoba és nincs aktív játékos sem. Ez elég érdekes lenne, mármint hogy az egész neten egyetlen egy meccs sem fut. Vagy ez csak a profilnál beállított országban keres játékot? Mi lehet a gond?
Ezért kérdeztem hogy nem lehetne valahogy letölteni a térképeket.
De mindegy, akkor azt fogom csinálni hogy digitális fényképezõgéppel lefényképezem a térképeket és utána a képeket kinyomtatom.<#vigyor5>#vigyor5>
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
A Kamidogu.com oldalról hogy lehet letölteni a konqest térképeket a deception-hoz? mert már mindenhogy próbáltam és nem engedélyezi.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Egyszeru Dal
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Majd holnap kiprobálom azaz még ma:)
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Nagyon jo moka neten, ezekkel az emberekkel allom a kihivast:
scorpion, sub-zero, kabal, ashrah
es mkondom meg1szer aki a legdurvabb dolgokat akarja tudni annak:
Mortal Online-on a forumba turkaljon
Üdv.
u.i.: Nekem eloszor warezbe volt meg es azon kiszabaditottam mindenkit (amugy ami nagyon nehez az a speckoi az oregnek, talan a lasszot a legnehezebb kiszedni), utana megvettem eredetibe es a mentes mar nem mukodott, szal nekem nincs is mindenki kiszabaditva, mert a konwuestet nem elvezem ...
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Voltam a portálnál és probálkoztam mindennel d nem megy szol nem értem.
Azt kovessed es akkor minden rendben lesz.
Nem iazan vannak benne dombok meg hegyek.
Nemlehet hogy a portalon keresztul kell menned?
Megszerezted mar a kamidogut?
Egyszeru Dal
Itt sajna nem tudom hol de várj megprobálom elmagyarázni.
volt Bo Rai Cho-val egy training jo hosszú,azt ha jolemlékszem utána Sub zero-val kellet trainingezni azt õ adta azt hogy mennyek fel arra a hegyre de mondom nem tudok fel mennimert az egyetlen felvezetö út egy nagy ajtó lenne szerintem,de az sajna bevan zárva.Ugyhogy nem tudom mitévö legyek:((
Egyszeru Dal
az oldal amit ide is kiirtál angol de sajna nem tudok angolul.
Egyszeru Dal
Szal nekem nemreg lett meg a jatek most fejeztem be a Konquestet es probalom az osszes harcost megszerezni.
de van egy kis problema a liu Kang ladaja nem jelenik meg pedig mindent ugy tettem ahogy kellett beszeltem rain-nel aztan jade val megint rainnel es jade kinyirta raint de a lada nincs ott hahol lennie kell penteken 1200-1230kozott.
En segitseget innet vettem:
http://deception.davesmk.com
Egyszeru Dal
talan ez segit ? HELP
ha itt tudod mit kéne csinálni akkor léci<#help>#help>
ladakba lesznek es utana majd a kriptaba ki kell azert a koporsokbol szedni :)
azt sejtem hogy vagy a kryptbe vagy qonquest modba
Tolja vki kozuletek neten ezt a fantasztikus jatekot ?
Mert ha igen es lesz kedve jacchatnank parat.
amugy ha vki igazan jo combokat akar az a www.mortalkombatonline.com oldalon a forumok kozt keresgeljen!
#1 te meg aztan igazan funny vagy :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx