God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ha jól emlékszem R1, aztán a kört kell veszettül nyomkodni, mint az ajtóknál is. De ez szinte minden részben változott így sajnos nem emlékszem a 3ban mivan.:)
Viva La Virus1!!!
Én a god og war 3-at játszom és mikor az elején a kõ vmin vagyok fel kell emelni a fát! Azt mien kombinációval csináljam meg! Ez még csak a legeleje a játéknak!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
god f war ghost of sparta
topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
fotográfik kolomp edisön :D
Megszereztem újra a God of War-t, és elõjött a szokásos probléma, ami nagyon sokakkal elõfordult: Nem lehet menteni, vagy ha sikerül, akkor játék közbe végtelen Loadingot ír, ha ujraindítod, persze nem fogja betölteni.
Egyszer sikerült ismét a kritikus ponthoz elvinni, a játék elején amikor kinyírjuk a nagy vizi szörnyet, és két nõ ágyából kell kimásznunk, ki a hajóból. Az ott lévõ mentési pont nem mûködik, ki se ír semmit, háttérbe a GOW jel villog és kész. Ha nem mentem el, nem tudok kimenni a hajóból, mert semmi nem történik! Villog egyet a kép, és nem mászik ki.
Régen is megvolt a program, akkor nemvolt semmi baj! A lemezzel sincs semmi gond, pár hajszálkarc az biztos nem befolyásolja. Slimem van, minden más mûködik rendesen. Külföldi fórumokon olvastam errõl, de nem tudtam értelmes megoldást taláni. Valakinek valami tipp?
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a god of war 2-t játszom.de már 2 hete állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike.
PSN ID.: Beegabor
de szerintem nem jó <#wow1>#wow1>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a god of war 2-t játszom.de 2 napja állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Amugy megoldódott.
Tudna valaki segitetni?Melyik gombbal tudok lemerulni a viz alá?
Elõre is köszönöm.
Mit kell nyomni a medúza kivégzésnél?
ITT:
PLS HELP
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605