God of War

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Undorítóan nehéz ez a játék - God of War 2 - nem a harc, hanem az úgynevezett logikai részek. Teljesen logikátlanok és nem maguktól értetődőek hogy mit kell csinálni. Videós segítség nélkül képtelenség vele játszani. A Portal játékokat is végigjátszottam bármi segítség nélkül mert ott volt egy átlátható rendszer, de itt pusztán a szerencsére van bízva hogy rájössz-e a dolog nyitjára. Végig fogom játszani de már alig várom hogy töröljem a gépemről...
skinnyman
http://www.youtube.com/v/OpfTl08cp8I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Regards,

Sziasztok. God of War 3,amikor mennék le Hephaestoshoz,kifagy egyszeruen..néztem végig játszást,és egy lyukba kéne bemenni,de nekem elhomalyosodik a kép és meghalok ennyi. Valaki találkozott már vele ?? Mit lehetne tenni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sigmavirus1
Nyírd ki az összes zombit elõbb, bár gondolom az megvolt. Utána menj közel a fához és ki kéne írnia, hogy milyen gombot nyomj.
Ha jól emlékszem R1, aztán a kört kell veszettül nyomkodni, mint az ajtóknál is. De ez szinte minden részben változott így sajnos nem emlékszem a 3ban mivan.:)

Viva La Virus1!!!

zsolt515
Üdv!
Én a god og war 3-at játszom és mikor az elején a kõ vmin vagyok fel kell emelni a fát! Azt mien kombinációval csináljam meg! Ez még csak a legeleje a játéknak!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

a kinect mûködik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerõsítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n. 1221
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani

http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
Kazuma92
Senki nem tudja mi lehet a gond?

jpcsp psp emulator pcre

god f war ghost of sparta

http://www.youtube.com/v/oPQZwTRvW2s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
Kazuma92
Természetesen eredeti! Platinum

Gyári lemez vagy warez? Ha warez akkor keress másikat.

fotográfik kolomp edisön :D

Kazuma92
Sziasztok!
Megszereztem újra a God of War-t, és elõjött a szokásos probléma, ami nagyon sokakkal elõfordult: Nem lehet menteni, vagy ha sikerül, akkor játék közbe végtelen Loadingot ír, ha ujraindítod, persze nem fogja betölteni.
Egyszer sikerült ismét a kritikus ponthoz elvinni, a játék elején amikor kinyírjuk a nagy vizi szörnyet, és két nõ ágyából kell kimásznunk, ki a hajóból. Az ott lévõ mentési pont nem mûködik, ki se ír semmit, háttérbe a GOW jel villog és kész. Ha nem mentem el, nem tudok kimenni a hajóból, mert semmi nem történik! Villog egyet a kép, és nem mászik ki.
Régen is megvolt a program, akkor nemvolt semmi baj! A lemezzel sincs semmi gond, pár hajszálkarc az biztos nem befolyásolja. Slimem van, minden más mûködik rendesen. Külföldi fórumokon olvastam errõl, de nem tudtam értelmes megoldást taláni. Valakinek valami tipp?

megcsináltam kivittem a játékot 100%-ra

a gow 2 be a challenge of the titan-ba megszerzett bonusz pontokat mire lehet elhasználni vagy csak ugy disznek van?:D

kommersz
kihagytal egy kerdojelet :O

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Tudja valaki hogy mi az , arena of the fates ??????

Nemigen mert ,kinyirtam.

Kongy
Mert SZAAAAR vagy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ilyen már nincs nem birom kinyirni theseust az istállómestert titan modba<#wow3><#szomoru1><#sniffles><#whatever><#rinya>

köszönöm a videot!!!
Banyapapa
sziasztok.segitségre van szükségem.
a god of war 2-t játszom.de már 2 hete állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike.
Seth
Pedig nincs. Megnyitható extrák vannak, de ahhoz tenned is kell, nem csak egyszerûen kóddal hozod elõ õket

PSN ID.: Beegabor

pedig én találáltam a neten hozzá
de szerintem nem jó <#wow1>

Seth
nincs hozzá

valaki tud kódokat a god of warhoz????

Kongy
Bazd a földhöz a kontrollert, addig mig nem zörög és jó lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sziasztok.segitségre van szükségem.
a god of war 2-t játszom.de 2 napja állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike.
Neki igen<#circling>
AVE.Valakinek sikerült már végtolni 5 óra alatt? (ps3 trophy)
Kongy
de az még nem jutott eszedbe h netalántán megnyomkodod a négyzetet, 3 szöget, és akk mi lesz?? kézikönyv nincs?

jön új GOW psp-re jeeeeeeee <#taps><#ravasz1>
Különc
Velem is elõfordult, nem tudtam mi az az L3,R3, azt hittem sokáig h az L1+L2 és R1+R2 az de tévedtem 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kommersz
Nem ertem az ilyen tipikus szanalmas, melyik gombbal kell futni meg lemerulni kerdeseket, probald ki es rajossz.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Látom, téged is bõven megáldottak szókincssel és kulturával is. Ha értelmeset nem tudsz szólni, tartsd meg a mondanivalódat magadnak, vagy csak simán dugd fel a seggedbe.
Amugy megoldódott.
kommersz
Bazd foldhoz a kontrollert és azzal.

Hello!
Tudna valaki segitetni?Melyik gombbal tudok lemerulni a viz alá?
Elõre is köszönöm.
Kongy
KÖSZI. <#worship>

Seth
Jobb karral

Kongy
Halljátok, gurulni hogy kell? Kézikönyv sem irja. :((

kommersz
Regen toltam mar, nem ugrott be:)

Seth
a bal kart kell

kommersz
L3 vagy R3 gombot nemtudom hirtelen melyiket,arra forgatod amerre a nyil mutat.

Kongy
Mármint ez a kis nyil mi akar lenni? :S

Kongy
Hello!

Mit kell nyomni a medúza kivégzésnél?
ITT:

PLS HELP

HALJÁTOK JÖNN ÚJ GOW PSP RE?? IDÉN
Hello nekem annyi prbálémám lenne csk hogy a god of war 2 van ojan menüpont hogy item nekem ott 4 hiányzik mit tudok tenni hgy meglegyenek és ezek hol vannak?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

A második egy bónusz lemez hogyan készült videóval meg fejlesztési naplóval.
a két dvd-s god of war 2 miért jobb mint a sima 1???????
PoisonChihuahua
Én fullra kipörgettem mindkét részt. Segítséget bõven találsz a neten, Youtube, GameFAQs. De ha te is teljesen ki akarod játszani, akkor az urnák beszerzése lesz a legkisebb gondod...
Oldal 1 / 31Következő →