Iron Maiden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:DD
"Minden rosszban a jót kell látni A pokolban nem kell fázni" Paksi Endre Éljenek az eredeti játékok!
Kicsit lehangoló, hogy ilyen kicsi helyet sem tudtak megtölteni.
2 óra nem volt a koncert, mert zéró közjáték nélkül nyomták le az összes számot. Mintha minél hamarabb túl akartak lenni a koncerten. Vagy még mindig úgy gondolják, hogy itthon senki nem beszél angolul.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Azonban azt furának tartom, hogy a rendelésem óta(csüt. 6:10) semmi tájékoztatást sem kaptam, hogy mi a helyzet.
Ha mást rendeltem hasonlóképp, legalább e-mailben, de általában telefonon tájékoztatnak, hogy mikor érkezik stb...
Úgy gondolom, hogy mára már azért illet volna valaminek történnie.
Megjegyzem ugyan az nap rendeltem Metallica jegyeket a prágai koncertre, és az már itt van Csehországból.
Tudom még egy hét sem telt el ne legyek türelmetlen, de a mai világban szeretem ha gördülékenyen megy az ilyesmi.
Na mind1 csak leírtam a véleményem....:)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Pont tegnapelõtt volt a hírekben, hogy ha elmarad a koncert akkor az E-TICKET-t árát kb. azonnal visszaadják míg a papír alapú jegynél kell a blokk, ha nincs akkor az elmaradt koncert dátum után 1-2 hónap mire visszajön a pénz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tudom nem sok idõ telt még el, de két nap alatt jelezhetnék, hogy mikorra várható azért.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
durván teletömték az utolsó 3 album dalaival. fõleg az fáj, hogy az utolsóról 3 dalt is beletukmáltak. remélem ezen a setlisten még sokat formálnak, mire a szigetre érnek. én nagyon reménykedek egy wasted yearsben!
1.Intro - Doctor Doctor
2.The Wicker Man
3.Ghost Of The Navigator
4.Brighter Than A Thousand Suns
5.El Dorado
6.Paschendale
7.The Reincarnation Of Benjamin Breeg
8.These Colours Don't Run
9.Blood Brothers
10.Wildest Dreams
11.No More Lies
12.Brave New World
13.Fear Of The Dark
14.Iron Maiden
Encore:
15.The Number of the Beast
16.Hallowed Be Thy Name
17.Running Free
Nekem hiányzik egy rakás jó szám. Aces High, 2 minutes, Trooper.... :(
elég nagy marhaság az új albumot megturnéztatni úgy, hogy a cd csak utána jön ki...
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Am ha ez egy család, akkor mekkora poén lehet már így zenélni:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
LOL
itt van több info
amúgy, szerintem valami dokumentumfilm lesz...
Mirõl fog szólni?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx