Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.akciofigura.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tényleg elég rossz ez a sötétszürke/sötétpiros kombináció, az én szememet is idegesíti. Ne nézz oda 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[merlinw.org]
Van végre torrent is, és csak 2,5GB
[merlinw.org]
Javíts ki ha tévedek plz, de én ennek így nem láttam értelmét (és létjogosultságát a fenti piros kiírás értelmében) egy singleplayer játékszériával foglalkozó topicban.
Mindenesetre ha nem lenne egyértelmû, most pontosítok is egy kicsit azon a szövegen.
[merlinw.org]
Az eredetit, persze 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Pl. az erõmûben berendezett laborban ahol találkozunk Eli-vel ott van Alyx szobája is, ágy és fürdõkád, és egy sörétes puskát is fel lehet venni ott.
Tetszik kég benne hogy van ironsight, és mp5-ös van az mp7 helyett.
Még csak Ravenholmban vagyok d kicsit ez a pálya is egyszerûbbnek tûnik.
GOOBY, pls
Megnéztem egy Black Mesa gameplay elejét.
Ilyen minõség egy hobbiból dolgozó csapattól?! A nagy nevek lesznek szívesek a lábuk nyomát is megcsókolni, mikor pénzért, munkaidõben gagyibb dolgokat hoznak össze!
[merlinw.org]
GOOBY, pls
Visszaolvasva, az elõzõ verziók kisebb anomáliákkal, de mûködtek a fordítással.
[merlinw.org]
Még csak a Lite tölthetõ, azonban a teljes csupán annyiban különbözik, hogy benne vannak az opcionális karaktermodellek.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kell egy fõ történetvonal ami mind a területek bejárhatóságát megszabja, mind a következõ feladat/küldetés helyét egyértelmûen meghatározza, esetleg még alakítja is a helyszíneket. Egyszóval ha csak annyira lesz openworld, hogy az a szabadság érzetéhez minimálisan szükséges szintet megüti, de egyáltalán nem hozza elõ a "hova a faszba menjek most az 1000 hely közûl" jelenséget, plusz nem kell száz kilómétereket utazgatni örökké százszor bejárt útvonalakon, és a helyszínek is elég egyediek lesznek, akkor szerintem beleférne.
RPG elemek szintén így, kasztok, skillek, talentek egyértelmûen kizárva, viszont pl a fegyverek és jármûvek terén elférne 1-2 elem. Na meg a questek, ha elég szorosan kötõdnének a történethez szintén beleférnének. A dinamikus napszakok sem lennének rosszak, bár az a Source féle BSP formátummal kb lehetetlen, plusz a jelenlegi látványvilág is azért olyan amilyen, mert fix fényviszonyok vannak (az apróbb dinamikus fényeket leszámítva).
Ja és nyilván csakis FPS irányítással és kameranézettel ahogy eddig.
De ha ezeket így mind összehozzák valahogy (és azért sok mindent összehoztak már) akkor jó lehet ez higyjétek el. Meg egyébként is ott van, hogy "this one will also be action oriented", szóval eleve szó nincs itt szarráRPG-sítésrõl.
Egyébként eddig talán a Far Cry 2 az, ami a legközelebb járt ehhez az RPG elemes FPS stílushoz, csak abban is túlságosan nyílt (és nem túl változatos) a világ, plusz a történet nem valami nagy szám.
[merlinw.org]
Persze ha már az üzleti szempontokat nézzük, és RPG elemek, akkor benne van hogy MMO már tényleg hát...
Viszont eddig is voltak logikai feladatok, NPC-k, achik, ha ezeket viszik el kicsit RPG irányba az FPS elemek megtartásával, illetve az openworld dolgot is ésszerûen csinálják meg, nem pedig eszetlen "menj amerre látsz és vegyél fel össze-vissza minden questet" módra, akkor a történet megfelelõ beépítésével kisülhet ebbõl valami egész jó is szerintem.