Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet a cinematic mod-ra ráheggeszteni a magyarítást? Hova kell bemásolni a file-okat?

http://www.akciofigura.hu

akyyy
sztem simán ki lehetne venni, ugyse jönnek már ide olyanok akik warezolnának, stb... 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RelakS
ehhez képest nem mindenkinek böki ki a szemét, és kérdezget warezt 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

genndy
A bannerrõl beszél.
Tényleg elég rossz ez a sötétszürke/sötétpiros kombináció, az én szememet is idegesíti. Ne nézz oda 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cikasz
Hol látsz itt warezt vagy tiltott dolgot?

MerlinW
Szerk:

Hibás a fõoldali link, itt a helyes:

CM 12.20 FULL
8,6GB

CM 12.21 Patch
200MB

[merlinw.org]

TheGrinder
Ez a szöveg piros színnel csak nekem irritálja a szemem és alig tudom elolvasni: A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK! ? Vagy azért vált ki ilyen hatást nálam, mert színtévesztõ vagyok?

MerlinW
Cinematic Mod 12 Full
Van végre torrent is, és csak 2,5GB

[merlinw.org]

Javíts ki ha tévedek plz, de én ennek így nem láttam értelmét (és létjogosultságát a fenti piros kiírás értelmében) egy singleplayer játékszériával foglalkozó topicban.

Mindenesetre ha nem lenne egyértelmû, most pontosítok is egy kicsit azon a szövegen.
MerlinW
Videó az Episode 4(!)-bõl. Természetesen kukázták ezt a projektet is az ep3-al együtt.

[merlinw.org]

RelakS
Tudom, még vagy 11 éve, hogy végignyomtam 😊
Az eredetit, persze 😄

tutituti
én leszedtem,de elég rövid sajna😞

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TSL16b
Nem egyszerû letölteni. A Shacknews-cikkben levõ linkrõl talán sikerül.

RelakS
not available 😞
Sem a zip, sem az installer

akyyy
neked is boldog karácsonyt!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mert a black mesa is kell hozzá
scomcomputers
Ez mi lenne?

* Scomcomputers the future of computing!*

JaSoN HuNTeR
Felraktam steamre. SDK 2007 is. De nincs a játékok között. :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
BMS: Uplink

Ezt hogy kell telepiteni? nekem nem sikerült :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
Értelek, senki sem beszélt MMO-ról a megalapozatlan pletykákon kívül. Még a játékról is csupán a kiszivárgott artwork-ök miatt tudunk. Tehát minden csak találgatás. Még az sem biztos, hogy a Valve játéka lesz, hiszen aki az artwork-öket készítette már egy ideje nem Valve alkalmazott.

[merlinw.org]

grebber
Én nem következtetek rühellek mindent ami mmo és nincs benne rendes single!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ez csak egy pletyka pletykája. Február óta kering a neten, senki sem tud semmit, tehát felesleges következtetéseket levonni.

[merlinw.org]

Jim Morrison
hl3 helyett azért jó lesz nem? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Valahol azt olvastam mmo lesz azt meg dugják fel maguknak<#levele>

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

wantonly
Igen, nálam mûködik.
JaSoN HuNTeR
Nektek belép a steam. Nekem connectingel már 1 órája. :S

PhantomAss
ahogy látom egyébként a cm12-ben árvariálták kicsit a pályákat is (legalábbis az elõzõ cm-verziókat nem próbáltam, lehet hogy azokban is volt ilyen).
Pl. az erõmûben berendezett laborban ahol találkozunk Eli-vel ott van Alyx szobája is, ágy és fürdõkád, és egy sörétes puskát is fel lehet venni ott.
Tetszik kég benne hogy van ironsight, és mp5-ös van az mp7 helyett.
Még csak Ravenholmban vagyok d kicsit ez a pálya is egyszerûbbnek tûnik.

GOOBY, pls

grebber
Jól dolgoznak csak .eci lassan<#vigyor1>

JaSoN HuNTeR
Így van 😄 Jól mondod, helyes 😊

RelakS
Nem tudom, miért ebben a topikban beszélgetünk róla, de...

Megnéztem egy Black Mesa gameplay elejét.

Ilyen minõség egy hobbiból dolgozó csapattól?! A nagy nevek lesznek szívesek a lábuk nyomát is megcsókolni, mikor pénzért, munkaidõben gagyibb dolgokat hoznak össze!

MerlinW
Ez már a teljes, csak az opcionális - ronda Alyx, stb - karakterek nincsenek benne a Lite-ban. Egyébként bármikor frissíthetõ lesz teljesre, lesz hozzá patch.

[merlinw.org]

grebber
Várjuk a fullos verziót és majd elkezdem megint!

PhantomAss
nem rossz, viszont túl sötét az egész játék, még maximum fényerõn is. Egyébként közepes gépem van és teljesen jól fut max. grafikán 1920x1080 (i5 2500k, 4bg ram, gtx560ti, win7 x64)

GOOBY, pls

nagyon vicces volt
MerlinW
Érted a viccet, mint mindig.

[merlinw.org]

jó, ha 2 évente sikerül újrajátszanom a sorozatot, bocs már, hogy nem "fújom kívülrõl" és nem vagyok zseni angolból
MerlinW
Passz, nem használok olyat😊 Mondjuk ennyi év után illene kívülrõl fújni azt a 20 mondatot, amit a játék tartalmaz😊
Visszaolvasva, az elõzõ verziók kisebb anomáliákkal, de mûködtek a fordítással.

[merlinw.org]

magyarítással mûködik?
JaSoN HuNTeR
Jó kemény a gépigénye 😊 Jó ez a source motor. Jól fellehet tuningolni 😊

Malakai
Dettó. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cikasz
Na asszem megint végigviszem a hl2-t 😄

MerlinW
Tölthetõ a Cinematic Mod 12

Még csak a Lite tölthetõ, azonban a teljes csupán annyiban különbözik, hogy benne vannak az opcionális karaktermodellek.

[merlinw.org]

teljes mértékben egyetértek veled. nekem se kell, hogy telefossák RPG és sandbox elemekkel, úgy nem lenne az igazi
MerlinW
Még egyszer. HL nem az a játék. A Half Life egy ügyességi platform-csõ-FPS és nem RPG. Nem is lesz az. Ne is legyen az. Ezzel az erõvel, a Diablo 4 lehetne point&click kalandjáték. A Portal 3 pedig autószimulátor. Far Cry 2 pedig még viccnek is rossz. Borzalom az a játék. Ott a Borderlands, az olyan amit szeretnél.

[merlinw.org]

Ha értelmesen megcsinálják nem olyan rossz az.

Kell egy fõ történetvonal ami mind a területek bejárhatóságát megszabja, mind a következõ feladat/küldetés helyét egyértelmûen meghatározza, esetleg még alakítja is a helyszíneket. Egyszóval ha csak annyira lesz openworld, hogy az a szabadság érzetéhez minimálisan szükséges szintet megüti, de egyáltalán nem hozza elõ a "hova a faszba menjek most az 1000 hely közûl" jelenséget, plusz nem kell száz kilómétereket utazgatni örökké százszor bejárt útvonalakon, és a helyszínek is elég egyediek lesznek, akkor szerintem beleférne.

RPG elemek szintén így, kasztok, skillek, talentek egyértelmûen kizárva, viszont pl a fegyverek és jármûvek terén elférne 1-2 elem. Na meg a questek, ha elég szorosan kötõdnének a történethez szintén beleférnének. A dinamikus napszakok sem lennének rosszak, bár az a Source féle BSP formátummal kb lehetetlen, plusz a jelenlegi látványvilág is azért olyan amilyen, mert fix fényviszonyok vannak (az apróbb dinamikus fényeket leszámítva).

Ja és nyilván csakis FPS irányítással és kameranézettel ahogy eddig.

De ha ezeket így mind összehozzák valahogy (és azért sok mindent összehoztak már) akkor jó lehet ez higyjétek el. Meg egyébként is ott van, hogy "this one will also be action oriented", szóval eleve szó nincs itt szarráRPG-sítésrõl.

Egyébként eddig talán a Far Cry 2 az, ami a legközelebb járt ehhez az RPG elemes FPS stílushoz, csak abban is túlságosan nyílt (és nem túl változatos) a világ, plusz a történet nem valami nagy szám.
MerlinW
Isten õrizz, hogy egy HL3 open world legyen. Az RPG elemekrõl nem is beszélve.. Ez nem az a cím..

[merlinw.org]

Ha megtalálnak egy nagyon érzékeny egyensúlyt akkor jó lehet az hidd el.

Persze ha már az üzleti szempontokat nézzük, és RPG elemek, akkor benne van hogy MMO már tényleg hát...

Viszont eddig is voltak logikai feladatok, NPC-k, achik, ha ezeket viszik el kicsit RPG irányba az FPS elemek megtartásával, illetve az openworld dolgot is ésszerûen csinálják meg, nem pedig eszetlen "menj amerre látsz és vegyél fel össze-vissza minden questet" módra, akkor a történet megfelelõ beépítésével kisülhet ebbõl valami egész jó is szerintem.
<#eljen>
Narxis
Nagyon nem kéne ez az RPG irány. Csináljanak egy "hagyományos" HL2 Ep3-mat aztán felõlem úgy cseszik el a HL3-mat ahogy akarják.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.