Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De látom te jobban tudod nekem mi tetszik és mi nem taniccsá még mester!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.10. 21:57:32
Next PC upgrade: 2022
ha legalább végigvitted volna az összes részt és utána hőbörögsz, azt megérteném, de így egy kicsit "vicces" a véleményed.
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.08.10. 21:53:30
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De egyébként azt nem értem ha ennyire nem tetszik a játék minek nézegeted egyáltalán a témát? Talán arra vársz hogy hátha valaki más is negatívan vélekedik a játékról és akkor gyorsan lecsaphass hogy "Én bizony ezt már régen megmondtam, hiszen én már messziről megismerem a szart."?
Én amiket felsoroltam sokkal jobban érdekelnek és jobban bele tudom magam élni.Amúgy meg ez is cső csak nagyobb és kb 3 méterenként tölti a részeket<#levele>#levele>
a half-life-nak pontosan a történetmesélése és a szereplői a legjobb része, és az az univerzum, amit kreáltak neki. eléggé bonyolult az egész, úgyhogy nem első végigjátszáskor fogsz minden kis apró részletre odafigyelni és összerakni a képet magadban, nekem hl2-nél csak 6 vagy 7-edjére sikerült felfogni, hogy tényleg mi a franc is történik és miért. ez is egy elég lineáris játék, de nekem eddig minden egyes végigjátszáskor tudott valami újat mutatni, ezért is imádom.
#10009: szerintem nem sok köze van a beleélésnek ahhoz, hogy a karakter, amit irányítasz, az beszél-e vagy sem. én speciel jobban szeretem, ha beszél, mert akkor legalább látni lehet, hogy van valami személyisége, legalább foglalkoztak vele. Gordonnal pont ezért vagyok semleges viszonyban, mert a többi szereplő reakciói alapján szimpatikusnak tűnik, de mégsem vagyok benne biztos, hogy teljesen olyan a személyisége, mint amilyennek én azt elképzeltem idáig. ettől függetlenül nagyon remélem, hogy nem a 3. részre ered meg a nyelve, akkor elvesztené az egész a "varázsát".
A történet véletlenül sem kiemelkedő sem a játékmenet ezért ha fizetnének sem értem miért verik rá sokan.Nem fog meg persze mivel ami szar azzal mindig ez van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.08.10. 19:45:37
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
És nem hiszem, hogy velem van a baj. (legalábbis remélem :))
Ha valaha is csináltak tökéletes játékot akkor a Half Life 2 az. Nem véletlenül játsszák sokan újra 1-2 évente és várják a következő részt mint a messiást.
Én megértem hogy nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése de ha valaki általánosságban szereti az FPS-eket viszont a HL2 nem tetszik neki akkor vele van a baj nem a játékkal. Mindenesetre én azt ajánlom nektek hogy kezdjetek bele megint és legalább Ravenholme-ig vigyétek el ami a játék nagyjából 1/3-adánál van aztán ha addig nem ragad magával a történet, a karakterek és a játékmenet akkor tényleg menthetetlenek vagytok.
és jó volt.
viszont az első részét, meg a kiegészítőit, csak egyszer vittem végig, viszont azok is nagyon jók.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tényleg szar várni, meg hallgatni az idióta találgatásokat, de egyébként baromira igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy mindkét részt a maga idejében a legjobb játéknak nevezték, és azóta sem lett kisebb az elvárás, sőt... ha valaha lesz belőle valami, nagyot kell szólnia. Akárhogy is, remélem most a Source 2-vel végre elindul valami. :P
// jópofa a küldés gomb. :)
Jön a source2, még 10 év és jön a source3 _talán_ hl3-al együtt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Közben meg van egy egyre masszívabb réteg, akik azt csinálnak, amit akarnak, olyan lesz, amilyenre pénzük volt meg amilyenre sikerül, jellemzõen a grafika minimál, de legalább ötlet van bennük, és játszani is élmény.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
[merlinw.org]
Egyrészt miért mondanának ilyet, amikor lehetséges, hogy valamikor akár igen közel komolyan beindul a HL3 szekér. Nem tudjuk mi megy ezen a téren a cégen belül. Én kétlem, hogy ne lenne rajta x ember, akik azon malmoznak, hogy hogyan lehetne valami igazán nagyot durrantani vele.
Hiába mondják, hogy a negatív sajtó is sajtó, de nekik nem arra van szükségük, hogy így is úgy is a hírekben legyenek. És egy nem lesz HL3 az bizony negatív sajtó.
Valószinüleg részvényük is esne valamicskét egy ilyen hírtõl.
Az EA-szerzõdésük meg nem ismert, de akár még azt is sérthetné egy ilyen kijelentés.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )