Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
MOST SEM JÓ ezt írja...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Cinematicmodnál 12 ezt a problémát írja ki amikor elindítom a játékot! Tud valaki segíteni?
A CM12-höz volt egy SteamPipe patch, az új CM2013 meg már eleve arra készült, azt nem kell patchelgetni.
És elméletileg a Source SDK + SDK Base 2006 + SDK Base 2007 kell neki.
Ez lényegében azt jelenti, ha régen telepítetted a HL2-t + Ep1-2-t és nem frissítetted SteamPipera, akkor CM12-vel megy, ha frissített SteamPipera, vagy nem nagyon régen telepítetted, akkor a CM2013 kell.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Source SDK + Source SDK Base 2006 + Source SDK Base 2007-nek is fent kell lennie, legalábbis a BMS mind a hármat igényelte. A NoSteam-es DVD5 verzió ezeket tartalmazza:
base source engine 2.gcf
source 2007 binaries.gcf
source 2007 shared materials.gcf
source 2007 shared models.gcf
source 2007 shared sounds.gcf
source materials.gcf
source models.gcf
source sdk base 2007.gcf
source sdk base.gcf
source sounds.gcf
sourceinit.gcf
sourcesdk.gcf
winui.gcf
Ha, valamelyik nincs meg, lehet, hogy pont amiatt nem megy, telepítened kell.
Felraktam a cinematics mod 12-t de 6 órát szórakoztam vele, és képtelen vagyok elindítani... Valaki tudna segíteni?
Amikor elindítanám ezt a hibaüzenetet írja ki. Fent van a sima HL2, ep1-ep2-source sdk-base 2007. Utánanéztem neten, azt írták azért van, mert nincs fent minden összetevõ, de fent van mind... Esetleg, követelménynél olyat ír hogy:
- Source SDK
- Source SDK 2007
- Source SDK Base
Az elsõ 2 okés, de a "Source SDK Base" az mi? Mert olyan nincs.
Inkább egy normális Alyx kerüljön végre a játékba és a bugokat kéne fixálni amitõl megáll a tudomány és nem lehet továbbhaladni a játékban. Max cheattel.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Természetesen ez nem egy "legális" dolog, így a CM vagy egyéb mod-ok készítõi nem fogják ezt kockáztatni. Az már más kérdés, hogy a legtöbb mod készítõje pont lesz*rja az achievement-eket, amit teljesen megértek:)
[merlinw.org]
Egyébként, ahogy lejjebb is írták, bármilyen játékot, programot hozzáadhatsz a Steam könyvtáradhoz és indíthatod onnan. Ha van az adott programnak teljes képernyõs módja, akkor lesz benne overlay is.
[merlinw.org]
Arról meg persze nem is beszélve ahogy azt mondtátok, hogy a CM egy sourcemod, nem pedig a HL2 játékok kliensének direkt modifikációja (tehát a Steam nem natív HL2/EP1/EP2-ként látja, onnantól meg eleve nincs mirõl beszélni).
De egyébként sem biztos, hogy lehetséges megoldani, az achivement rendszernek lehet annyi védelme, hogy egy moddal pl ne lehessen rögtön az elején minden achivementet odaadni.
Max úgy tudom elképzelni, ha a steam workshop rendszerében esetleg lenne lehetõség modoknak külön achivement.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
CM-ban nincsenek acsik és nem is lesznek. ez van
http://www.akciofigura.hu
[merlinw.org]
Steam Machines (többesszám) lesznek, amik különbözõ igényeket kielégítõ, a Steam OS-hez referenciaconfigként szolgáló gépek lesznek, nagyon nagy valószínûséggel PC alapokon.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kiváncsian várom.Szerintem 5 éven belül lesz valami újabb hír a HL3-ról!
Next PC upgrade: 2022
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Plusz a "steam konzol" is inkább Steam PC lesz elvileg.
Reméljük nem az, hogy eddig csak hitegettek és most döntötték el, hogy akkor tényleg legyen egy Half-Life 3 is majd egyszer valamikor... :D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez alapján akkor elég nagy jelentõsége lehet a dolognak :)
Magát a half-life3.com domaint a valve már beregisztrálta 1999-ben. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )