GDF - Vélemények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet eleme a lét!
Egyébként szerintem csak a távoktatásos, pénzes formát végzik idõsebbek (is), de nálunk nem sok "40 éves fószer" volt, a többségünk fiatal volt. Én is 21-25 éves korom között végeztem. Szóval a nappali, államilag finanszírozott szakot biztos ugyanolyan fiatalok végzik, mint a hasonló iskolák hasonló szakjait. Nálunk kellett 2 év után szakirányt választani, pl. biztonságtechnika, programozói, de ez mûszaki inf. szak volt, nálatok nem tudom, hogy lesz.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébiránt jelenlegi munkahelyemen meg sem kérdezték, hogy van-e diplomám: írjon szoftvereket, ha az aktív kollégák és a vezetõ elfogadja, rendben, illetve beszélgessünk angolul, kommunikáljon a svájci központtal telefonon, levélben etc. Az angol szerencsére a hobbim 😊 Fél nyelvvizsgám sincsen.
Szerintem ha valaki eredményeket akar elérni - komoly eredményeket - igazán csak ambíciókra van szüksége. Szinte bármit pótol. Sajna nekem nem sok jutott 😊
Én mindíg is egy átlag állásra vágytam, korrekt fizetéssel. Ennyi.
Abban természtesen egyetértek, hogy kereskedelmi repülõjáratot azért ne vezessen már egy iskolázatlan tapló. Vannak pozíciók, ahová egyszerûen kell az iskolai végzettség.
Az infotudást nem ott szereztem, ennyi pénzért meg amennyit én oda fizettem vehettem volna 3 diplomát.
Menjetek 'rendes' fõsulira. Ott legalább van diákélet.
This is the beginning of the end.
Én is elvégeztem anno, de amit tudok, azt nem ott tanultam, hanem a gyakorlati életben, a munkahelyemen.
Amugy már 2 éve dolgozom info területen, sehol nem volt gond hogy gdf es vagyok.
A vállalkozásgazdaságtannal még találkoztam, de azt szerencsére másik fickó tartotta, elsõre átmentem. 😊
/A pcsába mi axar van?! Már a Kerio is most meg a Winamp is beadta az unalmast -"hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük." Anyád! 😊) Indíthatom újra a dárembézt./
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amúgy már abbahagytam, anyagi okokból.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én most vagyok harmadéves mûszakis/biztonságszervezõ szakon/
06.25-én lesz az esküvõm addig nagy a rohangálás, de utána nekiállok gõzerõvel pótolni/Java I-II, Digit tech, analóg tech, irányítástech... 😊
pont most gondolkodtam el rajta, hogy a jelenlegi konz.központból/Békéscsaba/ átmegyek Hódmezõvásárhelyre, vagy Szolnokra /u.akkora távolság/...
Van vkinek tapasztalata a fenti két központtal?
thx
Ezzel a késõbb is lehet vizsgázni módszerrel, meg az a baj, hogy egy idõ után az ember már szarik rá és gyakran 4. évf. után évekig is elhúzódik a diploma.Most én is ebben a cipõben járok.Már csak szinte matek vizsgák lennének, de utálom a matekot és nehezen tudom rávenni magam, hogy foglalkozzak vele😊
Az a könnyebbsége megvan viszont hogy nem egyhónapos vizsgaidõszak és akkor kell az összes tárgyadból vizsgázni, hanem folyamatosan egymás után. Ez nagyon nagy könnyebbség, mert most megfogok dögleni, akkor se lesz idõm két hét alatt 10 zh ra tanulni, közben leadandó, utána rögtön vizsgák.. szal ebbõl a jóból kimaradtok 😊
[ helikopter ]
Viszont úgy gondolom a tanítás egész jó színvonalon folyt. S érthetõ volt minden a lépésrõl-lépésre elv miatt, bár a matek és a mikro-, makroökonómia az húzós volt (utóbbi 2bõl nálunk mindenki uv-zott).
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Összeségében nem volt kevesebb a HASZNOS KÖVETELMÉNY, mint más fõiskolán.
Mert voltam másikon is elõtte 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[/spam]™
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A tanárok többsége be se járnak órákra.
A diákok kártyáznak stb órán.
Elbaszam pár évet az életemböl...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nyílván nem ér fel egy bme-vel, de fõsulik között ugy hallottam egál
Magyarország piacvezetõ inernettechnológiai cégénél több GDF-es dolgozik, ennél jobb referencia nem kell a sulinak. Persze a rossz hírek mindig izgalmasabbak mint a jók.
Láttam álláshirdetést, hogy fõiskolati/egyetemi végzettséggel, kivéve GDF.
[/spam]™
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
...sose azt nézd...
Random work, én sem értem
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!