GDF - Vélemények

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja :o 30-at kell szerezni egy év alatt, vagy pápá (vagy fizetõs...)
Random work
Én melóval párhuzamosan csinálom és sajnos nagyon nehéz nekem az ideális egyensúlyt megtartanom. Ha kicsit húzósabb a meló az azonnal a suli kárára megy szórakozást meg félre kell tenni.

Nem szabad kihagyni egy hetet se mert az megboszulja magát meg késõbb könnyebben lóg az ember többet is. Az elsõ évet tanulás nélkül sikerült végigvinni azután egyre súlyosabb.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mûszinfo?
Punkerwork
kredit? már ott is van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gorvik
Elsõ éves vagyok.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Én csak egy félévet csesztem el (jó, betegség miatt), szal most ezerrel pótolok 😞, ha nem lesz meg a 30 kredit, akkor buktam :o
Random work
Hasonló a véleményem én is oda járok csak elcsesztem egy évet és most pótolhatok a tanárok azért rendesek. A diploma is egy évet csúszni fog.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát asszem jövõre én is bevállalok mrá valami munkát...
Hogyne tudnánk? 😊 Ez segít <#hehe> Te amúgy hányadéves vaty?
Gorvik
Egyetért

St
Van akit hajtani kell ahhoz, hogy tanuljon. A GDF-hez nagy önfegyelem kell ez tény. De hát ha valaki nem éri fel ésszel, hogy a saját pénzéért saját magának tanul az inkább ne menjen fõsulira.
Gorvik
Modjuk a lazaságot csak azért említettem, mert valamennyire én most szívom a következményeit. Nem vagyok egy lusta ember, de ez nagyon szar így. Legalábbis nekem. De sikerülni fog azért az évem 😊

Amúgy errõl tudtok? link

Punkerwork
nálunk én voltam az egyetlen aki nem dolgozott, mindenki más meló mellett csinálta.

St
Más fõsuliban sokkal nagyobb a hajtás ezt tény, azonban a GDF-nek a nyugi az egyik elõnye, munka mellett is meg lehet csinálni.

Második suli amit elvégeztem BGF PSZF másoddiplomás közgazdász képzése, az SOKKAL keményebb és stresszesebb volt a GDF-hez képest. Nagyon gáz az, ha nemsikerül vlmi kulcstantárgy és nem folytathatod az évet... GDF-en legalább ilyen nincs.
Punkerwork
nekem volt osztálytársam a fõnököm 😊

St
Fõszerkesztõnk is oda járt, ismerek az online médiában csomó embert aki GDF-et végzett és most vezetõ/középvezetõ.
Gorvik
Én is GDF-es vagyok.
Talán a legnagyobb hátránya, hogy nem kell hajtani annyira, így lazábban vesz mindent az ember.
A másik meg a tantárgyakkal kapcsban van bajom. Nem 'tom hogy van ez máshol, de itt egy huzamba tudunk le egy tantárgyakat. Ez a programozásnál nem jön valami jól, mert könnyen el lehet felejteni.
De összességében jó, és a suli után még el lehet menni egyetemre egy levelezõs szakra.

amúgy miért, mi baj a diplomázással? mármint miért nem tettétek le?
hú, mennyi fejes GDF-es van itt <#hehe>
Punkerwork
dettó 😊

Hú, nem tom, nekem azért is teccik nagyon, mert sztem mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fontos dolgokat megtanuld. (1 pici hiányosság, hogy a gyakorlat-sorozatokat évente indítnak (pl. Prog. alapjai), és azokat így nehéz pótolni).
St
Elsõ diplomám GDF-es, azt végeztem.

Igy, van, és kb ennyit kell tudni.
Semmiben sem marad el a GDF más iskolák oktatási szinvonalától.
De egy dologban jobb azoknál: nem hajt a tatár... ennek persze hátulütõje is van, én pl már befejeztem a 4 évemet, de a diplomát máig csesztem megcsinálni 😊 Nemtom rászánni magam...
Ezt honnan tudod? (/me ezt reméli <#smile>, mivel jelenleg is oda jár 😄)
St
Azok terjesztik a rossz hírét akik kipotyogtak.
Ezek a témák érdekelnének, felsõbbévesek, BME MI-sek, munkaadók, vagy GDF-diplomás munkavállalók is mesélhetnének, vagy akárki, akinek volt mrá valamilyen tapasztalata GDF-fel kapcsoaltban 😊
← ElőzőOldal 4 / 4