Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom béna vagyok, de ez van.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID.: Beegabor
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mi legyen a kezemben az injekció meg a kés?
PS3 ID: marcogi zsírkutya
ha a háta mögé kerülök nem kapja el hanem leteríti a földre nem tudok mit kezdeni vele

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"MGS4: túl a millión
/Kurrensgen/
És ha ma már úgyis a PS3 fronton idõzünk: hozta a papírformát a Metal Gear Solid 4, sõt, a Solid Snake saga utolsó(?) nagy fejezete túl van az egy millió példányon - csak Európában, alig egy hét leforgása alatt. Hogy az MGS4 a többi régióban milyen teljesítményt nyújt az jelenleg még nem ismert, mindenesetre az európai eredmény kiindulási alapnak több, mint bíztató.
wilson"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Database amúgy frankó, pl Raiden volt az 51-es körzetben is, Sunny szintén 😄
Mindjárt keresek vmi leírást dátumokról,egyebekrõl, én sem az újamból szoptam ezeket a dolgokat, játék közben sosem tudtam megjegyezni ki kivel van 😄
Patriots: Big Boss,Major Zero,Eva,Ocelot,Para-Medic,Sigint
P. Legacy: amcsi elnökök összeharácsolt kincsei innen onnan(National Treasure filmek? 😄 )
Raiden: nem mindegy honnan származik?,a lényeg hogy kiskorában Solidus kinyírta a szüleit és magához vette,és bedobta a gyerek hadseregbe(amit Solidus hozott létre),mert kivételes tehetség volt
N. Snake-nek 3 klónja volt: Solid és Liquid,de nem voltak tökéletesek,Liquid kapta a domináns géneket,Solid volt igazából a gyengébb ilyen szempontból. A tökéletes klón Solidus volt.
A mentoros dologra nem igazán tudnék válaszolni, gondolom a végletekig tisztelte a Boss-t,mondja is a 3-ban hogy nem mondaná szerelemnek
Kivancsi vagyok itt tudgyatok e a valaszokat :
Pontosan kik a Patriot-s?
Honnan ered a Philisophers Legacy, ugyertem honnan van a kincs?
Raiden honnan szarmazik?
Ki volt Naked Snake tanitoja es miert szerette annyira?
Hany klonja volt Naked Snake-nek?
Bocs 😊
Nem?
Nekem a negyedik és az elsõ rész miatt!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!