Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ez igaz, de nekem az jutott eszembe, hogy a nano-gépek miatt esetleg le kéne bénítani, vagy altatózni. Szal az égvilágon mindent kipróbáltam ellene, amit csak tudtam, Drebin rajtam gazdagodott meg!😉 Aztán amikor már sehogy nem jött össze, akkor begúgliztam és úgy is vagy 2X-3X le kellett fektetnem mire összejött.

Tudom béna vagyok, de ez van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jaja, felhívtak tényleg.

Seth
Ha úgy 3x kinyírod,akkor már mondani fogják,mert Snake mondja nekik hogy hát ez így kurvára nem akar megdögleni 😄

PSN ID.: Beegabor

Jah de elõtte meg valami hülye ezüst lõszerekrõl megy a papolás 😄

Nem hiszem. Én is kérdeztem, késöbb tõlem is kérdezték 😄

Seth
Ha szólsz Otaconnak vagy Rose-nak már nem emlékszem õ mondja,hogy ugye a nanogépek miatt gyógyul vilámgyorsan Vamp, ezért vmit kéne használni ami elfolytja azokat. Csak egy dolog van a tárgylistádban ami képes erre 😄

NEXUS6
Hát én is megszenvedtem vele mire összejött. Az a dúrva, hogy erre szerintem csak véletlenül jön rá magától az ember, nekem is kellett egy kis gúgle hozzá, de valszeg csak én vagyok a béna.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
Nem,elég az egyik ha lefogy. Bal oldali tárgylistában legyen az injekció kiválasztva, jobb oldalon meg vagy semmi,vagy olyan fegyver amivel lehet cqc-t használni,oda van írva

HUNMarcus
mindkét csíknak el kell fogynia vagy csak az életének?
mi legyen a kezemben az injekció meg a kés?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Seth
vigyázz hogy ne nyomj irányt csak az elkapás gombot

HUNMarcus
ezt nem hiszem el nem tudom elkapni Vamp-et
ha a háta mögé kerülök nem kapja el hanem leteríti a földre nem tudok mit kezdeni vele

Ezt a képet keresem, nagyban. Nekem sajna csak fekete-fehérben van meg. nem találkoztatok vele valamerre?

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rakd be a tárgylistába a fecskendõt(syringe),majd amikor kidõlt,kerülj mögé és kapd el,ekkor ki fogja írni milyen gombot kell lenyomni,ha jól emlékszem háromszög,erre Snake beszúrja neki

HUNMarcus
Vamp-et ki lehet nyírni valahogy mert mikor elfogy az élete újratöltõdik... nehéz rájönni? igaz csak 1x próbáltam...

576-ról:
"MGS4: túl a millión
/Kurrensgen/

És ha ma már úgyis a PS3 fronton idõzünk: hozta a papírformát a Metal Gear Solid 4, sõt, a Solid Snake saga utolsó(?) nagy fejezete túl van az egy millió példányon - csak Európában, alig egy hét leforgása alatt. Hogy az MGS4 a többi régióban milyen teljesítményt nyújt az jelenleg még nem ismert, mindenesetre az európai eredmény kiindulási alapnak több, mint bíztató.
wilson"

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Seth
Valóban <#duma>

Sephi
😄 Aszottam vicces lenne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Feltételes mód, iróniával... 😊

Seth
és ezt hol olvastad? Kizártnak tartom,hogy egy elsõ MGS filmben ne Solid Snake lenne a fõszereplõ, a rajongók meglincselnék a készítõket,legyen az japcsi vagy amcsi 😊

És tele lenne faszányos szarós poénokkal...

Sephi
Az a vicc, ha a majd 2009-ben megjelenõ MGS filmben, Akiba kapna a fõszerepet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

USA store. Csak USA játékkal kommunikál. EU Data Base 26.-án érkezik.

Sephi
Database hol van fent? Játékból lehet elérni?

Seth
hozzáteszem,ez még a 4.rész figyelmen kívül hagyásával készült

Thx

Köszi megvan az a database nekem is de faxom kiván érted, az is káosz. 😄 Ilyen novella szerü írásra várok inkább...
Database amúgy frankó, pl Raiden volt az 51-es körzetben is, Sunny szintén 😄

Seth
ITT is van, érdemes végigböngészni,sokminden tiszta lesz

Seth
Letölthetõ vmi database ps3-ra,abban minden benne van

Mindjárt keresek vmi leírást dátumokról,egyebekrõl, én sem az újamból szoptam ezeket a dolgokat, játék közben sosem tudtam megjegyezni ki kivel van 😄

Köszi. Remélem heteken belül megérkezik valami full, mindenre kiterjedõ magyar írás mert ez részemrõl szinte már követhetetlen.

Seth
Azt nemtom pontosan, vmi amcsi,kínai,orosz parti( ja várjunk csak,most ellent mondtam kicsit magamnak,szóval õtõlük származik az a hatalmas vagyon,nem az amcsi elnököktõl ^^,hanem ezen országok vezetõi halmozták fel(mondjuk köztük az amcsik is 😄 jaj)^^ Késõbb belõlük lett Philosophers,aminek Boss(kiváncsi lennék az igazi nevére^^) apja is tagja volt

És õk kik voltak?

Seth
A 12 emberes dolog nem a Patrióták voltak,hanem a Wiseman's Committee, õk mind meghaltak már rég

Sephi
Az a másik kérdés, hogy akkor miért 12 embernek mutattak be a Patriótákat, amikor ok csak 6-an voltak.

Egyébként nekem ez a
Patrióták kilétének levezetése az MGS3-mas gárdára
rettentõ vérszegénynek tûnik...
Zero mint mindennek a forrása....
Áhhh...nevetséges.

Seth

Patriots: Big Boss,Major Zero,Eva,Ocelot,Para-Medic,Sigint

P. Legacy: amcsi elnökök összeharácsolt kincsei innen onnan(National Treasure filmek? 😄 )

Raiden: nem mindegy honnan származik?,a lényeg hogy kiskorában Solidus kinyírta a szüleit és magához vette,és bedobta a gyerek hadseregbe(amit Solidus hozott létre),mert kivételes tehetség volt

N. Snake-nek 3 klónja volt: Solid és Liquid,de nem voltak tökéletesek,Liquid kapta a domináns géneket,Solid volt igazából a gyengébb ilyen szempontból. A tökéletes klón Solidus volt.

A mentoros dologra nem igazán tudnék válaszolni, gondolom a végletekig tisztelte a Boss-t,mondja is a 3-ban hogy nem mondaná szerelemnek

Sephi
Par forumon utananeztem es a kovetkezo kerdesekre majdnem minden egyes alkalommal mast valaszt kaptam.

Kivancsi vagyok itt tudgyatok e a valaszokat :

Pontosan kik a Patriot-s?

Honnan ered a Philisophers Legacy, ugyertem honnan van a kincs?

Raiden honnan szarmazik?

Ki volt Naked Snake tanitoja es miert szerette annyira?

Hany klonja volt Naked Snake-nek?

Seth
Fogadni mernék,hogy magában a játékban ezek nem lesznek benne, csak mint reklám csinálták meg õket. A GOW-os is jó volt 😊

Sephi

Vazz, tényleg 😄 meleg van...

Sephi
Ohh... akkor beneztem 😛 Tenyleg Naked Snake vette fel.

Bocs 😊

Seth
Nem, szó sincs Big Boss-ról a 3. részben, csak simán Boss. A "Big" az kizárólag Naked Snake privilégiuma 😄 ,amit asszem a Foxhound alapításakor aggatott magára

Seth
Legjobban a 4,aztán 1-2 holtverseny, a 3 és az 5 meg inkább volt mozi mint játék,túl kevés volt a gameplay

Sephi
Big Boss az a csaj ugye. Naked Snake lesz aztan Big Boss.

Nem?

Kratos86
Nektek az 5 Act közül melyik tetszett legjobban?
Nekem a negyedik és az elsõ rész miatt!
Amúgy azt a hóvihart amit megcsináltak benne az nagyon ott van! Alig lehetett látni valamit!Amikor ráközelítettem Snake arcára látszott rajta hogy meg van fagyva a bajsza!Ja és persze amikor a REX-et kellett irányítani! 😄

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Seth
Akkor sem stimmel valami 😊

3.-ról volt szó.

Seth
Na várjatok, Naked Snake szalutál Big Boss sírja elõtt? Vhol zavart érzek a zerõben 😊

Sephi
Ámen.

Az a jelenet játéktörténelmi Oscar... Megismételhetetlen.

Sephi
Nekem a Screaming Mantis fight volt a legelvezetesebb 😄
Mrha jo volt a bamukkal szorakozni 😄