Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Gray Fox és Vamp?? O.o akarod mondani Raiden

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Spoiler

Trailerek alapjan Grey Fox es Vamp meg az elso palyan harcolnak nem? Na nekem ott nem volt semmi ilyen, Vamp a masodik fejzetben jelent meg amikor kiirtottak a bazis Beast-el...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
" Sssssnake, you've been sssssssmoking, haven't you? This is a non-smoking fffffffffffffffflight!" 😊

HUNMarcus
az hatalmas mikor Snake visszautasítja a tojást, mert vigyáznia kell a vonalaira, és inkább elszív egy cigit <#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Sephi
SPOILER

Meg mindig nem vagom, hogy az elejen mi az a TV musor dolog 😄

A tojasokat mar megertettem... de miert szamol Olga lanya?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En akkor ajultam el amikor egyfolytaban. Most vagyok a masodik Chapter-nel de nem terek magamhoz.

HUNMarcus
hát már ez elején, "elájultam" mikor telepítés közben Snake elszív egy dekket, hatalmas élmény ez a játék, nem bántam meg hogy megvettem!

irigylem azokat akik már tolják!Nekem nincs ps3-am😞De ezért a játékért befogok szerezni egyet az fix
HUNMarcus
jujujj mi lesz itt holnap, vagyis mindenki PS3-mán <#vigyor>

Sephi
Atya ur Isten.... mekkora lett ez a resz is... es ez meg csak az eleje...

HUNMarcus
van UK US meg JAP is, magyart nem csináltam azt hittem azt nem lehet mert ugye nincs magyar store, na mind1 azert nem fogok újat csinálni meg mindenkit újra felvenni, a hun tagból ugyis lehet következtetni...

Tyler Durden
Szerintem kreálj egy újat. Store miatt érdemes fenntartani egy eu meg egy us-t, játékra meg jó a magyar acc is.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

HUNMarcus
meg lehet változtatni az UK accot magyarra? hogy nálam is magyar zázló legyen?

HAF Rigel
Én egy Accot használok játékra az a Magyar , igy legalább mindig magyar zászló van a nevem elött . A többit letöltésre használom. Max az usa accot a warhawk miatt . De alapvetõen HUN accal játszok .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Seth
Minden Act elõtt installál egyet ha jól olvastam egy külföldi fórumon, de azok is ilyen 5 percesek ,ki lehet bírni

HAF Rigel
Nagyon szép játék , 8 perc install , és aztán sok sok mozi az elején. A grafika nagyon szép . a story még csak most kezdödött azt nem tudom.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Sephi
<#kuss><#vigyor3>

Seth
Vkinek már ma, ehe ehe

Sephi
HOLNAPUTAN!!!

HUNMarcus
én az utóbbit jobbnak szebbnek találom

SHADOWEYES7
Akkor most melyik legyen?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

HUNMarcus
ezek már finomabb vonások <#smile>

Sephi
Ez is kurva jo 😄

HUNMarcus
még készítek egy kettõt majd teszem fel sorra aztan lehet valasztani vagy átdolgozni

Sephi
Fel vele!

HUNMarcus
gyors munka eredménye, lehet ihletet meríteni...

Sephi
Ohh... na akkor majd jovo heten.

De bannert kellene csinalni, csak nekem igy hirtelen nincs ismerosom aki tudna ilyet csinalni.

Seth
Jogot itt tudsz kérni: [email protected] , viszont feltétel a min 500 hozzászólás

Sephi
Hogyan kell hazigazda jogot kerni? Kinek kell errol irni?

Ki tudna egy szep banner-t osszedobni?

MAR CSAK 6 NAP BASZOD!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Seth
Uraim, miért nincs még BANNER?????? Vki dobjon össze már valamit 😄

Sephi
En mar nem bizok az e-bay-ben.

Tyler Durden
Vagy berendeled ebay és megvagy 10k-ból

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Inkabb kiadom a 13990 -et es szerda ejfelkor megvan 😄

MGS4 ha érdekel valakit nálam lesz pár darab 12500 Ft / db, megjelenést követõ pár napon belül. Posta is megoldható.

[email protected]
Sephi
Az Istenkaromlas. En vegig fogom vinni, nekem az elo dolog kell, nem interneten nezzem meg es kozben egyen meg a fene, hogy ez mennyire igy van 😄

Megveszem, vegig tolom es orulok 😄

Az a baj, hogy a megjelenést követõ 2 napon belül kint lesz a teljes sztori az összes átvezetõ anim és fontos ráidóbeszélgetéssel HD-ben, ezért vagyok dilemmában.

2-t, 3-t is így néztem végig (stage6 olyjóvolt, kár hogy bezárták...).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Sephi
Igen, sajnos pontosan ez a baj. De nekem megeri, van ps3 mar regota, igaz az Uncharted ota nem vettem elo...

De itt az ido!!!!!

Amugy en sem a jatekmenetert jatszom vegig a MGS-okat hanem a sztorijaert 😄

Úgy tûnik. Maj'ha torrenten lesz fent csippelt ps3-al akkor talán eléri a mainstream Mo-géminget is.

Egyébként nem tudom beruházzak-e rá. 1-et anno végigvittem (pc-n), 2-t, 3-t végignéztem. De ez a lopakodás dolog már az egyben sem annyira tetszett (sõt már a BG&E lopakodós részei halálra idegesítettek), viszont a sztori frenetikus.

Másrészrõl semmi más nem jön a Ps3-ra amiért érdemes lenne zsetont kiadni...

Hm...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Sephi
Csak en vok ennyire raizgulva? 😄

Sephi
7 NAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sephi
Mar csak 9 nap!!!!

Sephi
😄DDDDDDD

Seth
<#idiota>

Sephi
Uberkonzol-nal kell elorendelni, ott kapol polot is 😄

Sephi
Metallzahnradkörper 4 - Gewehren der Patrioten

😄DDDDDDDDDDDDD

HUNMarcus
nem magyarra gondoltam, csak angolul nem tudok, inkább a német a favorit

Seth
Hát, ha más szinkron nem is, de pár idegen nyelvû felirat csak ráfér arra a fránya bluray-re 😄 Persze magyart ne keress 😊

HUNMarcus
nem tudjátok h lesz-e más nyelvû feliratozás a játékban vagy teljesen angol lesz?

Sephi
Javaslom kezdjetek el az elorendelest, mert 12-edikere igeri a KonzolStudio 😄

Victor1103
Szerintem ez a játék elsõ értékelése amit az IGN UK végzett és hát a pontszám elég magas 9.9/10.A PS3 tulajok minõségi szórakozás elé néznek a GTAIV után.Ilyenkor bánom egy kicsit hogy 360-om van😊
IGN UK Review

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2