Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMarcus
bázz nem hiszem el hogy ilyen nehéz kinyíni Rawen-t, 2x próbálkoztam, elõször nekimentem szemtõl szemben, meg is lett az eredménye, másodszor taktikusan, már csak fél centi volt az életébõl erre elkap és ledob, folytatás holnap, de akkor leszámolok vele 😄

amúgy Big Mama elég sok minden információt elárul a múltról

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Seth
Van vmi gyógyszer amivel vissza lehet állítani(van egy növény is,be kell rakni a bal oldali tárgylistába és akkor ha nyugton vagy sokkal gyorsabban lenyugszik,mint normál esetben), iletve a playboy, vagy Naomi mellének bámulása is visszatölti 😄
Ha nagyon stresszes Snake,akkor remeg a keze célzáskor(távcsövesnél borzalmas ), ha leütik akkor van hogy el is ájul és rángatni kell a joyt hogy feltápászkodjon, meg hasonlók

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Seth, sajnos csak nagyon keson tudok vele jatszani igy neha par dolog nem tisszta.

Az elet csik allati csik az a Pshye? Az mire jo mert nekem altalaban ures... es amikor snake ideges azt hogy lehet csokkenteni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Nem tudom mire számítottál 😊

Sephi
Jah aszittem tobbet mutat 😄DD

Koszi 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Proof 😄 , itt van videón,megnézheted ha akarod. AMúgy én úgy játszottam,hogy ha kiírta ha nem, bizonyos részeknél,ahol gondoltam lehet ilyen,ott nyomogattam , hátha

Sephi
BAAAAHH!!!

Seth
De volt, csak titkos, nem írja ki. Rengeteg ilyen van a játékban ,Naominél van ott még1,akkor a mellét bambulja😄 Akkor lemaradtál róla 😊

Sephi
SPILER

Az aranyos volt, ahogy direkte ledobta a cigit a foldre , hogy nezelodjon 😛PP Kar , hogy nem volt L1 opcio 😛

Seth
Az lesz hogy nem áll fel a dákó, Snake nagyon mérges lesz

Sephi
Chapter 2 SPILER

Most talakoztam Naomi-val... mekkora szopas , hogy oregednek a klonok... PFFF

Naon kivancsi vagyok milesz.

Sephi
usa verzion 18 van tudtommal 😛 Vagy a nemeten ?😄

HUNMarcus
ti nem vettétek észre, hogy az elõzetes borítón 18-as korhatár van, de amit kézhez kaptunk 15-ös, cenzúrázták vagy lejjebb vették a korhatárt?

Seth
Nekem sietni kellett sajna,mert csak hétvégén volt nálam a gép 😞 Szóval rambo style volt majdnem végig(átvezetõk természetesen megnézve, és így lett 15 óra), asszem ma megnyugtatásképp elkezdem a 3. részt és no kill-es végigjátszásra megyek vmi nehezebb fokozaton 😊

HUNMarcus
ez a játék lényege, de ha végigvittem ebben a tempóban uccsó elõtti szinten, utána még körültekintõbb leszek már a legnehezebb szinten, amúgy nem szeretem elsietni a végigjátszásokat

Seth
Akkor te keményen lopakodsz 😄

HUNMarcus
nah befejeztem a 2.act-ot is, eddig 14 órát játszottam

HUNMarcus
köszönöm

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig az egyszerû, ugye Snake vissza is gondol egy bejátszásban, hogy magassarkúban volt, azt a nyomot kell követni night vision-nel, háromszög szerû,apró nyom, feltûnõ a többi között. Van egy hely a folyónál,ahol látszólag elveszti az ember, 2 felé is mennek a nyomok de könnyû megtalálni. Nézd a térképet is, hogy nehogy ugyanarra menj vissza

HUNMarcus
kis segítség kéne:
octopus likvidálása után követni kell naomi nyomait, de már feltérképeztem az egész környéket, de nem jutottam semmire, mit kell csinálni vagy hova kell menni? házakat megtaláltam, meg a kézlenyomatos fémfedelet is...

Seth
Hiéna ^^ Nem nagyon lopakodtunk,talán azért végeztünk alig 15 óra alatt mindent végignézve 😊(solid normal fokozaton) Majd 2.végigjátszásra lesz stealth mód 😊
Meg asszem még +3 másik medál is meglett, de azokra most nem emlékszem mire kaptuk

Kratos86
Aki már végigvitte az milyen állatképet kapott a végén amikor értékel?
Én egy Tarantulát! 😄

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Kratos86
Találtam egy oldalt ahol meg lehet nézni az összes karaktert az elõzõ részekbõl is! 😄

http://metalgear.wikia.com/wiki/Metal_Gear_Wiki

Seth
linkelve miért ne, közvetlen inkább ne ^^

Kratos86
Rakhatok be képet Screaming Mantis-rõl vagy inkább még ne?

Seth
Aki már harcolt akár egy fõellenféllel is ,az nyugodtan elolvashatja

Szóval, ha már nálad van a fényképezõgép (#355),akkor miután a csajok kibújnak a páncéljukból,akkor várjatok pár percet,menjetek el elõlük. Egy idõ után a háttér elfehéredik és a csajokat lehet fotózni,azok meg különbözõ pózokba állnak 😊, meg vmelyik zenére,ha benyomod ipodba,akkor táncolnak. Sajna csak azután olvastam ezt, miután végig vittük, nem lett még kipróbálva, de tuti mûködik, képeket is láttam róla.

Ezt meg az olvassa csak aki Screaming Mantis-t is lenyomta
Mekkora jelenet volt már amikor Psycho Mantis is megjelent és megint próbálkozott mint annak idején. Leolvassa hogy mi van a memókártyán,erre mondja hogy nem látja,aztán flashback bevágások mutatják a ps1-est meg a memókártyáját. Utána meg a joy-t próbálta megrezegtetni, erre Micsoda? Rezgés sincsen?(DS3-nál gondolom jól megrezgeti) Erre begurul és eltûnik. Na ennél a jelenetnél jókat röhögtünk. Zseniális volt 😊

Kratos86
Köszi!

D0C
Hülyén fogalmaztam, aki maga akar rájönni a fotózásra, az ne olvassa tovább.

D0C
Így fotózhatsz.

Spoiler, aki maga akarja megtalálni a kamerát, az ne olvassa tovább!

The camera can be found by driving the Mk.II around during the Act 2 Mission Briefing. Remember that you can always go back to earlier mission briefings via the main menu, so if you don't grab it the first time around, you can snag it at any point after you've started Act 2.

The camera operates in two modes: 1P (first person shots - this takes over for your weapon; press R1 to take a picture), or 2P (the second controller can be used to take third-person pictures by pressing R1). Switch between these two modes by pressing Circle while in the Item menu.

To get your photos out of the game:

1. Main Menu > Photo Album
2. Select the photo you wish to export.
3. Play with the editing controls if you feel the need, then pick "Export"
4. Select "Normal Upload" for a full size picture.
5. Confirm that you want to export the photo.
6. You'll receive a confirmation that it's been exported. The file can be found in the Photos section of the XMB. Copy it off to a memory card or flash stick and do what you will!

Kratos86
Tegnap este fél 12-kor sikerült kipörgetnem nekem is a játékot! 18 óra alatt vittem végig és az összes videót megnéztem!
Lenne egy kérdésem : A fõmenüben van egy olyan hogy Photo Album - ezt hogy érem el? lehet csinálni képeket valahogy?

Amúgy sikerült lencsevégre kapnom Screaming Mantis-t miután nõvé változott! 😄 csak inkább még nem rakom fel ide

Nekem is Octopus és Mantis harca tetszett legjobban,de Wolf is egy élvezet volt!
Ja és a legjobb amikor
REX-et kellett irányítani és a RAY elleni harc vele 😄

Seth
Hol?

Sephi
Spoiler?

Seth
A vége meg , idézek: "Fucking Epic!!!" ^^

Seth
Még nem igazán láttam róluk képet, max azokról a modellektrõl akikrõl mintázták õket. Mellesleg mindegyik ugyanúgy néz ki alkatilag és ruházatilag,csak a fejük más 😊

AMúgy kinek melyikük harca tetszett a legjobban? Nekem az elsõ Laughing Octopus és az uccsó a Screaming Mantis, velük volt a legélvezetesebb, Mantis után meg ami volt az fenomenális 😊

Kratos86
Tudna valaki képet berakni a cyborg ellenfelekrõl ,de olyan kellenne amikor átváltoznak nõvé -- vagy honnan lehetne letölteni õket??

tarti19
olyan nem nagyon lesz... csak only ps3

tarti19
én kipörgettem az összes részét eddig, de azért nem lettem belé szerelmes, viszont a kíváló és a minõségi játékok közé raktam magamban...

Mikor lesz x-box 360-ra????
MKpowaa
Huh srácok ez valami hihetetlen lett,aki teheti mindenki vigye végig ! Akik játszottak minden résszel maguk alá fognak vizelni egyes részeknél.

Már megyek kezdem is elörõl.

Sephi
En most nem tudom tolni hetfoig!!! 😞((((

Kratos86
Most kezdtem el a negyedik act-ot! Kurva jo ez a játék!
az eddigi bossfight-ok is nagyon jok voltak -- amikor átváltoznak nõvé ezek a cyborg-ok akkor csak néztem hogy milyen jo nõi karaktereket csináltak!

Grafika sztem 10/10, hangulat 10/10 , hangok 10/10 ,zene 10/9,5-10 :-)
Ez a fegyverarzenál nem semmi és a sok tuninglehetõség!! 😄

Ha kezdõ mgs-es vagy akkor tuti ne a 4ik résszel kezdjed mert foggalmad sem lesz a sztoriról,pedig ennek a játéknak OSCAR díjas története van!

nem ömlengek a játékról meg a soroaztról!
Egy mondatban:
Minden idõk legjobb akciójátéka!
zozo2001hu
Érdeklõdnék, hogy van a játék elején valami tutorial rész, ahol az újonc játékosoknak elmagyarázzák az irányítást ill. a képernyõ félépítését, valami training? Egyébként írjon már valaki valami pár mondatos értékelést, aki még soha nem játszott a szériával, hogy milyen a cucc egy kezdõ MGS játékos szemszögébõl? (Dilemma tudjátok, rendeljem vagy sem, demo esetleg lesz?)

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Sephi
Trailerekbe az egesz elso palya fent volt. Ez eddig aszitem, hogy ott jatszodik majd a jatek 80% -a... de megse 😄

Seth
Amúgy véleményem szerint nagy kár volt belerakni a teljes bunyót az egyik trailerbe, így nem igazán üt már nagyot az a harc

Sephi
Koszi!

Seth
Nem, nem az elsõ act-ban van

Sephi
Jeszumm!!!

De azt kerdezem , hogy az elso CHAPTER-ben van amikor ott vagyunk a haborus ovezetben vagy kesobb lesz? Mert en mar elmentem onnan!! Az a jelenet ott volt????

Seth
És akkor most így jobb hogy Gray Fox-nak írod ?? 😊
Ha vki nem tudja hogy az Raiden,az nagyon nincs képben és inkább fussa körbe a Földet szégyenében 😊

Az a jelenet benne van of course

Sephi
Van aki nem tudgya, hogy az Raiden.

De akkoris, az a jelenet kimaradt vajon?