Company of Heroes

Oldal 1 / 178Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Instant vétel lett a 3-dik része, csütörtöktől belecsaphattok a lecsóba.
November 17 én jön a folytatás.
JaSoN HuNTeR
miért is?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok!

Vki még játszik a coh1-el? Olyan nehez jatekot találni, automatch meg soha nem dob be senkit.
Mondjuk jó nagy noob volt, aki elkövette ezt a videót. :S

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

JaSoN HuNTeR
Sziasztok ki ismeri ezt a modot? Ajánlom nektek. No pop cap = hatalmas háború!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem, a 3 "részt" külön-külön kell megvenni, hogy teljes legyen a "trilógia".
De, gondolom a streames verzió már egyben van, lásd az előző hsz-t...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Helló! Egy kérdésem volna. A Tales of Valor kieg tartalmazza az eredeti játékot is?

Szia! Nem szűnt meg a szerver, hanem megváltozott, most már a Steam szolgáltatja.
Kérdésed alapján viszont te nem legális játékverzióra és kiszolgáló háttérre célzol, így nem tudok segíteni.
Ha szereted a játékot, akkor érdemes kivárni egy steames akciót, ahol már 1-2 ezer forintnak megfelelő Euróért hozzád vágják a CoH1 teljes packot és előbb-utóbb ez lesz a 2-vel is.
Ha megvan egy legál példány, akkor itt találsz útmutatást, mit kell tenned:
http://company-of-heroes.hu/index.php/hirek/448-koeltoezes-a-steamre
Hecker007
Az mitől van, hogyha egy letöltött mappon játszunk akkor a kör végén ahol a pontokat mutatja dob egy relic errort és csak akkor tudok multiba lépni utána hogyha mygamesből törlöm a játék könyvtárát?

hello
segitség!!
szeretnék játszani online a játékkal de teljesen kezdö vagyok<#action>
elöször az elsövel de szeretnén felfel haladni végén a legujabbal ,de semmit nem tudok hogyan kell elinditeni a z online részt
föképp az elsön hisz megszünt a szerver,néztem netem probáltam a tunnge-t de semmi meg a strimet is de ott sem
Válaszokat elöre is köszönöm
Hello!

Valahol van még valami élő link operation stonewall pályákhoz?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A sima lemezes verziót is be tudom regisztrálni steamen? Mert anno próbáltam de nem jártam sikerrel, bár az is lehet, hogy nem jó helyen próbálkoztam...
A szerver átállás óta, he beregisztráltad steamen a cd kulcsodat ahogy kell, a new steam versiont kell telepíteni belőle, az jól megy.

Sziasztok!

Abban szeretném kérni a segítségetek, hogy ideje, (ha jól emlékszem azóta mióta volt a szerver átállás) valahányszor elindítom a CoH-t mindig azt írja ki, hogy tegyem be a lemezt. Az automatikus frissítés se indul el. Hiába patcheltem fel, a hiba ugyan az. A játék eredeti de nem, hogy a multi rész nem indul de már amikor elindulna ez fogad.
Javítás: az "indító fájl" az asztali indító ikont jelölné, ebben kell az ominózus 2 sort megrövidíteni/átírni!

...

Nagy negatívum a 4.8.1-el kapcsolatban, hogy a PG TD doktrínájából teljesen számûzték a Párducot és a Tigriseket -> így a leginkább támadó szellemû ág vált egy 2., teljesen defenzív és csak kontrákra építkezõ SE-vé! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

zorrobomber
Jogos, én bocs.

Bocsánat de a Tales of Valor Standalone játék, azaz nem kell hozzá az alapjáték. Ez a legutolsó változat, mindenki ezzel multizik. A többit nem kell megvenni, azokban csak extra singeplayer hadjáratok vannak.

Ha esetleg másnál is jelentkezne, akkor leírom, hogy hogyan oldottam meg az új Blitzkrieg mod felhelyezését a "régi" játékra (ToV): a 4.8.1 csinál egy plusz mappát (vmilyen luncher-est) a CoH-on belül és oda szórja be a dolgait (ekkor indítva figyelmeztet, hogy milyen verzió is kéne neki a futáshoz, majd angolosan távozik...); ebbõl a könyvtárból kell MINDENT a CoH gyökerébe áthelyezni (egy szinttel "visszább") és a indító fájlban, két helyen(!!!) átírni az új címet (törölni a régi végébõl a luncher-es könyvtárrészt); s lõn, a Blitzkrieg elindul...

zorrobomber
Igen meg kell venni az alap játékot. Itt most az összes rész akciós, ~3400 körül megkapod az alapjátékot és a két kieget együtt. Azért láttam már ennél olcsóbban is, de semmiképp ne steam-en vedd alapáron 😊

hát mennyi steamen 4500 körül de ez csak a tales of valor ahoz megkell venni az alapjátékot is? mert az még plusz 2000 azt meg sokallnám de akkor kb hányan játszanak ilyen 5-6-7 fele délutánonként valami info?😄 köszi amugy
Persze, mivel csak Steam-el megy.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Kérdés, hogy mennyiért. Nagyon kevesen játszanak már vele. Mikor utoljára próbáltam menni egy online-t, nagyon sokáig kellett várnom. Ki is léptem.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Sziasztok szerintetek érdemes megvenni a company of heroes tales of valort? a company onlineval sokat játszottam az fasza volt ez hasonló? és mennyien játszanak?
Szerintetek ha dobozosban venném meg a CoH2-õt, akkor azt fel lehetne telepíteni a Steam-en, mint a CoH1-et?
zorrobomber
Köszi a választ. Gép restart megjavította, de a játék újraindítás nem.

AndrewT
Ez akkor fordul elõ, amikor a játékban lévõk közül valaki a betöltés során fagy ki, és amíg nem sikerül kidobni (általában nem sikerül), addig a játék ebben az állapotban fog "mûködni". Ha viszont ez rendszeres, akkor másfelé kell nézelõdni.

zorrobomber
Sziasztok!
CoH-ban tapasztalok most olyat, hogy elindítom a multiplayer meccset, én hostolok, és minden mûködõképesnek tûnik, reagál a kurzor, beszél az engineer. Annyi a probléma, hogy utasítást nem fogad el semmit. Nem mozog az engi, nem gyárt a HQ. Pontosabban gyárt, de nem jön ki az egység. Látott már valaki ilyet?

Bocs, rossz helyre írtam!!!
Sziasztok!
A HOF kieggel játszom, és a 2. kampány 4. pályáját kezdtem el épp. Sajnos azt vettem észre, hogy a mágiából eltûntek a pusztító varázslatok, pedig azt felvetem és fejlesztettem korábban. Miért tûnt el az egész? Programhba vagy mi lehet ez?
Valakinek van ötlete?
Hecker007
Blitzkrieg Mod 4.70 + hotfix#8 + mappackok: LINK

Blitzkrieg Mod HD Ground Textures: LINK

AndrewT
köszönöm, és örülök is, hogy kijavítottál. meg annak is, hogy még nem halt ki teljesen ez a téma 😊

Hecker007
És már volt hozzá 8 hotfix is 😄
Elvileg lassan ki lesz adva a teljes.

V43 1105
Ne haragudj, de ki kell javítsalak.. 4.70 Open Betanal tart a Blitzkrieg mód! :-)

Itt elérhetõ mindennel együtt... valahol van még hozzá HD textúra pack, majd ha meg van belinkelem azt is. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AndrewT
ha még aktuális: http://www.kkb-clan.de/download.php?fileID=113
ez a 4.6.0.0, a legutolsó fullos installer, néhány apró patch van csak azóta, 4.6.4.1-nél tart.

nekem is volna kérdésem: próbálnánk ismerõsökkel az eastern front modot. meghívás után az az üzenet, hogy nem tudunk csatlakozni a másikhoz, fordított hosztolással is próbáltuk, illetve a multi listában sem látható a másik játéka. a launcherben végsõ elkeseredésünkben ráböktünk egy olyanra, hogy login és create account, hátha a mod külön account rendszerrel dolgozik, de létrehozva és azzal belépve is változatlan a helyzet. alap coh/of/tov hibátlanul mûködik. ötletek esetleg, hogy mit nézhettünk be ENNYIRE? köszönöm.

Tudsz segíteni ebben egy közvetlen linkkel? Megtaláltam a Bk modot, de annyi verzió van, hogy nem tudom melyiket kell elõször feltenni. A leírásban pedig nem írják, hogy wattafakk.

V43 1105
Elfogadsz egy tanácsot? Dobd fel a Blitzkrieg módot és a hozzátartozó HD Textúra csomagot 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemotox
Aham, mostmár mindent értek, köszi szépen!

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Hecker007
Igen, benne van minden, ez ilyen all in one verzió, a többi nem is mûködik, mert nincs THQ szerver amihez csatlakozni szeretne.

kemotox
Aham értem köszi. Közben sikerült valami kis számomra is érthetõ infóhoz jutnom ez ügyben, és el is kezdtem letölteni a steam versiont.
Ebben akkor benne vannak azok az újdonságok is, amik a két kiegben?

Hecker007
Csak a New Steam Version-t kell felraknod a többivel nem kell foglalkozni. A THQ megszûnése miatt át lett variálva egy kicsit a játék, sajnos néhány korábbi funkció el is tûnt belõle, de azért játszható és élvezhetõ teljes mértékben a játék.

kemotox
Sziasztok!
Még elég régrõl megvan a játék a STEAMen, kiegekkel együtt. Talán valami humblebundléba volt, vagy nemtom, de csak most jutottam el odáig, hogy kipróbáljam.
Van viszont két alap COH verzió, egyiknél azt írja, hogy "new steam version".

Azt kéne akkor felraknom, vagy mind a kettõt esetleg? Vagy mi ez a new steam version egyáltalán, miben más, mint a sima?
Köszi!

AndrewT
tapasztaltatok olyat, hogy elég izmos nettel rendelkezõ emberke is 100 körüli pinggel képes csak operálni úgy, hogy a háttérben semmi nem fut, más nem használja a megosztott netet, viszont a játék 10 másodpercenként áll? játékon kívül meg 5-10 ms a ping. elég ideölõ

Szerintem a verzióval lesz a gond. A TOV 2.602-es, és arra tettem a v2.10-es EF modot. A játék virágbolti, és ahhoz még nincs 2.700 patch....
AndrewT
nincs jelenleg fenn EF modom, szóval inkább csak ötleteket tudnék adni:

- a Tales of Valor-od a legfrisebb Steam-es verzió (2.700)? (ha Steam-es, akkor érdemes ellenõrizni a helyi fájlok integritását; ha dobozosod van, akkor Steam-en be lehet regisztrálni és frissíteni. ha virágbolti, akkor sok variáció lehetséges)
- ehhez a verzióhoz tartozó Eastern Front Mod-ot telepítetted (v2.10)? (ha korábbi, akkor okozhatja az)
- egyéb CoH mod található a játék könyvtárában? (ha igen, érdemes kipróbálni, hogy annak a törlésével változik-e a helyzet, még akkor is, ha az EF elvileg nem módosítja az eredeti fájlokat)
- mindegyik Eastern Front Mod-os mapnál ez történik vagy csak bizonyosaknál, bizonyos frakciók kiválasztásakor (Wehrmacht, Panzer Elite, Ostheer, Soviet Red Army? ha az alap Tales of Valor-t indítod, akkor is fennál hasonló probléma? (amiatt lehet lényeges, hogy a hiba melyik részéhez köthetõ a játéknak)
- a hiba leírását átnézted? (Dokumentumok\My Games\Company of Heroes (Relaunch)\warnings.log)
- illetve néhány rutinellenõrzés, friss vga driver (oké, hogy 7 éves játék, de akkor is), adminjogokkal futtatás, stb

ha kicsit több infót adsz, úgy könnyebb volna segíteni...

Sziasztok! Feltelepítettem a TOV-ot, és hozzá az Eastern Front modot, miután kiválasztom a mapot, és indítani akarom a játékot mindig hibát észlel és leáll. Ez mitõl van?
Megtaláltam közben.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Még anno megvettem a CoH-ot, majd késõbb az Opposing Force-ot és a Tales of Valor-t. A neten csak 2.602-ig tudom felfrissíteni a játékot. Hol tudom a steam-en hozzáadni a kódomat, hogy ne kelljen újra megvenni a teljes játékot?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok, játszik valaki még rajtam kívûl a Blitzkrieg moddal? Keresnék online játék partnereket. Írjatok minél többen! 😄
A lagg viszont elviselhetetlenül nagy. Mivel az én gépem a jobb vas, ezért én csinálnám, de sajna akkor nem tud csatlakozni.
Oldal 1 / 178Következő →