Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a Blitzkrieg modot játszani Online? Mert routeren játszunk. Ha én csinálok szerót akkor tesóm nem tud csatlakozni, viszont ha õ csinál akkor meg én tudok az övére. Csak valamiért ha õ csinálja akkor nagyon nagy a lag. Azt szeretném megkérdezni, hogy jött már ki valamiféle patch erre? Vagy mi lehet a megoldás?
Elõre is köszi!
A Modern Combat modot,hogy lehet mûködésre bírni?Gondolom a Steamra költözés miatt egyszer csak nem indult.(404 hibaüzi)Töröltem,majd az 1.15.0.0-ás verzójú MC cuccot leszedtem,és telepítettem.Azomban a telepítési mappában nincs exe fájl.Mivel lehet indítani?
Köszi a segítséget!
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ha így sem mûködik, akkor írd meg a Relic-nek a problémát röviden, mondd el, hogy az OF mûködik, de a core game nem, küldj nekik screenshotot az invalid product key képrõl, küldd el a játék kódját, írd meg, honnan van a játék, és segíteni fognak.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ha végképp nem megy, akkor készíts pár screenshotot a mûveleteidrõl és hibaüzenetrõl, és írj egy levelet a Relic-nek: [email protected]
Pont az ilyen problémákat várják ide.
Nekem nem fogadja el a steam a sima coh-os produkt key-emet. Az opposingot igen de a simat nem. Ilyenkor mi a teendõm?
Az oldal választós dolog viszont tényleg gáz, reméljük javítják. Addig meg marad a random aztán hátha jó helyre tesz.
Másrészt ez a steames verzió egy határ fos. Elveszett a barátlista, a statisztika, ráadásul van egy olyan qrva nagy bug, hogy ha egy mapon a másik start location-ön akarok kezdeni, akkor amikor átrak oda, akkor nemcsak a helyemet, hanem a játékos oldalt is megváltoztatja. Pl. ha Lyon pályán akarok játszani, és a folyó alatti részén akarok kezdeni, akkor ott csak amcsi lehetek, német nem.
Én is hozzá adtam a ToV kulcsot (az alap és az elsõ kieg nekem alapból steames), de nem engedtem neki letölteni hanem a fent említett steam verzsönt szedtem le és azzal tökéletesen fut a játék.
Nem tudom, hogy másnál mi a helyzet, de nálam gáz van. Hozzáadtam steamhez a játékot (ahogy a hírekben le volt írva, visszafejtettem a programjukkal a serialt, és steamben aktiváltam és letöltöttem), de nem jutok el a login felületig. Elindítom, és kiírja, hogy validating media, aztán ledobja a játékot tálcára, és bejön egy kódaktiváló felület, ahol már ki van töltve a kód helye. Ha az aktiválásra nyomok, akkor hibát ír ki, ha a kilépésre, akkor kidob a játékból. Mi a gond?
Nekem olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a jelszavamat.
Feltelepítettem újra a Valort, és nem tudom a jelszavam indításnál.
A forgot password megoldás sem jó, mert hiába adom meg a választ, nem mûködik.
Egyszer már voltam ilyen pancser, hogy elfelejtettem, akkor valami emilcímre küldtem el az új jelszó kérést, de azt az emilcímet sem találom.
Nem tudnátok segíteni? Elõre is köszönöm.
neha ha ujrainditod a jatekot is segit
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utánajártam interneten és rájöttem hogy mi volt a gond.
- régi CoH mappádból másold át a blitzkrieg-el kezdõdõ file-okat az új steam-es CoH-os mappába vagy
- telepítsd újra a modot egy külön mappába (az archive.exe illetve a BugSplat.dll szükséges hozzá különben nem megy fel a patch), ha megvan a legújabb patchelés akkor szimplán másold be a steames CoH mappába
Nekem így hibamentesen elindult, bár online játékokat nem látok és nem próbáltam a multit..
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Játékstípus válogatja kinek melyik jön be, mennyire tud vigyázni az egységre, vagy inkább ellátmányból rákölt stb.
Amcsikkal támadni kell, folyamatosan nyomás alá kell helyezni WM-et, és arra törekedni, hogy több legyen a bevétel és/vagy a németet folyamatosan elvágni az utánpótlástól. WM védekezésre van kitalálva, kapásból hozhat MG42-est, bunkerei elég jók, fejleszthetõek stb. Ahogy múlik az idõ (idõt nyer magának) egyre erõsödik WM. Hiszen a veterán fokozatokat megvásárolhatja, amcsikkal ellentétben, ahol harcolni kell érte. Ez a közép-vége felé nagy elõny, hogy kapásból jöhetnek a Vet2-3-as egységek, amik lenyomják az újonc USA katonákat, mint a bélyeget.
Természetesen ez csak akkor elõny WM-nek, ha mevan a szükséges bevétele, nem elesett katonákra, kilõtt jármúvek pótlására kell folyamatosan költeni a a bevételét (mp, fuel, ammo).
Ha egyenlõ a nyersanyag megoszlás a két fél között, az idõvel WM-nek kedvez (játékos képességektõl függõen), erre figyelni kell. Ezért kell a folymatos nyomás USA részérõl, és ha lehet a nagyobb bevétel biztosítása. USA-nal meg pont arra kell figyelni, hogy a veterán egységek ne pusztuljanak el, mert elég nehéz a harcban edzettek pótlása.
Ezekre a verdákra nagyon kell figyelni. Folyamatosan határon kell velük lövöldözni. Amint látod, hogy mozdul feléd a Volks vagy a Gren, rögtön tolatni kell hátra. Az M8-nak és T17-nek a lõtávolsága nagyobb, mint a panzerfausté, panzerschrecké. Nem árt, ha van hátul HMG, hogy rögtön fektesse a rád futó németeket. Ne menj nagyon elõre, mindig legyen hátváded. Csak akkor menj, ha tuti biztos vagy benne, hogy nincs veszély. Ez esetben még a bázisra is bemehetsz természetesen. M8-al külön móka, hogy aknát is lerakhatsz a bázisa közepére. Továbbá nagyon kell vigyázni a camou-s Pak-al is.
elejen szepen elfoglaltam a terkep felet, egy nyero ammo & fuel pointtal amit egesz jol tartottam - annyi pontot szoktam foglalni amit meg is tudok tartani, esetleg ha meg marad egysegem akkor szurkalodoan veszek nehol ezt-azt - ... ehhez volt 1-1 jeep es 1-1 infantry osztagom
aztan mikor osszejott a nyersanyag osszehoztam 2 armored cart, de ekozben mar visszavettek egy-ket pontot amit nem szerettem volna .. az armored carokat a wermacht panzerfausttal elegge meggyongitettek ugyh ki kellett oket hoznom a csatabol ...megjavit, visszakuld .. ekozben megtobb teruletet vesztettem es vegul igy buktam
ti hogy jatszotok amcsikkal? wermacht ellen nekem eddig legjobban az armored car jott be, de ha tul sok municiojuk van akkor panzerfausttal szetszdik ... lehet ott csuszott el a tortenet h a munition pointokat kellett volna eloszor elfoglanom
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Azt kérdezném tõletek hogy most majd külön-külön fel kell rakni mindegyiket hogy az eddigi anthology-s verziót kapjam.Illetve mi ez a new steam version?Ha csak azt teszem fel?
Elõre is köszi.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Úgyis érik már egy W7 reinstall, túlesek akkor ezen is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700