Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a Blitzkrieg modot játszani Online? Mert routeren játszunk. Ha én csinálok szerót akkor tesóm nem tud csatlakozni, viszont ha õ csinál akkor meg én tudok az övére. Csak valamiért ha õ csinálja akkor nagyon nagy a lag. Azt szeretném megkérdezni, hogy jött már ki valamiféle patch erre? Vagy mi lehet a megoldás?
Elõre is köszi!
Sziasztok!
A Modern Combat modot,hogy lehet mûködésre bírni?Gondolom a Steamra költözés miatt egyszer csak nem indult.(404 hibaüzi)Töröltem,majd az 1.15.0.0-ás verzójú MC cuccot leszedtem,és telepítettem.Azomban a telepítési mappában nincs exe fájl.Mivel lehet indítani?
Köszi a segítséget!

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Ha vársz még türelemmel, lehet, hogy lesz Steamen jobb akció (5 EURO, vagy ilyesmi nagyságrend, mint ahogy volt is már). CoH2-höz csapva is lehet majd kapni Collectors Editionben. Ilyen polcon elfekvõ példányban nem hiszek, de minden lehet.
SgtChris
Igen én is végignéztem a szóba jöhetõ webshopokat, látom a steam-en meg lehet venni 25Euro-ért, az egész packot, de valami jóárasított megoldásban gondolkodok. Esetleg valamelyik Tesco, Saturn, vagy hasonló áruház polcán még árválkodhat...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Szia! Nézegettem a nagyobb játékboltokat, de sehol sincs raktáron, és nem is biztatnak rendelhetõséggel. Fórumokon, aprón, online piacokon még kifoghatsz Antology-t, de ha már valaki beregisztrálta Steamen, akkor bukovári. Aki a játékkal kapcsolatos fórumokat még olvassa, az aligha válik meg az eredeti játékától... Bár ki tudja, ami sírás-rívás van most a steames szerverek, meg a sok funkcióvesztés miatt, lehet hogy lesznek kiábrándult játékosok...
Lehetséges, hogy rosszul írod be a kódot. Próbáld ki, hogy nullát írsz Ó-nál, és fordítva, nézd meg jól az összetéveszthetõ karaktereket, pl. "egyes" és "el"-betû, ilyesmi.
Ha így sem mûködik, akkor írd meg a Relic-nek a problémát röviden, mondd el, hogy az OF mûködik, de a core game nem, küldj nekik screenshotot az invalid product key képrõl, küldd el a játék kódját, írd meg, honnan van a játék, és segíteni fognak.
SgtChris
Sziasztok! Dobozos Anthology-t nem tudtok eladót? Új, esetleg használt, jó állapotú lemezekkel érdekelne reális áron!! Üdv : Chris

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Az opposing serial cod-ját elfogadta a steam, de a sima coh kodjat nem fogadja el, azt irja invalid product key. Pedig az eredeti jatek kodját irom be. Nem értem.
Ha az OF-fel simán ment, akkor mennie kell az alapjátékkal is. Hibát ír ki, vagy mi a gondja? Hogy érted, hogy nem fogadja el?

Ha végképp nem megy, akkor készíts pár screenshotot a mûveleteidrõl és hibaüzenetrõl, és írj egy levelet a Relic-nek: [email protected]
Pont az ilyen problémákat várják ide.
Hali!
Nekem nem fogadja el a steam a sima coh-os produkt key-emet. Az opposingot igen de a simat nem. Ilyenkor mi a teendõm?
Nem, 3 nappal ezelõtt óta soha nem volt steamen aktiválva. Relic downloader leszedte, felraktam, és steam nélkül futott.

És a THQ-tól vett cuccot a Steamen keresztül futtattad, ugyanúgy, mint a New Steam versiont, igaz? Vagyis Steamen aktiváltad anno a CD-kulcsát? Csak így tudom elképzelni, hogy automatikusan odatette neked a New Steam version install indítóját.
Nem, közvetlenül a THQ oldaláról vettem meg még anno.

Akkor te Steamen vetted az eredetit is, igaz? Merthogy azoknak nem kellett a CD kulccsal mahinálni.
Fogalmam sincs. Nekem már azelõtt bent volt a steam listán a new steam verison, mielõtt hozzáadtam volna a kulcsomat a steamhez.

Nem, nem mutatja még, hogy melyik oldalon hányan vannak. Van még egy rakat hiányossága ennek a steames cuccnak, ami megvolt a Quazalos verzióban. Ennek egy része végleg eltûnik (pl friend list, whisper), viszont másokat meg elvileg vissza fogunk kapni idõvel. Még nem tudják mikor, mert most fõleg azon ügyködnek, hogy a DH, MH meg hasonló finomságokat megakadályozzák, amik szerintem sokkal fontosabbak, mint a kényelmi funkciók. Más kérdés, hogy laggol, mint az állat, 2v2 3v3 játék közepén kidob, szóval játszhatatlan, de csak megoldják a fiúk. Türelem.
Hecker007
Azért kell a kulcsot hozzáadni mert máskülönben honnan tudná a steam hogy megvetted a játékot?
Az oldal választós dolog viszont tényleg gáz, reméljük javítják. Addig meg marad a random aztán hátha jó helyre tesz.

Közben rájöttem, hogy igen, a new steam version-t kell használni. Viszont nem értem, hogy akkor miért kellett hozzáadnom a "régi" coh kulcsát a steamhez, ha az úgyse mûködik?

Másrészt ez a steames verzió egy határ fos. Elveszett a barátlista, a statisztika, ráadásul van egy olyan qrva nagy bug, hogy ha egy mapon a másik start location-ön akarok kezdeni, akkor amikor átrak oda, akkor nemcsak a helyemet, hanem a játékos oldalt is megváltoztatja. Pl. ha Lyon pályán akarok játszani, és a folyó alatti részén akarok kezdeni, akkor ott csak amcsi lehetek, német nem.

Az új steam-es verzióban nektek sem mutatja játék keresése közben a listában, hogy melyik oldalon van még hely?
Igen, itt lehet jocking gondja. A New Steam versionben nincs is login. Szóval most már a Company of Heroes (New Steam version)-nel kell indítanod a játékot, és a többi CoH-os játékindítót elfelejtheted.
Hecker007
A New Steam Version-nel indítod a játékot?
Én is hozzá adtam a ToV kulcsot (az alap és az elsõ kieg nekem alapból steames), de nem engedtem neki letölteni hanem a fent említett steam verzsönt szedtem le és azzal tökéletesen fut a játék.

Értem. Viszont annyi gondom lenne ezzel a validating media ablakkal, hogy amikor ez bejön, akkor offline se tudok játszani, és nem tudom vinni pl. a singleplayer kampányt. Pedig ismerõsömnél ha kiírja ezt a validating media hülyeséget, de õt simán beengedi offline módban... :S

Szerintem kicsit késõbb próbálkozz meg vele, ma állítják le a régi szervereket, hátha holnaptól rendben lesz az új verzió.
Hali!
Nem tudom, hogy másnál mi a helyzet, de nálam gáz van. Hozzáadtam steamhez a játékot (ahogy a hírekben le volt írva, visszafejtettem a programjukkal a serialt, és steamben aktiváltam és letöltöttem), de nem jutok el a login felületig. Elindítom, és kiírja, hogy validating media, aztán ledobja a játékot tálcára, és bejön egy kódaktiváló felület, ahol már ki van töltve a kód helye. Ha az aktiválásra nyomok, akkor hibát ír ki, ha a kilépésre, akkor kidob a játékból. Mi a gond?

Szia! Ha a Relic Online szerver login jelszavadat felejtetted el, akkor ne aggódj, holnaptól már úgysem tudod használni, mert csak a Steam szerverei fognak mûködni, ahhoz pedig a Steam accountod jelszava és a CoH serial fog csak kelleni.
Mi biztosan nem tudunk. Írj a Relicnek, vagy a SEGA-nak, hogy pontosan melyik nyújt supportot, majd eldöntik.
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a jelszavamat.
Feltelepítettem újra a Valort, és nem tudom a jelszavam indításnál.
A forgot password megoldás sem jó, mert hiába adom meg a választ, nem mûködik.
Egyszer már voltam ilyen pancser, hogy elfelejtettem, akkor valami emilcímre küldtem el az új jelszó kérést, de azt az emilcímet sem találom.
Nem tudnátok segíteni? Elõre is köszönöm.
És ezzel eltûnik a NAT probléma.
Ezen kívül a nem steames COH-okat május 5-tõl nem lehet használni, mert elköltöztek a szerverek. Ehelyett Steam programban kell aktiválni a játék szériaszámát, és a Steamrõl letölthetõ steames COH-al lehet majd játszani.

milyen tuzfalad van? ha zonealarm akkor torold le, deaktivalas nem segit

neha ha ujrainditod a jatekot is segit

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nemrég vettem meg a Company of Heroes Anthology-t, annyi kérdésem lenne, hogy a szerverek feléhez nem tudok NAT probléma miatt csatlakozni, ezzel mit lehet csinálni? Men of War-nál is ugyanez a problémám, köszönöm a segítséget elõre is.
Nemtudom próbáld ki hogy látsz-e játékosokat a moddal. Elvileg kellene, olvastam hogy mûködik a multi.

Köszi a segítséget. Még sose játszottam ezzel a moddal. Most elõször raknám fel és egybõl a steam verzióra. Viszont multi nálam alap. Gép ellen nem játszok.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Én igazából most kezdtem el a játékkal foglalkozni, és feltettem a Blitzkrieg modot de sajnos nem indult el...
Utánajártam interneten és rájöttem hogy mi volt a gond.
- régi CoH mappádból másold át a blitzkrieg-el kezdõdõ file-okat az új steam-es CoH-os mappába vagy
- telepítsd újra a modot egy külön mappába (az archive.exe illetve a BugSplat.dll szükséges hozzá különben nem megy fel a patch), ha megvan a legújabb patchelés akkor szimplán másold be a steames CoH mappába

Nekem így hibamentesen elindult, bár online játékokat nem látok és nem próbáltam a multit..

A Blitzkrieg mod mûködik az új steam verzióval is?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

nagyon jo videok... a Bites pershingjet neztem meg 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

meg nem.. koszi 😊

CoH HD közvetítések

Jó, amit szeretnél, bár nagy türelmet igényel, ezeket már láttad?
valakivel jatszanek ugyh h ne az legyen a jatek celja h nyerjunk hanem h kielemezzuk a taktikat ...

Igazából, ezt az idióta megoldást soha nem fogom megérteni: miért kell elõre eldöntenem, hogy pl. Stug vagy Geschütz kell nekem a következõ játszott meccsen? Miért nem lehet betenni mindkettõt az adott épületbe és játék közben eldönteni, hogy melyikre van szükségem? Páratlanul nagy baromság, ahogy most van.

Annyi még a különbség, hogy a T17-es vet-tel lesz védetebb (vet2 asszem). Tehát ölni kell vele, viszont ha sikerül "ingyen" van meg rá a fejlesztés (meg kell dolgozni érte). M8-ra meg váráolni kell a páncélszoknyát.

Játékstípus válogatja kinek melyik jön be, mennyire tud vigyázni az egységre, vagy inkább ellátmányból rákölt stb.

M8 ... ahogy en olvastam nem sok kulonbseg van koztuk, talan csak vet1nel a T17 erosebb tuzero

Igen, mozgatni kell a M8-at, T17-et. M8-ra kötelezõ fejlesztés a páncél szoknya, anélkül ne is nagyon harcoljon, fontosabb mint a géppuska. Párban mozgatott M8 már elég durva a gyalkoság ellen.

Amcsikkal támadni kell, folyamatosan nyomás alá kell helyezni WM-et, és arra törekedni, hogy több legyen a bevétel és/vagy a németet folyamatosan elvágni az utánpótlástól. WM védekezésre van kitalálva, kapásból hozhat MG42-est, bunkerei elég jók, fejleszthetõek stb. Ahogy múlik az idõ (idõt nyer magának) egyre erõsödik WM. Hiszen a veterán fokozatokat megvásárolhatja, amcsikkal ellentétben, ahol harcolni kell érte. Ez a közép-vége felé nagy elõny, hogy kapásból jöhetnek a Vet2-3-as egységek, amik lenyomják az újonc USA katonákat, mint a bélyeget.

Természetesen ez csak akkor elõny WM-nek, ha mevan a szükséges bevétele, nem elesett katonákra, kilõtt jármúvek pótlására kell folyamatosan költeni a a bevételét (mp, fuel, ammo).

Ha egyenlõ a nyersanyag megoszlás a két fél között, az idõvel WM-nek kedvez (játékos képességektõl függõen), erre figyelni kell. Ezért kell a folymatos nyomás USA részérõl, és ha lehet a nagyobb bevétel biztosítása. USA-nal meg pont arra kell figyelni, hogy a veterán egységek ne pusztuljanak el, mert elég nehéz a harcban edzettek pótlása.

Armored car alatt M8-at vagy a T17-et érted?

Ezekre a verdákra nagyon kell figyelni. Folyamatosan határon kell velük lövöldözni. Amint látod, hogy mozdul feléd a Volks vagy a Gren, rögtön tolatni kell hátra. Az M8-nak és T17-nek a lõtávolsága nagyobb, mint a panzerfausté, panzerschrecké. Nem árt, ha van hátul HMG, hogy rögtön fektesse a rád futó németeket. Ne menj nagyon elõre, mindig legyen hátváded. Csak akkor menj, ha tuti biztos vagy benne, hogy nincs veszély. Ez esetben még a bázisra is bemehetsz természetesen. M8-al külön móka, hogy aknát is lerakhatsz a bázisa közepére. Továbbá nagyon kell vigyázni a camou-s Pak-al is.

tegnap jatszottam amcsikkal egy masik srac ellen aki wermachttal volt.. valamelyik nagyobb 1v1 palyan

elejen szepen elfoglaltam a terkep felet, egy nyero ammo & fuel pointtal amit egesz jol tartottam - annyi pontot szoktam foglalni amit meg is tudok tartani, esetleg ha meg marad egysegem akkor szurkalodoan veszek nehol ezt-azt - ... ehhez volt 1-1 jeep es 1-1 infantry osztagom

aztan mikor osszejott a nyersanyag osszehoztam 2 armored cart, de ekozben mar visszavettek egy-ket pontot amit nem szerettem volna .. az armored carokat a wermacht panzerfausttal elegge meggyongitettek ugyh ki kellett oket hoznom a csatabol ...megjavit, visszakuld .. ekozben megtobb teruletet vesztettem es vegul igy buktam

ti hogy jatszotok amcsikkal? wermacht ellen nekem eddig legjobban az armored car jott be, de ha tul sok municiojuk van akkor panzerfausttal szetszdik ... lehet ott csuszott el a tortenet h a munition pointokat kellett volna eloszor elfoglanom

Oké,kösz.Akkor majd azt tolom fel én is.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

a new steamben meglesz minden .. nekem is mar csak az van fent

Nekem a dobozos anthology verzió van meg,regeltem a steam fiókomba és mind a három játékot berakta a könyvtárba(coh,of,tov) + egy new steam verziót.
Azt kérdezném tõletek hogy most majd külön-külön fel kell rakni mindegyiket hogy az eddigi anthology-s verziót kapjam.Illetve mi ez a new steam version?Ha csak azt teszem fel?
Elõre is köszi.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Értem. Köszi!
Úgyis érik már egy W7 reinstall, túlesek akkor ezen is.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700