Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenképpen új a verzió, ezért kell letölteni és aktiválni kell elõtte a seriallal.
AndrewT
CoH1 vizuális megjelenésével és a HD textúrákkal kapcsolatban, ami a CoH2 topikban indult, izmosabb konfiggal bírók figyelmébe:
Link

Hát ennek nem örülök. 😞
És ez esetben streamrõl kell leszednem a játékot a dobozos serialjával?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

A régi, Quazal nagyon rossz, átok egy login, egy host. Az újra viszont még kevesen váltottak, ezért szintén lehetetlen szinte rankedet játszani még, pedig jó volt a kommunikáció. Valószínû sok a csaló még a régin, akik tobzódnak még pár hetet...
Mindenesetre most nagyon rossz és nehéz idõszakunk van. Kaffog és csapkolódik a nép mindkettõn, pedig csak egy kis türelem kéne.

Május 7.-tõl dobozos verzió esetén is CSAK Steamen lehet majd multit játszani az elsõ résszel.
illetve bocsi.. Maj 7-en szunik meg teljesen

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

mostmar sztem csak igen... a regi relic online mar megszunt

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem mondod, hogy dobozos verzió esetén is csak steamen keresztül lehet majd játszani?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Telepíted a NEW STEAM VERSION-t és õ megtalálja azokat a kiegeket, amik fel voltak telepítve, ha dobozos volt, akkor aktiválni kell a steamben és elérhetõ lesz.
milyen teszt megy? es hogy lehet aktivalni?

A régi szervereket, a Quazal-t zárják be és május 7-tõl csak Steamworks-ön fog futni. Megy már a teszt, lehet aktiválni bátran! Nem kell bele mást gondolni, írták, hogy nem szûnik meg a COH1 online része.
idõvel lezárják mivel a régi szolgáltatójuk megszünteti velük a szolgáltatást

amúgy mikor lesz public beta COH2re?

Bejelentették, hogy ez lesz. Nem meglepetés. Kérdés a régi megmarad-e vagy idõvel bezárják. Utóbbira tippelek.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

ezt a new versiont én is elindítottam, nem mondjátok hogy mindenki 0-ról indul újra?
a leaderboradon lvl4 és lvl 8 asok állnak az élen

ez azért gáz hogy elvesztette mindenki a statját

Annak örülök mert momentán még sokkal jobb mint a második rész.

Nézzétek csak meg a Steam librarytokat! Van benne egy Company of Heroes (Steam Version)! 9.1 gb

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Hector Troy
Én majd "dobozosat" veszek nyáron. 😊

every_body_tells_a_story

antgecc
Nem hittem, hogy tényleg eddig tart a költözés, és hogy ilyen nyûgösen megy. A news fület sem figyeltem. Rendben, akkor türelem rózsát terem. Bár már úgyis leginkább a bétát tolom 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Több szerver van most fizikailag, ha máson vagytok, haverral nem is tudtok játszani, se chat, se semmi. Épp ezért az ranked is másképp mûködik most, ha sokáig nincs játék, indítsátok újra. Kicsit türelemmel kell lenni, amíg a költözés a Steam-re befejezõdik, ezt írták a NEWS fülön is. Úgyhogy ne lázadjatok: folyamatos a RO a költözés (és cégváltás) ellenére, ez elég nagy szó, fõleg, hogy ígéret szerint a COH1 is életben marad még.
AndrewT
mármint csõdbe ment, a fejlesztõcsapatait és készülõ játékait pedig szétkapkodták, a CoH franchise a SEGA-hoz került.

Hector Troy
Mondjuk azt sem értem miért ugrott meg a játékosszám. Eddig max. 10-15-en várakoztak egyszerre, mostanában meg 25-30-an. Hirtelen rájöttek az emberek h milyen jó ez a game?!

THQ kivonul? <#miaz>

every_body_tells_a_story

AndrewT
egyrészt a THQ kivonulásával rendezni kellett a többezer játékost kiszolgáló szerverek helyzetét, amit egy fejlesztõ nyilván nehezebben tesz meg, mint egy stabil lábakon álló kiadó, de elvileg ez a jövõ héttel bezárólag rendezõdik (kiváncsi vagyok egyébként, hogy a 2. rész megérkeztével meddig tartják fenn az 1. rész szervereit, de remélhetõleg párhuzamosan futhatnak még jó darabig.)

másrészt az 1. rész nem éppen tegnapi játék, és a folytatásra kiéhezett veteránok, akik eddig benépesítették a lobbikat, most minden bizonnyal rávetették magukat a bétára, automatchet ezért nehézkes összehozni mostanság.

antgecc
Hát jelenleg tényleg az. Csak a 2-vel foglalkozhatnak, 1-re rá se néznek már....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hector Troy
Nagyon szarok mostanában a szerverek. 20 percet vártam és nem tudtam egy AM-et játszani, mondjuk a játékba való belépés tartott 5 percig, nem tudom mit vártam... Vicc kategória.<#csodalk>

every_body_tells_a_story

antgecc
Nem hiszem el, hogy ennyi ideig tart nekik.... <#szomoru2>

statisztikak elvesznek 😊

allnak at masik szerverre.. aprilis 8 utan elvileg jo lesz, bar az eddig gyujtott statisztiak "elveszik"

antgecc
Másnak is naponta jelentkezik a probléma, hogy "profile is busy, try again later" ???? Hihetetlen mennyiségû hiba, agyam eldobom kategória... Nem tudom felfogni, hogy engedhetik ezt meg maguknak. Haverommal minden nap azon izgulunk, vajon össze tud-e hozni minket a relic online egy játékra. Fos.

Pantherek ellen bõséges aknázás, AT gun (AP rounds bekapcs), Ranger/Paratrooper, vagy egy horda (3+) M10 Tank Destroyer. Utóbbi Armored Doktrínával és Allied War Machine-nal kiegészítve elég jól fogja a Panthereket, ahogyan a Calliope és a Pershing is egy kis támogatással. Az AT fegyverekkel/jármûvekkel igyekezz mindig a Pantherek fara felé orientálódni a biztos átütés érdekében.
AT gunokat is védheted aknával az mp44-esek ellen.
Ha tiétek a map, akkor nem hátradõlni, hanem az utakat, átjárókat szétaknázni.
antgecc
Így jobban átgondolva, az alapján amit írtok, lehet mégis csak tetszeni fog ez a fagyos dolog.

Köszönöm az US vs panther battlegroupos segítségeket is. Valami ilyesmivel próbálkoztam én is (stickyzés, ágyú tologatás). Csak volt az embernek mellé 2 mp44-es pg squadja és kb úgy mentek át a stickyzõ, és ágyút tologató egységeken, mint kés a vajon. Igen, kellett volna a hmg fedezõtûz, de nem volt, nem bírta az inf support tank áldását 😊

Dühítõ volt nagyon. A pálya 3/4-e a miénk volt, tripla annyi pontjaink voltak, kezünkben a gyõzelem, aztán kijött 4 panther. Ööm-é-bódottá.

a fagy dolog szerintem iszonyat jó. Egyrész elõre szól a játék hogy 1 perc múlbva jön a zimankó. Namármost mi történik. Éppen beálltam az ellenséggel nagy gyalogos csatába. Tûz csak messzebb a saját bázisom fele van. Akárcsak az ellennek is.

Meglátod az idõjelzõt visszavonod a katonáid akárcsak az ellen majd jön a hóvihar minden lelassul a jármûvek gyaloglási mozgások alig lehet látni valamit. Csönd lesz a harctéren. Lehet újraszervezõdni pörögnek a nyersanyag számlálók. Ez kb 2-3 percig tart után újra egymásnak lehet esni.

Ha belegondolsz ez egy tök jó eleme a játéknak.

steamen rendeltem elõ egy hónapja. az elõrendelõknek alapból ját beta kulcs. Most két hétig csak mi férünk hozzá. Utána majd lesz public beta is késõbb valamikor még a megjelenés elõtt

Én úgy szoktam, hogy aknázgatok a felvonulási útvonalakon, magukat a panthereket pedig megstickybombozom a gyalogsággal, úgy félig már megvannak. Ezek után air dropped AT gunt dombok le a lõtávjukon kívül, de még az AT gun lõtávolán belül. Miközben az AT gun távolról kinyírja õket, rájukmegyek az egy Paratrooper egységemmel, és Recoilless Riflevel nyírom õket, plusz mehetnek a további stickybombok a még vissza nem vont riflemenektõl.

Persze ez Airborne doktrína, de én mindig azt használok az amcsi taktikámhoz(tudom, ez gyengeség, de ebben a taktikában vagyok jó).

Egyet nem szabad: páncélosokkal szembeszállni a Pantherekkel, az amcsi páncélosok ehhez nem elég jók.(kivétel ugye a Pershing, de az ugye doktínafüggõ)

AndrewT
ha az ágyúkat lemikrózzák, akkor érdemes 1-2 ranger squad-dal próbálkozni (bár doktrinális egységek, de más doktrinát választva amúgy is lesze "valamid", ami ellensúlyozza a panther battle group-ot), egyrészt a bazooka megteszi a hatását, másrészt a panther finoman szólva sem a legjobb gyalogság ellen, tehát jók a túlélési esélyei egy hatfõs osztagnak. esetleg riflemen és sticky bombs.

a megfagyás szerintem bõven megállja a helyét multiban is, mivel dinamikát tud vinni a játékba. el tudok képzelni olyan szituációt, hogy mindenképpen el kell foglalnod egy területet ahhoz, hogy bizonyos gyalogos egységeid életben maradhassanak, mert a második legközelebbi tábortûzhöz már nem lehetne odaérni velük, és addig kell cselekedni, amíg még van harcértékük.
(sc-bõl hasonló példát persze nem tudnék hozni, de mondjuk amikor rákerül a plague egy battleship-re, és már nem tudom eljuttatni javítani, beviszem a zerg tömegbe, és lehet, hogy jobban járok)

hol vetted meg?

a wh nagyon hasonló a coh1-hez. a tierezödés 3 részbõl áll viszont.
a tier3 lehet megépíteni a tankos épületett abba alapból benne a tigris és a brumbar, elephant és stugh

a veterency-hoz nem találtam külön épületet. Így errõl nem tudok nyilatkozni, illetve mivel kis mappon normál gép ellen mentem túl gyorsan lepörgettem õket így max 1 tankot tudtam behívni és nem volt vetõdés.
Ma jobban belevettem munka után magam a játékba. Nekem elsõre tetszik simán hozzá a coh1-et. Tetszik az hogy másabb és hogy még fel kell fedezni az új dolgokat.

antgecc
A videókat nézegetve, nem láttam az optionsben key bindingset és invert drag mouse scroll lehetõséget. Király. Bonyolult lehetett belerakni....

antgecc
Imádom, mikor a bétára sincsenek felkészülve a fejlesztõk, nemhogy a teljes játékra....

Reméltem, hogy a megfagyás csak a kampányban lesz. Sztem teljesen felesleges multiba ilyet belerakni.

Wm mennyiben hasonlít a coh1-esre? építési sorrendekre, vetezõdsére, ilyesmire gondolok...

antgecc
Egy gyors idegbaj után muszáj megkérdeznem, hogy mi a ku..........át lehet csinálni amcsival egy panther battlegroup ellen?!?!?! 2v2-ztünk haverral, amcsival voltunk McGahen v mi pályán és a sövénysorok miatt többet csúszkált az ágyú, mint lõtt. M10 tank DESTROYER, ismétlem destroyer pedig csak karcolgatta a panthert, szóval semmit nem ért. Ha annyi erõt fektetek a panther kilövésébe, amennyit megérdemel, akkor pedig 2-3 MP44-es PG-el végigfut rajtam és helókanyalóka. Élvezetes....

sajna multi ember ellen nem megy kidob sync errorral ez úgy tünik golbális hiba túlterheltek a szerverek. Így csak az ai ellen tudtam nyomni 2 meccset skirmisben.

Szerintem jó. tényleg van benne fagy és 1 percel elõtte jelzi hogy a gyalogságod megfagy ha nem vonod vissza tûz közelébe. A hangok jobbak mint coh1-ben.

Csak német oldalt próbáltam. Van benne alapból tiger. illetve két új gép brumbar és elephant. olyan mint a coh1 csak egy kicsit máshogy néznek ki az épületek.

Level 2-ig elvittem corporal rang.

azod is van? 😊 en a hetvegen vettem meg .. csak meg nem jutottam a multiig.. ott milyen a matchmaking?

antgecc
Amint tudsz, légy oly kedves mesélj valamit! Engem leginkább a matchmaking rendszer érdekelne. Remélem starcraftosodott, nagyon jót tenne a játéknak...

COH 2 beta tölthetõ annak aki elõrendelte. Én már szedem 6GB 😊

MP40-et szerintem azért találták ki, hogy a közelre bejövõ rifle ne szeressen közelre bejönni. Pl rifle akkor fog nagyon nyomulni, ha szabadban ülõ mg-t akar flankelni. Ha ilyenkor nincs bike-od, amivel feltartsd õket, amíg pozíciót vált az mg, hanem csak volksod van, akkor az mp40 nagyon jó tud lenni az mg védelmére. Biztosan van egy játékszint, ahol már az USA nagyon gyorsan leveszi, hogy nem szabad közelre mennie, és inkább a játéktudás számít, nem az egység. Ekkor már tényleg pazarlás megvenni az mp40-et. Ám addig van egy pár szint, amíg találkozhat az ember jó pár noob USA-val, akiket viszont gyönyörûen aprít az a géppisztoly.
valaki mar elorendelt a CoH2-re? a Beta holnap kezdodik es erdekelne h milyen lett..

Pedig volksnak nem éri meg mp40-et venni. Másra jobb elköltetni az ammot. Volksok távolról jók. Ha ügyesen kezeled õket, akkor megállítják a riflemeneket. Persze nyilván us játékosnak az a célja, hogy közel jöjjön riflemennel, hisz azok közelrõl erõsek. De itt már a két játékos képességein múlik a dolog, nem az egységeken. Sok us játékos elköveti azt a hibát, hogy mindenáron meg akarja közelíteni a volksokat és bedarálni õket, emiatt kijönnek fedezékbõl. Csak mire megközelítik õket veszítenek ember. És a fedezékben maradt volksok kevésbé sérültem, már retreatre kényszerítik riflemen osztagot.
antgecc
A profilom busy... hát az, hát persze.... Foskazal.

antgecc
Voltks-ot én valahogy mindig csak MP40-el használom, azokkal szépen darálnak, alap fegyóval valahogy nagyon hamar hullanak nálam. Távolságira inkább sima grent hozok.

Hát én a volksgrenadiereknek csak annyiban látom az értelmét, hogy MP-40el közelrõl nagyon durván sebeznek, és valamivel foglalni kell amíg az igazi gyalogság (grenadierek/stormtrooperek) megérkezik. Talán még vész esetére a panzerfaustjuk ér valamit, meg arra jók hogy a medic bunkerben ingyér grenadierré konvertálódjanak. De hogy taktikát alapozzak rájuk amikben fõszereplõk, háááát...

Bár nem kap a volks elit armort, de vet kettõ neki is hasznos. Ugye õk alapból távolról jók. Tehát mindig tartani kell velük a távolságot, lehetõleg fedezék mögött. Vet2-n a látótávolságuk tízzel nõ, egy kevés (5%) sebzés csökkentést is kapnak és pinelni se tudják õket olyan könnyen, 20%-kal csökken az esély.
Szóval, ha valaki wm-el inf. központú játékot játszik, akkor a vet2-t mindenképpen érdemes megvenni. Vet3-on majdnem az összes inf 20% életerõt kap. Velük már csak akkor tudja felvenni us az inf harcot, ha legalább vet2 riflemenjei vannak. De míg neki egy új riflemen vet0-ás lesz, addig wm-nek egy új gren vet3 és ezt sok játékos igyekszik kihasználni. Egy vet2-3-as ingyen gren medic bunkerbõl mindig jól jön. 😊