Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát?! Ez nem biztos, meg nehéz azt megcsinálni, hogy fel is kapcsolt, mert közben míg nyomogatod az "A"-t, kinyírnak. Nekem is szerencsém volt szerintem.
Történt ugyanis, hogy elfogyott a lõszerem és volt még vagy 4 támadóm. Rohangáltam össze vissza mint a mérgezett egér, hátha találok valahol lõszert, de sajnos nem találtam. Találtam viszont egy bekapcsolható villanyoszlopot és fényt tudtam csinálni, amibe pont belejött az utolsó támadóm - a többi valahogy eltûnt, míg egy korábbi fényben álldogáltam -
és megsemmisült szerencsére.
De rohadt idegesítõ volt, hogy nem tudok semmit se tenni ellenük lõszer nélkül, pl, se rúgni, se semmi, ráadásul õk gyorsabban futnak, mint én és csak elhajolni tudok a támadások elõl. Na szóval itt sikerült ezt mozdulatot elsajátítanom, ami késõbb még biztosan jól fog jönni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De tovább megyek ... Alex Casey = Max Payne ? (ugye tudjuk, hogy Alan bestseller regényeinek fõszereplõje Casey volt)
Létezik, hogy Alan írta Max Payne akció-thriller drámáját, esetleg akkor tájt, amikor két éve télen New Yorkba költöztek és évszázados hóvihar tombolt??
Aztán ott vannak a könyvek amikkel Alan olyan sikeres lett:
Return To Sender
What I Can't Forget
Alex Casey (címre lehetne akár a Max Payne)
The Things I Want
The Fall Of Casey (ez akár a Fall Of Max Payne)
És még egy, kicsit másik dolog: a Végtelen Határokra hasonlító sorozat, amit a TV -ben nézhetünk néha esténként, a címe ...
Night Springs ('A Sötétség Virágzik') ... hmm, a város neve pedig ... Bright Falls ('A Fény Elbukik') ... <#rolleyes>#rolleyes>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nah de akkor a játékról ... Lányok-fiúk! Ez marhajó!! Haaggyjuk a fanságot, ez simán k*rva ütõs lett! Elõször is a látvány, amibe bele lehet kötni néhány textúra és száj-szinkron miatt, de mi a frásznak, hiszen minden más borzasztóan látványos. Én sem értettem, amíg nem töltöttem vele pár órát. Ha beállítod a TV-t/monitort/játékot a megfelelõ fényerõ szintre, melyet egyébként javasol is, akkor az egyszeri játékos a textúrák pixeleinek számolása helyett tuti meregetni fogja a szemét a sötét helyszíneken, de még ekkor sem kellemetlen a látótávolság. Az elemlámpa és minden fényforrás hihetetlen jó, nem vagyok biztos benne, de pár perc gondolkodás után sem tudtam felidézni szebben megvalósított fényeket a múlt címeibõl. Az idõjárás dinamikus modellezése, a mozgó környezet, növényzet, a globális fizika egészen a kisebb tárgyakig menõen ... mind, mind technikailag kiváló szerintem! Hangok, effektek - nem vagyok vájtfülû - abszolút rendben vannak és a zenék ... <#smile>#smile> < Pont így mosolyogtam fülig érõ szájjal, amikor felcsendült a zene az elsõ epizód végén, vagy akár az étteremben! A zenekari mûvek epikusak és fokozzák az adrenalint, ha szorul a hurok. A harcokkal kapcsolatban néhányan mondták, hogy nem jó. Én azt mondanám így az elsõ epizód után: brilliáns, pedig nem vagyok mazochista! (két hete van csupán XBOX360 -am, elõtte sosem fogtam a kezemben kontrollert pár percnél hosszabb ideig és mióta megvettem, HL2 -vel és GTA -val "gyakoroltam") A kihívás pont jónak ígérkezik, Hard fokozaton is álltam neki.
Szóval így gyors Alan Wake értékelésnek a részemrõl ennyi: nem vártam, lemondtam róla, elfelejtettem rég, két hónapja hallottam, hogy XBOX only ... két hete vettem egy BOX -ot (más okokból is) és most ezt a tényleg nem mindennapi kiadást, végre ... eddig úgy tûnik simán megérte mind a 40 fontot!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"A must have" ...
Elkezdtem, de még csak kevés idõm volt, Alice eltûnt, volt némi suspense, de többnyire csak mászkáltam a kompon, az étteremben és az erdõben és nézelõdtem. Csudaszép ez na!
Most melóban vagyok. Asszem olvasom a könyvet ...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Magára arra az erõre utalt,amivel az írásával formálni tudta a történteket.Az az erõ nem csak egy kis tó nagyságú, hanem akkora mint a tenger. Egyikben manuscriptben leírja ezt,olvasd õket végig
Amit red 13 mond #1423-ban, pont az a helyzet. Tom beleírta Alan-t a sztorijába,amolyan utolsó esélyként,mert tudta hogy a sötétséget nem tudja legyõzni
PSN ID.: Beegabor
Remedy minõség, akárcsak a Max Payne volt és ebbe felhasználták mindazt ami annak az erõssége volt, ez látszik is. Hasonlóan maradandó és emlékezetes alkotás, de még arra is rátesz egy lapáttal.
Late goodbye
Kár hogy a soundtrackon nem kaptak helyek a fejezek végén levõ számok.
Roy Orbison - In Dreams
Errõl nem találtam jobbat...
Among The Oak And Ash - Shady Grove
`Take a look to the sky just before you die`
Ebben a kisfilmekben nem az alan faszival történnek a dolgok a játékban meg igen akkor most mivan?
Next PC upgrade: 2022
Találtam egy Easter Egg-et ( EP 4 eleje ), csak linkbe hátha valaki fel akarja fedezni, vagy nem tart még ott.
ddd
ddd
Autókázás... hát nem egy ótós játék, de a célnak megfelelõ, hasonló mint az Alonéba volt. Hangulara itt is hibátlan, ahogy meg lett rendeze a dolog és ez a lényeg.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://www.gamekapocs.hu/cikk/748/1382/Alan+Wake+teszt