Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki játszik vele Hardon??
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De tény, hogy holott én megvettem a CE-t, nem tudom hova tenni a játékot. A 3. epizód vége felé járhatok (gondolom, mert elég hosszú), de nem vagyok még igazán elájulva. Gyönyörû a játék, zseniális a fénymanipuláció, meg az egész koncepció-design, de az erdei lövöldözõs-menekülõs jelenetek (amik azért a játék nagyját képezik) kezdenek kicsit monotonná válni. Ettõl fügetlenül tetszik, és könnyen lehet, hogy beleszeretek hamarosan, de nem teljesen erre gondoltam...
Holott én már az Alone in The Dark-nál ott voltam (92-3-ban), és Stephen King - Lovecraft - Poe - Koontz, stb. nagyrészét olvastam és imádom.
Nekem ez még kicsit kevés. Több nappali nyomozós jelenet kellene, a kontraszt hangsúlyozása miatt.
De lehet, hogy még beleszeretek 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gratula a cikk írójának, arra sarkalja a népet, hogy olvasni már bûn. no comment...
`Take a look to the sky just before you die`
Amúgy thx az infot!
???? na ne már... aki ezt írta sosem játszott még hasonló játékkal?
ui: 576ba még van, de pl másik 5 boltban már nincs.
".......
Itt állunk egy horror/thriller játékkal szemben, aminek a fejlesztése az elvártnál kétszer annyi idõt vett igénybe. Képtelen bármi újat felmutatni, a sztori egy összevissza zagyvaság, a játékmenet pedig az állandó ismétlés és kihívások hiányában dögunalmas. Kezdek hinni az Apogee/3DRealms vezetõjének, Scott Millernek, aki azt állította, hogy a Max Payne készítésekor számos alapötlet, köztük a bullet time tõlük és nem a Remedytõl származik. Az Alan Wake egy elavult játékelemekbõl építkezõ klisébomba. Kizárólag magas monotonitás tûrésû játékosoknak ajánlott. Ez nem az a Remedy, akit megismertünk a zseniális Max Payne elsõ két része által. Lehet vissza kéne térni a kaptafához és akciójátékot készíteni."
Ahhoz hogy az avatar tartalom benne legyen a dashboard award-ok közt, elõször is telepítened kell a fejlesztõi kommentárokat a bónusz lemezrõl, utána be kell menni a játékba és az options-ben be kell kapcsolni a kommentárok menûpontot, utána adja meg a tartalmat, ami az eredeti Alan Wake ruha (nem kapucnis kabát) egyébként.
Gondoltam megveszem elõre, mert mivel limited, nehogy elfogyjon, és ne gyártsanak egyszer csak többet belõle. Max míg nincs boxom, hallgatom a soundtrack-et és olvasom a könyvet 😊. Ennél jobb kiadás valszeg nem lesz.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A könyvre nem lehet panasz, kemény kötésû, beleolvastam, és ha jól vettem ki ez egy FBI-jelentés szerû anyag, és még tartalmaz egy Alan Wake által írt horrorsztorit is 😊
A bónusz lemezen fejlesztõi interjúk vannak (így készült, Remedy-stúdió stb...), képgalériák, az eddigi trailerek (köztük olyan is amit sosem adtak ki), egy fejlesztõi kommentár amit telepíteni kell és a játék options menüjében lehet bekapcsolni (ezt még nem próbáltam ki). Tartalmaz még két témát, pár gamer picturet is.
Én a bonus dvd-t nem tudtam PC-n lejátszani sajnos. Szerintem nem is lehet.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Ugyan nekem nincsen boxom, de azon gondolkodom, hogy megveszem a collectors edition-t. Idén szeretnék összespórolni egyre, és hát a játék attól még nem baj, ha megvan elõbb 😊.
Ahogy néztem, nagyon korrekt kis csomagot állítottak össze, csupa finomsággal. Akinek a gyûjtõi megvan, elmondaná, hogy milyen a könyvecske? Nagyon érdekelne. És a bonus dvd-n milyen cuccok vannak? Ez utóbbi gondolom csak box-ban olvasható, nem?
Aki válaszol, annak elõre is nagyon köszönöm.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
a dashboard avatar menujeben van egy awards menupont, ahol elvileg az alan wake itemeket lehetne az avatarhoz hozzaadni. valamiert nekem ez nem elerheto; latom, hogy ott az item, de azt irja, hogy "play tha AW limited edition bonus disc". Hiaba unlockoltam a bonus cd-n az avatar picture-t, valamiert nem akarja az igazsagot:-), pedig a ket dashboard theme gond nelkul megy.
ha valaki tudja mi a megoldas, plz help! thx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a zene meg...a játékban az eddigi legjobb szvsz. Nem akarom, hogy vége legyen 😞
Nekem nagyon tetszett!
AW EP1 -et meg most vittem végig, jó volt, csak nem sok semmi történt benne és már csak 5 fejezet van. 😞
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Igaz azzal nem játszottam lévén, hogy nincs ps3 am, és a Fahrenheit az egyik kedvencem, de sztem látatlanban mondom, Alan Wake üti, rendesen 😊
Mintha az idõjárás is ennek a játéknak kedvezne 😊 Itt Zegen hatalmas viharos idõ van egész nap 😊
Ami a lényeg, le vagyok nyûgözve, hatalmas játék! A nextgen történelmében az elsõ, ami tényleg padlóra vágott, és nem a technika miatt, hanem mert rengeteg munka van benne, és sugárzik az egészbõl, hogy minden részletet sokszor átgondoltak. Nagyon nagy játék 😊
Csak kicsit hozzá kell szoknom a kontrollerhez, mert így újonnan fura és harcolni így nem egyszerû.
Too Human egy cypber világra épülõ akció rpg. Anno végigvittem és nagyon bejött az erõs story és a világa, ami egészen egyedi és nagyon szép nem mellesleg, max az irányítás lehet egy kicsit zavaró, de csak meg kell szokni aztán olyan szinten lehet aprítani hogy csak na😄 egy méltatlanul leértékelt xbox ex, persze nem hibátlan, de túl szigorúak voltak vele anno.
PC-n kurvajó kis stuff, de Boxon?
Na mindegy. Megvettem ma én is az AW CE-t, és valóban impozáns a cucc. Plusz ugye hozzámvágták a Too Humant, amivel még nem játszottam. Tetszik ez a hozzáállás.
Amúgy meg jó játékot, és gratula a vételhez!
(Én is most vettem gépet, fõleg ALAN WAKE miatt, de amikkel eddig játszottam se bántam meg, sõt! Tényleg jó ez a Box. Bár én Arcade -ot vettem + van 16GB pendrive)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN ID: Lord_Mortanius
Ez a "Too Human" nem tudom milyen játék, az "Alan Wake" mellé adták ajándékba.
PSN ID: Lord_Mortanius
Most mindenki Zh -zik? Ja nem, biztos már mindenki játszik a játékkal ... Tudom már unalmas ez is, de végülis akkor mi hiányzik az itthon vásárolt Collector's Edition dobozából? Mert már fogy a türelmem a külföldi rendelésre várni.
😄
jah arra érted hát külalakra, eléggé fura, mint egy elhizott csirke, de kényelmes szerintem, már nem mint ha a ps joy nem lett volna kényelmes vagy pc.
de a ravaszgombok allul tetszenek hogy mint autos játékoknál pl egy gázpedál.
meg elõször furcsáltam hogy az analog bal oldali fellül van, de rájöttem hogy így kényelmes, mert már nincs játék ami alap iráyitásként a nyilakat használná, és akkor miért is legyen a nyilak az alap helyen, és miért kell ps meg pc joy-nál lenyulni a karrt ami hosszú távon valóban kényelmetlen, persze ezt én is csak azután tudtam megérteni, miután vettem és játszottam vele, haverom nekemis hiába magyarázta elõtte.
jah és hogy nem domború, amirõl ugye nem ujdonság a játékosoknak hogy hamar kikopnak a recék, és néha igen igen lecsuszhat az ember ujja, itt meg homorú, és beleül az ember ujja....kicsit stabillabb fogást biztosit...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"