Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az a joy valahogy letisztultabb és finomabb a vonalvezetése, szóval megjelenésében sokkal jobb formatervezéssel rendelkezik szerintem.
Amúgy újat vettem, nem használtat.
amugy a ps3 joy is muanyag gagyi, csak itt kényelmesebb hogy az analog kart és a nyilakat felcserélték, mert sokkal logikussabb, hogy nem a nyilakat és a 4 gombot tették fellülre elsõsorban elérhetõvé, hanem amit gyakrabban használsz, a bal kar, jobbra meg a 4 gomb.
ezt lehet gagyizni, de ez csak azért van valszeg mert eddig ps3-al nyomtál és ez most elsõre szokatlan, jah és a ravaszok is jobban vannak allul megoldva.....
nem beszélve az X gombról.
de ahhogy gondolod, mindenkinek más az izlése, csak a gaygi az max egy utángyártott joy-ra szokás mondani.
nekem eddig a N64 joy volt a leg szürreálisabb tárgy amit játékra eddig használtam, azt nem is értem hogy gondolták, de lényegtelen, meg a GameCube joy is necces a gombok elosztását nézve...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NA HDMI-n rákötöttem a TV-re, de mondom a hangot inkább a HiFi-bõl hallgatnám.
Na az hogy tudom kivezetni 2 db RCA-ra? Mondom rádugom ezt a gyári AV kábelt, frankó lesz, erre látom, hogy a HDMI kábeltõl nem tudom bedugni, mert nem fér el.
Akkor honnan vezessem ki mégis a hangot?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A doboz az pofás, de a kontroller az valami hipergagyi basszus!
Még kipróbálni nem tudtam, csak bekapcs - kikapcs szinten, de hétvégén beizzítom!
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ami elsõre szembetünik az a grafika, de nem jó értelmbe. Látszik hogy subhd, még ha van rajta szûrõ is a rece eltünthetetlen, de érdekes mód a kép egy részén nincs, máshol meg van, na mind1, hamar megszokja a szem. Tûéles textúrákra sem kell számítani like Uncharted, viszont ami van az jól van használva, van benne munka, szépen felépítettek a dolgok és részletesek. "kijöhetett volna 3 éve" igen, csak hát ez a felszín, ami utána jön na ott koppan az áll. Ilyen brutális fény, árnyék, köd, füst effekt orgiát még nem láttam, nagyon hatásos. Amitõl viszont tényleg padlót fog az ember, az amikor sétál a holdfényben és egyszercsak jön egy kis szellõ, ami viharossá fokozódik és elkezdenek mozogni a fák, növények levelei mint a való életben egészen hátborzongató a dolog, fõleg hogy nem véletlen és idõ sincs elmélkedni nagyon a dolgokon😊
Szóval egyik oldalról a grafikába bele lehet kötni ( subhd féle ), de a másik oldalról nézve annyira egyben van és annyira látványos hogy nem érdemes, mert gyönyörû és az egyik legszebb játék a piacon.
Hangok, zenék eddig hibátlanok voltak, Alan beszólásaival az ég világon semmi gond, a szinkronhangok profik és a hanghatások kellõen vannak adagolva, hogy az ember 4 szemével a háta mögé is nézzen, még akkor is ha nincs semmi eksön, mondjuk én már a szellõ hallatán frászt kaptam miközben vizsgáltam a növényeket, meg a fényeket😊
Irányítás kiváló, animációk rendben vannak ahogy annak lennie kell.
Ami zavaró az a múviba tömörített átvezetõk, van ahol motorból tolja van ahol elõre felvett, aminél a tömörítés minõsége hát nem a legjobb ( FF13énál azért jobb ), inkább adták volna 2 dvdn gyönyörû 720ps videóanyaggal...
Végignéztem a tévében egy kisfilmet. Ezek ilyen elõszereplõs kis "sorozatok", meg kell találni és meg lehet nézni, hát elég elmeroggyant volt a dolog😊)
Azt adja amit vártam, beszippant és nem enged, igaz csak jövõhéten tudom folytani, vagyis igazából elekzedni majd.
Mind igaz volt amit írtak róla: awesome😊. Lehet nem lesz az év játéka, de hogy erre aki játszott vele az tuti örökre emlékezni fog, mint a Silent Hill elsõ részére, mert hasonló magasságokban jár ez a cucc is, pedig csak a legelejét láttam😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ez viszont😊

Elore is koszi.
A fõ konzol továbbra is a PS3 marad nálam( a multiplatform cuccokat is erre veszem), a Boxra meg majd az exkluzív game-k jöhetnek(reméljük lesz rá sok minõségi cucc a jövõben).
PSN ID: Lord_Mortanius
PSN ID.: Beegabor
(PS3-am már van, így max még a Dead Rising érdekelne boxra).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ON Szóval még várok megjelenésig, jobb híján ... Példás amúgy ez a Gyûjtõi Kiadás amit itt mutat! Szép!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Mielött elmentem volna a játékért, felhívtam a boltot és kiderült, hogy csak pénteken 9 órától lesz. Legalábbis ennél a bolnál(Platinum shop).
Mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy a Microsoft nem engedi elöbb árusítani a cuccot, meg kell várni a hivatalos megjelenést.
Aki kellõképpen idõs és kellõképpen sok játékkal találkozott már ahhoz, hogy a tucattól csömöre legyen, az rögtön felismeri a különleges és egyedi darabokat.
Az Alan Wake ilyen. Sikerül azoknak is meglepetést okoznia akik a c64 korszaktól kezdve minden mérföldkõvel találkoztak már a videójátékok országútján.
Nagyon erõs hangulata van, kiváló hangok, szereplõk és párbeszédek, olyan mintha egy sorozatot játszanál/néznél. A zene meg...áhh. óriási.
Idõsebbek bátran vágjanak bele, a 13 éves GOW-on nevelkedetteknek lehet, h nem tetszik...de ehh, nem is nekik készült.
Meg is fogom rendelni, várom a zenei cd-vel kiegészített gyûjtõit. <#pias>#pias>
Olyan játékot ócsárol amirõl mint nagy insider úgy nyilatkozott durván egy évvel ezelõtt,hogy meg sem jelenik. <#wilting>#wilting>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Sajnálom, tényleg, hogy neked nem jött be az erdõ és a harc ... <#szomoru2>#szomoru2>
Jo jatek azoknak akik csak a heten kapjak meg! Remelem ti nem fogtok csalodni.
bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tehát ez nem kompenzáció és ha nem lesz DLC kupon itthon, akkor zavvi -ról kell megrendeljem inkább <#email>#email>
De remelhetoleg beraknak meg 6 reszt ahol az erdoben kell rohangalni, mert az elig volt ebben.
😄😄😄😄