Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a max felbontás amire ez hajlandó?
Hej, co-op valaki?

wot név: _bitang

Titan Quest Immortal Throne legendary coop

Sikerült összeszednem három tagot, hogy nyomjuk Hades ellen legendaryban 😊 Itt a video, néha laggoltam, meg el is haltam párszor, de az csak a lámpaláz 😄D

“When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better. ” http://steamcommunity.com/id/cortykah/

Valaki co-op? 😊 Gamerangeren, 1.17 patch, 44-es Summoner és 64es Haruspex 😊

“When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better. ” http://steamcommunity.com/id/cortykah/

MerlinW
Steam-en egész júniusban 1,3 euro volt (valamint 2-3 bundle csomagban is benne volt 1 dollárért), október vége körül karácsonykor megint annyi lesz. Addig tedd be a kívánságlistádba és Steam küldeni fog mail-t, ha akciós lesz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 19:46:06

[merlinw.org]

Egyszer megvettem eredetiben pár forintért, de nem találtam sehol, így ami most fent van az tört, de ha valaki tudná melyik nagykerben illetve steamen elérhető-e annak örülnék 😊

MerlinW
Azt ne mondd, hogy nincs meg eredetibe😊 Ezerszer volt 1 dolcsiért a játék😊

[merlinw.org]

az a baj nem nagyon értek hozzá, de gondolom nem összedugdosóson 😄

vagy a coop az melyik? 😄
én olyat próbálnék már ki, amibe neten tudunk többen játszani

ilyenre gondolok
Utoljára szerkesztette: bobitusz, 2014.08.27. 01:09:46

Lenne. Hamachin, vagy összedugdosós lanon? 😊

Valakinek nincs kedve coop-ba nyomni?

Nekem is valami 64 körüli volt a legnagyobb, szintén íjásszal, ha jól emléxem. És ehhez a szinthez végigvittem az egészet, meg még egyszer a legendary fokozatot. De ott már tényleg nagyon nagyon lassan megy a szintlépés. 😞
Még odébb van a vége, majd meglátod... 😊
Ahogy mondták, 3 nehézségen kell végigvinni és epic szinten fogsz a legtöbb szintet meg tárgyat kapni, legendary épp ezért nehéz mert kevés az xp viszont a szörnyek nagyon nehezek. Illetve nekem még nem volt problémám semmilyen karakterrel, pont eltalálták a nehézséget.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Az érdekes, mert én Egyiptomba érve szoktam 20. szinten lenni, normál szint végére act4-be 30+ bőven megvan, amúgy érdemes mindhárom nehézségen végigmenni mert ott kezdődik igazán a játék.

wesker24
3 nehézségi szint van Normal Epic Legendary az említett 65-ös szint az Legendary nehézségen van szóval ahhoz hogy lvl 65 legyél 3x-szor kell végigvinned a játékot !

Talán az első Chapter végére érsz mert ugye 4 fő chapter van és több alfejezet amiről te beszélsz ! .D Szerintem te az első alfejezet végére értek mert ugye a játék végén lévő Bosst elég érdekes lenne lvl 15-ön legyakni xD
Hello!

Létezik az, hogy coop-ban már majdnem a végén vagyunk, egy fejezet van vissza, és még csak 15ös szintűek vagyunk? Hogyan fogjuk így elérni a 65 ös szintet? Igaz, hogy csak normalon nyomjuk, de ez akkor is fura, hogy 65 ös szint is elérhető, de már 15ös szint környékén végigvihető a játék. Vagy ez a coop mód miatt van, feleződik az xp?
65-re jutottam az íjas haruspex-szel, az utolsó két szint már nehéz volt, mert bár az xmax modokkal (amiket én nem tartok csalásnak) könnyű lett volna fejlődni de akkor még a gépem nem bírta.

Akkor gj, egyszer én is kipróbálnám ezt a coop-ot 😄

Rájöttünk! Az volt a baj, hogy nem csatlakoztunk egymáshoz csapatba, és így csak a hostolónak voltak aktívak a küldetések, a másiknak nem 😊
Mostmár ütjük neki keményen, már Delphoiban vagyunk! 😊
Nekem 65 körül, de nagyon szenvedés már a szintlépés ott.

Eddig nektek mennyi volt a legnagyobb szint amire eljutottatok egy karakterrel? 😊

Olyan szöveg nincs hogy többjátékos módban nem lehetséges 😊
Olyan van amit mondtam, majd nézzétek meg

Egyelőre csak mentünk és henteltünk mindenkit, aki szembe jött velünk 😊
Azért nem biztos, hogy az van amit Te mondasz, mert mind a két karakter 0-ról indult, de amikor odaértünk hogy kész az első küldetés visszamentünk az ürgéhez, aki adta, de akkor már az a szöveg fogadott, hogy többjátékos módban nem lehetséges :s
Mindig az a karakter hostoljon, akinek nincs teljesítve a küldetés.
Ha olyan illetőhöz csatlakozol, akinek készen van a küldetés akkor a másiknak nem engedélyezi se felvenni, se megcsinálni.
Ez már a diablóban is így volt és először engem is megijesztett de hamar rájöttem.

Eredeti a játék mindkettőtöknek? nem értek hozzá, csak egy ötlet 😄
amúgy küldetések nélkül hogy játszotok?

üszbölni = küszöbölni 😊
Hello!
Azt ki lehet valahogy üszbölni, hogy coop módban lanon ne tiltsa le a küldetéseket?
Ketten visszük haverommal, de a küldetések nélkül eltűnik a varázsa, nincs igazi motiváció. Tudtok segíteni?
Meg van az Immortal Throne is, csak kiakartam próbálni ezt a típust is mert még nem sok helyen láttam 😊 Egy erőpróba volt az alapjáték, a karit már átraktam másik néven az IT-be, majd megpróbálom holnap azt is és tudok véleményt mondani róla. Ma nekifutok Közepes nehézségen az alapjátéknak és húzom még a karit IT-re szerintem 😊

wesker24
Söt ha nem az Immortal Throne-al kezdted akkor követted el életed legnagyobb baklövését 😄 mert az alap játékban a föboss legyőzése után The End nincs tovább de az Immortal Throne-ba Typhoon legyőzése után ugyanugy játszhatsz tovább 😄
wesker24
Ha az alapjátékot végigvitted akkor még nincs vége söt még csak akkor kezdődik igazán ! 😄 mert tovább viheted a karaktered az Immortal Throne-ba ahol még durvább szörnyek és Bossok jönnek majd !

Na az Immortal Throne-ba volt egy pár karakterem ami habár az alapjátékban jó volt de az Immortal Throne-ba már életképtelen lett legyepáltak mint a szart igy ment a levesbe a karakter !

De szerencsére egy Spell Breaker karival az alapjátékot és az Immortal Throne.t is végigvittem ! 😄
Na, normál nehézségen végigvittem, bár a végső menet iszonyatosan nehéz volt, legalább 7-8 alkalommal kellett nekifutnom mire rájöttem a helyes taktikára, erre elfogyott a potim -> teleportoltam, vettem, visszamentem erre fullhps lett a főboss, kezdhettem előröl, de akkor már elsőre sikerült is 😄 Tudok idézni Titánt, LichKinget, Lávaszörnyet, velük nem volt nagy macera, egészen a végéig csak kétszer haltam meg, egyszer nem figyeltem, levettem a fejhallgatót és elkezdtem összerakosgatni az eszenciákat és leütöttek a vaddisznók, meg egyszer az utolsó barlangban elfogyott a poti és leütött négy tűzsárkány (hozzáteszem 15-20 potinál többet még soha nem hordtam magammal, ha elfogyott, vettem, 6,1 az életerő regen, és 5,3 a manna regeneráció) Úgyérzem nagyon gyenge a karim, főleg a főellenségnél jöttem rá mekkora ***rban vagyok, leszedtem a pontokat az életszívásról és rápakoltam LichKing és Lávaszörny képességekre, meg a titánra, és arra a skillre, amelyiknél ha lemegy 15%ra az életem dob 4-500 életet (nem tudom pontosan a nevét)

Gondolkodok, hogy nekiálljak-e második nehézségi fokozaton az alapjátéknak, vagy kezdjek egy teljesen új karit :s

Na végül dream-et választottam, és eddig bevált, scatter shot is majdnem fullos, elég durva, most értem át act4 re, Typhoon sima ügy volt, de act3 végét már alig bírtam hp-val sokszor, act4 be biztos szopás lesz 😄
amúgy azt néztem hogy egész jó health reg.-et tudnék elérni a dreammel együtt, már most 12/sec és még elsem kezdtem a tance of convelescencét pontozni.

így állok jelenleg

továbbiakra valami ötlet?

én a lucid dream ágat gondoltam maxolni, a phantom strike-on is gondolkozok vagy inkább distort reality?
Utoljára szerkesztette: bobitusz, 2014.08.14. 21:02:40

Így van, ahogy bobitusz is írja, act 3 és act 4-ben elég szenvedős az ilyen karakter, mert hamar kinyírják a peteket sajnos. 😞 Viszont epic fokozatra átérve masszívan megerősödnek, és ismét csak menni kell utánuk, és felszedni a földről a cuccokat. 😊
De azt tényleg meg lehet próbálni, hogy átpakolászni a skill pontokat, és mondjuk ternionos lövöldözéssel átjutni epic-re, aztán mehetnek megint a petekre a pontok. 😉
Végülis meg lehet próbálni ilyen hibrid íjas-dárdás karaktert, bár én megmondom őszintén sose próbáltam, van annyi minden ebben a játékban, hogy én nem bírok még a váltogatásra is figyelni. 😄
Személy szerint én az íjászt jobban kedvelem, mondom, a scatter shot az valami brutális. 😊
A dream is nagyon jó második kasztnak, az szinte mindenre jó! A defense akkor legyen, ha dárdás-pajzsos karakter lesz, az a mastery akkor igazán hatékony, ha pajzs van a kezünkben, szóval íjásznak szerintem nem érdemes választani. Még az earth volt az, amit nagyon szerettem, azt is simán lehet hatékonyan használni nyilazáshoz, meg közelharchoz is.
Kicsit kevésnek érzem a HP-t lehet azért mert még csak egy kaszt van választva, de már most görög végén elég macerás, mert nem tudom elég hamar megölni a tömeget(persze a schatter shot még nincs meg), ezért is gondoltam olyan karira ami tud váltani íj és lándzsa közt, csak nem tudom mennyire kivitelezhető vagy van e értelme, de biztos jó sok skill pontot igényel 😄
amúgy én is gondoltam a roguéra vagy a dream-ra esetleg defense, valami ötlet? <#fogmosas>

A petek epic szinttől még erősebbek lesznek, de normál szinten act3-4 be már gyengék, az életszívást én soha nem használtam, de ha jól tudom az sem fog sokat érni a később.
amúgy a Ternion attackot kimaxoltad mert az nagyon fontos, később pedig az Eruption (kitörés) is kelleni fog.

Sziasztok. Világ életben magyarul játszottam a TQ-t, szóval csak magyarul tudom írni, hogy milyen kasztot választottam, szeretnék véleményt kérni 😊

Egy mágus karakterem van, Föld és Lélek kasztra húzva, tudok majdnem maxos LichKinget és Lávaszörnyet idézni, életet szívni és van rakva pár pont az élőhalottak elleni védelemre Lélek kaszton belül. Aránylag jól ölök egymagamban is, bár néha potizni kell, de ha a két megidézett lénnyel megyek egyelőre halál nélkül végigmentem legkönyebben, 20-as szinten vagyok, és most jutottam Egyiptomba. Magasabb nehézségen menni fog tovább, vagy elkúrtam az egészet?

Mindkettő nagyon erős tud lenni, és életképes magasabb fokozaton is. Az íjász haladósabb, a scatter shot az egyik legerősebb tömegpusztító skill a játékban. A dárdás pedig 1v1-ben tud brutális sebzéseket csinálni, bossok ellen talán erősebb. Több mastery is passzol a hunting-hoz, az occult (vagy rogue) pl nagyon jó választás akár íjászként, akár dárdásként.
Üdv!

Most tartok az 1.act végén, és még nem választottam a hunter mellé 2. kasztot, és még azt sem döntöttem el teljesen, hogy íjász vagy lándzsás legyek-e, mert egyikben sincs tapasztalatom, szóval jól jönne egy kis segítség <#fogmosas>
pl többi fokozaton hogy teljesítenek, melyik az életképesebb, előnyök, hátrányok, ilyenek. <#smile>

Frank99
hali!

a napokban kezdtem a játékot, de egy rendszertelepítés miatt ugrott a mentésem, én bárgyú úgy gondoltam, hogy a steam menti, ha már be van kapcsolva a felhő....

most végeztem az első act-al, kellene egy mentés.

haruspex-el vagyok, a neten fullos mentéseket találok.
tud valaki segíteni?

köszi

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Persze hogy normális, mivel a véletlenen alapul az egész.

Hát érdekes. Random dobálja nyilván, majd csak el kezd hullani egyszer. 😄
most kezdtem az athéni katakombákat és még nem dobott arcane formulát, ez normális? az előző, már törölt karakteremmel csak delphi-ig mentem de annak addigra már 3 vagy 4 volt.

Szerintem az nagyon jó kis dual-os kari lehet, a dream-ben sok jó skill van, ami passzol egy közelharcosnak. Éppen ez is lehetne kard+pajzsos, de kétkezesként erősebb alighanem.
dream-et tervezem hozzá, mert elég erős sebzéseket lehet elérni velük. tegnap vertem le a medúzákat és eddig teljesen meg vagyok elégedve a karakterrel.

Na, ez viszont jó kérdés, nekem fogalmam sincs! 😄 Ha a Defense mastery megvan, akkor érdemes pajzsot használni, ha warfare + valami egyéb, akkor szerintem kétkezesként hatékonyabb a kari. Az egy dolog, hogy a sebzésekhez milyen értékeket ír ki a játék, de dual wield-el számos technika vagy kombó vagy nem is tudom hogy mondjam, szóval ezek a jó kis passzív skillek lépnek életbe, magyarul lehet aprítani rendesen! 😊 Az más kérdés, hogy a védelem elég gyenge lesz, de sokféle megoldás van arra is. 😊
kétkezes technikát hogyan számolja? úgy értem, hogy kiírj a sebzést(1) a támadási sebességet(2) és a sebzést másodpercenként(3).
ha csak 1 kardom van ez a felállás: 50/143/71 ha a másik kardom van akkor: 55/131/71 a kettő együtt: 53/131/69. Azt nem értem, hogy miért a lassabb sebességet számolja a kisebbik sebzéssel, mert így most mivel a kétkezes technikán összesen 2 pont van ezért MÉG talán jobban járnék 1karddal + pajzzsal. Ötlet?

Nem teljesen értek egyet. Farkasok + battle standard = brutál pusztítás, ha jól csinálja a kétlábú. 😊 Mondjuk pont az elején nehézkesebb, de epic-en meg legendaryn - kis túlzással - csak a popcorn-t kell zabálni, és nézni, ahogy a farkasok kinyírnak mindenkit. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=21&m1=32-6-9-8-6-8-6-4-6-12-10-0-6-6-12-6-0-6-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-0-0-0-0

ehez mit szóltok?

kétkezes conqueror nem létezik mi? 😊

hát nekem viszont tegnap elkutyulta a pontjaimat, olyan szinten hogy 87 pontom volt 13-as szinten és ez egyre rosszabb lett amíg rá nem untam és töröltem a karaktert