Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Steamen egyrészt modolni lehet, másrészt a single player játékban azt csinálsz, amit akarsz, főleg a mentésekkel. Azzal nem foglalkoznak. Ez nem crack, vagy akármi, emiatt kidobni nem fognak steamről. Én ~2 éve használom, gond nélkül.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

olyat szokott csinálni a defiler, hogy hozzáad a skillekhez +1-et? a dodge attack 8 pontos skill nekem 9-en van

Broafka
ha letöltött akkor használd, ha steames, akkor óvatosan, mert kitilthatnak. Régen én is használtam.
A championról annyit, hogy a te döntésed. Ha summonert akarsz csinálni, akkor minek teszel a két kezes kardozásra. Nem tudom, lehet, hogy jó lesz, de nekem nagyon nagy katyvasznak tűnik

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Leszedtem ezt a defiler nevű kis programot, az olyan szerencsecsomagoknak mint én elég hasznos. Nem csalásra akarom használni, illetve de, de csak annyira hogy törölni akartam a second masteryt, még inkább gondolkodok rajta hogy mi legyen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/6396-THE-DESTROYER-A-complete-Champion-build-guide

itt pedig dicsérik a champion-t, amit én csinálok az meg szinte ugyan ilyen.

Broafka
Hát bocsánat, de ez nem lesz egy életképes karakter 😊
most először játszol a játékkal? Az a baj (és ez minden hack 'n' slash játékra igaz), hogy olyan karaktereket érdemes összeállítani, ami (esetünkben) legenderyn is életképes. A játék elég tárgyfüggő, de a summoner karaktereket elég kemény dió jóra felhúzni, tekintve, hogy kb csak skilleken alapszanak és ha jól emlékszem akkor +10 a maximum skillpont többlet, azt meg elérni nehéz.
Én azt javaslom, hogy kezd az alapból erős karakterekkel, és később visszatérhetsz majd az ilyen... "poén" karakterekre.
1, Haruspex: (íjász, gyakorlatilag verhetetlen)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=21&m1=32-0-0-6-12-12-6-0-8-0-0-8-12-6-8-10-6-0-6-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0-12-0-8-0-6-0-0-0-0-0
2, Harbringer: (kb, mint a haruspex, csak warfare-rel, a közelharc miatt neki kellenek a cuccok, és ezért is halandóbb, de erős)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=21&m1=32-6-12-8-6-8-6-0-6-12-10-8-6-6-12-6-8-0-6-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0-12-0-8-0-6-0-0-0-0-0
a többire nem tudok jó buildet, de szokták még szeretni a BattleMage-t (Earth + Warfare), az Oracle-t (Spirit + storm), Slayer (Hunting + Warfare).
Az a jó ebben a játékban, hogy nagyon kiegyensúlyozott, így majdnem mindegyik karakterrel nagyon erős lehetsz. De kezdő karakternek én biztos az első 2 közül választanék

már mindegy, mert raktam 2 pontot a nature-ra. Igazából csak a farkasok miatt gondoltam, elképzelésem: farkasok mindenestől kifejlesztve+ battle standard (zászló) is triumph-al+ heart of oak, de ez nem elsődlegesen csak ha maradnak pontok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Champion&master1=4&master2=3&sa=21&m1=32-0-16-6-0-12-0-0-16-0-0-0-0-0-0-12-0-0-2-0-0-0&m2=32-6-2-8-6-8-6-10-6-0-10-0-6-0-0-6-0-6-6-6-16-0

a maradék pontot még nem találtam ki, de szívesen fogadom az észrevételeket, mert változtatni még tudok, mert csak 11-es szint körül járok.

Broafka
inkább a dream-et válaszd mellé. A legtöbbet úgyis a warfare-ből használsz, a dreamnek meg olyan segítő képességei vannak, hogy aprít tőle minden karakter (már ha megvan a kiegészítő hozzá, ami kötelező).
Én a minap raktam fel ismét, és nem bírok lekattanni róla. Egyébként ha erős karaktert akarsz, akkor Haruspexet csinálj (hunting + dream) íjász. gyakorlatilag verhetetlen, persze az elején még vannak vele nehézségek

a warfare egymagában játszható? egyenlőre egész erősnek tűnik de nature-on gondolkodok mellé.

köszi! kicsit bővebben, mi a neve pl.

Szaruman
Van.

nincs olyan "csalás" amivel bármikor újraoszthatók a pontok?

Szaruman
Egy 7-8 éves játéknál?

Sziasztok!
Tényleg nem lesznek hivatalos szerverek?
wesker24
Eleve rosszul kezdted az egészet !

Ugyanis nem az alap játékkal kellett volna kezdened !

Hanem egybõl az Immortal Throne-al !

Ugyanis az Immortal Throne is az alapjátékkal kezdi azzala különbséggel hogy Typhon legyözése után egybõl játszhatsz tovább mivel akkor kezdödik az Immortal Throne !

Az Immortal Throne-ba nagyon sok új dolog van egybõl azzal kellett volna kezdened !

Megvan a Titan quest gold, az alapnak most értem a végére, utána el is indítottam a Immortal Throne-t, de viszont ugyanúgy kezdõdött mint az alapjáték.
Nem értem!

Ráadásul találtam egy ilyet: http://titanquest.ballor.hu/allatok Voltak állatok a játékban?

Üdv,

a magyarítással óvatosan😊 Rengeteg modhoz saját nyelvi file tartozik, amik a magyarítással kombinálva, mindenféle hieroglifát eredményezhetnek!😊
Mellesleg a TQ pont az a játék,amihez teljes mértékben nélkülözhetõ a fordítás!😊) Egy kis angol gyakorlás senkinek sem árt!😊
Köszönöm a válaszokat! Sikerült megoldanom!
Béluska74
És igen szükség van a "TQ defiler" nevû programra is.

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
A magyarítás mûködni fog az tuti. Volt nemrég egy frissítés a steam-es verzióhoz,ezután nem volt jó a magyarítás a Titan Quest+kieg kombót újra kellett telepítenem plusz rá a magyarítást,visszamásoltam a kimentett állásomat a helyére és rendben ment minden folytathattam ahol abbahagytam.

If you give a little love you can get a little love of your own

A magyaritásra nem tudok választ adni, de a mentések mûködésére szükséged lesz a "TQ defiler" nevû programra. Miután bemásoltad a mentéseket a játék indítása elõtt ezzel kell helyre állítani a karavánt, különben elveszted a tartalmát.
Sziasztok!

Most akarom meg venni a Titan Quest játékot steam-en ,eddig tört verzióval toltam. A kérdésem az lenne ,hogy a magyarítás az ugyan úgy mûködik a steames változatnál is? Még annyit ,hogy a tört verzióban lévõ karit, át tudom vinni valahogy majd az eredetibe? Gondolom nem elég csak a save gamet kimásolni. Elõre is köszi a választ!
Üdv,

TQ+ 1.30-as patch + TQ IT + SoulVitor 0.96 ..aztán megáll a tudomány, mert a Lilith nem kompatibilis vele😞(
Viszont az UnderLorddal igen...
De tény a SoulVizor mindent tud,amit az UnderLord és még sokkal többet is😊) de már megkérdeztem a készítõjét, tud-e valami módot a kompatibilitást illetõen, mert a lilith zseniális😊))

de ha addig is kis izgalomra vágysz,ajánlom az ÜberSoulVizort😊)) de szigorúan csak multiban,mert durva😊
Szaruman
Annyira bõven készen van, h lehessen vele játszani. Inkább még kerülni fog bele extra tartalom, bugokkal nem találkoztam (eddig) benne.

na jó, csak arról volt szó hogy az még nincs kész teljesen....

Szaruman
Underlord helyett már a soulvizier modot használd, az a továbbgondolása annak a modnak. A többi kb stimmel.

halihó

épp eszembe jutott a játék, hogy nagy monitorral végig kéne tolni még1x. én még csak az alappal játszottam, így gondoltam biztosan van már hozzá sok újdonság

amit írtál az talán több is a kelleténél 😊

egy telepítési útmutatót le tudnál írni ?

alap + kieg + 1.30-as gyári peccs + 1.17 fanpatch + underlord / lillith ?

jól írtam ? mert akkor bár sosem veszem az újságot, de ennyit simán megér hogy megvegyem a játékot végre

Scareface
Nem akarok sírni,de:
1,nincs lehetõségem online fizetésre
2,fizetésig pénzem se lesz elég

Esetleg egy Rochard-ot fel tudok dobni ellenszolgáltatásként.

böröczk
2-3 éve karácsonyi leárazáskor 2 euro volt kiegészítõvel együtt.

Kumiho #2179

steamen kemény 7 euro (kb. 2200 Ft), ez azért nem egy nagy összeg, volt pár hónapja, talán karácsonykor, hogy még ennél is olcsóbb volt. De kb. a gamestar is ennyibe kerül

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Scareface
E havi Gamestar-hoz adják eme remekmût kiegészítõjével együtt. Ha valakinek nem kell, kódot szívesen fogadnám pm-ben :nincspénzemmegvenni:

Rájöttem, csak volt valami a verzióval

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Feltettem ezt a Defiler nevû progit, de nem találok ilyen beállítási lehetõséget amit írtok.

Hogy kell beállítani ezt hogy milyen arányban legyen a dropp meg mit ne dobjon? Én végig nyomkodtam, de nem találtam ilyesmit

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Visszatérve megint erre a str/dex témára, olvasgattam az Underlord fórumban is, mert ugye abban sokminden meg lett változtatva az alapjátékhoz képest, és ott is többféle vélemény van. 😊 Viszont Munderbunny azt írta, hogy szerinte egy ilyen kompromisszumos megoldás a legjobb íjász esetén, mert valóban kell az erõ, hoszen az papíron jobban növeli a sebzést, de kell a dexterity is a pierce sebzés növekedés, meg az "armor ignor" miatt, valamint a DA növelése miatt... így szerinte a legcélravezetõbb az 1:1 arány. 😊
Én most épp egy "ternionator"-t nevelgetek. 😊 Viszont bár tudom, hogy egyértelmûen a spirit+storm a legdurvább ebben, de én mégis spirit+earth karaktert akarok, a tûzsebzés a gyengém 😊
Szerintetek ez is kellõen erõs lesz? Gondolok itt a kisebb mértékû synergy-re, meg hát a squall hiánya elég jelentõs lesz nyilván, az earth még csak közel hasonló skill-t sem tud biztosítani... :S
Egyetértek. Ráadásul már nem is tudom ki írta itt a topicban egyszer, amikor szó volt róla, hogy a pierce damage állítólag "áthatol" az armor-on, a fizikai sebzés pedig nem. Valamint ugye a dex növeli a OA/DA párost is. 😊
Szóval én pl íjászként igen is a dex-et szoktam nyomni felfelé, nem az erõt. 😉
Üdv

rengeteg Hunter skill épít a pierce damage-re, ami viszont a dex-bõl származik..az alapjátékban a 25%-os alap pierce az íjjakon kevés,de pl az Underlordban már 50%..vagy pl 1 brigandnak tökéletes lehet a thorny maul, ami 50% szúrósebzést produkál😊) Nem tudom pontosan hol húzódik a határ..de 50%-nál már bõven megéri a dex-re pakolgatni...hisz a hunter skillek nem tápolják a normál fizikai sebzést..de pl a brigandnál, mindkét mastery igen..😊)
Solid Snake
<#eljen><#pias>
Tudom már epic act4-nél járok ijásszal.Még mindig keressek társakat a Soulviezer mod v0.9-hez.Massboss moddal szoktam kombinálni hogy gyorsabban szerezek lelkeket.
Tomi..van már 0.90-es is 😉)
Elhamarkodott voltam..még 30 napig nem írhatok linket:SSS
Üdv (hosszú lesz),

a játék sajnos nagyon régi már..
de töltsd le netrõl az 1.30-as patch-et(google titan quest 1.30 - sajnos nem linkelhetek...a régi regisztrációm már nem él:SS) , aztán tedd fel, majd mehet rá az IT..
Ekkor kész vagy az alapokkal..játszhatsz is akár...De ha már régebben végigvitted a játékod, netán midn3 fokozaton is...akkor ajánlom figyelmedbe a különbözõ modokat..azok adják meg igazán a játék sava borsát😊
Léteznek nehezítõ modok..lásd pl az xmax modot, ami a mobok számát 10szeresére, a bossokét 3szorosára növeli😊 Nagyobb kihívás, több loot...😊 Az én kedvencem ebben a kategóriában az Über...a mobok száma ugyan az kb, mint az xmaxban..viszont a bossok 6-osával jelennek meg...normálon a legnehezebb...hisz azért 6 Minotaur King..normal act1 végén...hát nem egyszerû móka😊)) viszont az izzadságcseppekért cserébe, mégtöbb loot-ot kapsz,s remélhetõleg jobbakat is..multiban az igazi fun 😊) Létezik még 1 ugy nevezett massboss mod is..ami a bossokat 12szeresére növeli...ez göröghonban..barátok között is 36 Medúzát jelent 😊)) Ez már nagyon nehéz..single-ben csak talált gear-rel...lehetetlen..😞
Aztán léteznek olyan modok is, amik a skillekhez nyújnak hozzá,s némelyik tartogat meglepetéseket is😊) Itt alapvetõen 2+1 modot említenék meg...Ide tartozik a Masteries mod, az UnderLord mod és a személyes kedvencem a +1. SoulVizor mod😊) Az elsõ 1 régi kezdeményezés...nem rossz..de ha teheted..a kedvemért válassz a másik kettõbõl😊) Már az UnderLord is 1 remekmû..alaposan átgyúrták, kibõvítették a játék határait😊) A meglévõ skillek újra balanszolva....rengeteg új item, lehetõség😊) És végül..a hab a tortán, ha mondhatom..A SoulVizor..ami még mindig nincs 1.0-ás állapotban...a srác kb 2 éve fejleszti folyamatosan😊) Nos ez az UnderLord-ra épül, de megjelennek újdonságok...pl a Soul-ok😊) minden hero és über boss rendelkezik lélekkel😊 Amit hajlandó olykor olykor nekünk adni😊) Gyûrûk és nyaklánc helyett használhatóak..és brutálisak...magára a szörnyre jellemzõk..pl 1 Jeti lelke, alapvetõen a fagyra épít(cold damage, cold aura) és a szokásosak(+20% int vagy flat damage) és persze ezeknek is 3 szintje van(normal,epic,legend)..sajnos nekem a Titán és Hádész lelke nincs meg..de van 1 pár szép darabom😊) különösen bega fagyos karakterének való😊)) Aztán új potion-ök, scrollok és a másik kedvencem a mítikus tárgyak recepjei...mire 1 iylet összeraksz leszel vagy 80. szintû..igen jól olvasod..a szinthatárt megemelték 1000-re:$$ 😊)) és mielõtt azt hinnéd..de hisz ennyi skill pontot nem is lehet elosztani...megnyugtatlak..ha 1000-et nem is..de 4-500-at simán😊) Node nem spoilerezek..haladok tovább, mert még messze nincs vége😊)
Létezik még1fajta modifikáció csoport...itt én a Lilith nevezetût emelném ki..Ez teljesen átdolgozza a sztorit..más világban játszódik...minden elismerésem Mostal-é(a mod készítõje) elképesztõ munkát végzet...Titan Quest 2-nek is lehetne nevezni...kötelezõ darab😊))
Akkor hát..ha már van 1 tortánk..tejszínhabbal..miért ne tennék rá a meggy szemet a tetejére😊) Ezek a modok..bizonyos megkötésekkel kombinálhatóak is😊) Csak pár példa,amivel én is próbálkoztam.. xmaxSoulVizor,ÜberSoulvizor...Lilith+UnderLord+internal difficulty changer, ÜberUnderLord 😊)
Több mod is tartalmazza a fan patch 1.17-et, ez javít pár bugot a játékban..játékosok csinálták...profi munka😊)
Ha van kérdés..és nem akarsz végigolvasni 23000!!! hozzászólást😊) akkor összedobhatok 1 postot, linkekkel..bár jópár ezerrel korábban már írtam..igaz SoulVizor nélkül:S
Száz szónak is 1 a vége...ez 1 fantasztikus játék...a mai napig él..készítik,fejlesztik a rajongók, ha jót akartok..használjátok,amit alkottak 😊)
Tud valaki segíteni?

Újabban ha feltelepítem a kiegészítõt akkor rögtön frissíteni akar amivel nincs is gond mert már évek óta megcsinálja a frissítést de most meg nem engedi.
Enélkül meg nem is fut a játék.
Mi a francot csináljak?
Közben kitapasztalgattam. 😊 Az arctic shell csak a fegyver sebzéséhez ad hozzá cold damage-et, az ice shard sebzése változatlan maradt, viszont a felsõ passzív "+% cold damage"-e az már hat az ice shard-okra is, úgyhogy úgy nyomom, hogy 1-1-8 pontokat tettem erre az ágra. 😊
underlord-ról sajna nem tudok nyilatkozni, de ha ice damage van odaírva akkor valószínûleg hat rá.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Mármint a Warfare mastery-re gondolsz? Egyébként attól függ, milyen karaktert szeretnél. Ez a nagyon jó ebben a játékban, hogy eszméletlenül sokféle lehetõség van benne, én ezért játszom még vele mai napig. 😊
A defense jól kiegészíti szerontem, ha dual wield-ezni akarsz, akkor viszont nyilván valami mást érdemes választani, mert úgyse lesz pajzsod. Dream az pl nagyon jó... hát, kb. mindenre! 😄 A nature se rossz, ha mondjuk peteket is akarsz, zászló + farkasok, és mindenki pusztul! 😊
A spirit is kifejezetten hatásos a közelre ható aurái miatt. Szóval van sok lehetõség.

Egyébként én is újra elõvettem, és nekem is lenne kérdésem, hátha még olvassa valaki. Ugyanis korábban én mindig kihagytam az ice shard-os mágust, valahogy az nem tetszett eddig, de most mindenképpen egy cold damage-re épülõ karaktert tervezek... ja, és Underlord modban persze.
Na most: az arctic shell hat az ice shardok sebzésére? Vagy csak a fegyver általi sebzést növeli? És ugyanez a kérdés a passzívjaira is.
A másik: mi legyen vajon a második mastery a storm mellé?
warrior mellé mi a legjobb?

Ez nyilván attól is függ, hogy milyen karakterrel játszol.
- Ha íjász, akkor ez is nagyon erõs, íjászkodás esetén majdhogynem mindegy, hogy mi van a hunting mastery mellett. 😄
- Ha dárdás karakter, akkor tényleg nem a legjobb párosítás, az earth enchantment a plusz fizikai és tûz sebzés miatt hasznos, valamint ugye egy marha erõs tank pet is lehet melletted.
- Másfajta karaktert meg nem nagyon érdemes indítani avenger-ként, mert akkor úgy tényleg elég gyenge lesz...
Sziasztok!
Soulvizier 0.8-modhoz keressek játékos társakat.Egyedül nehéz és unalmas.
nem volt még avenger-öm, de úgy vettem észre hogy minden pársítás végigjátszható, elég könnyû és rövid nekem a játék.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop