Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Built upon Munderbunny's highly popular Underlord mod, it includes all his mastery reworks and new content.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Soulvizier v0.80 beta
Munkahelyi könyvjelzõimet nézem és benne van a tq fórum. Már vagy 4-5 éve nem játszottam a játékkal, de olvasgatom poénból a lentieket és hadd szóljak hozzá.
vidunak van igaza. Kell a francnak dexterity, amennyi kell a jó cuccokhoz req annyit érjen el utána str. Minden str, ami létezik, értelemszerûen cuccban azért nézd meg hogy pár pontot energiára, életre stb érdemes-e ellõni.
A dex módosító cuccok úgyis felturbózzák a pierce statjaid, a str ezerszer többet ér íjásznál is!
Baszki, a másik íjász videot letiltották Evanescence zene miatt 😄 Mindegy, az is hasonló, csak az tiszta íjász, ugyanígy pakolva.
Hajrá.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Magyarul akkor olyasmirõl van szó, hogy ugyan a dps nagyobb lesz, ha az erõre megyünk rá, de a gyakorlatban, játék közben (és study prey használatával) komolyabb támadóerõt képviselünk, ha jó magas a dexterity. Vagy valami ilyesmi. 😄
elindítod, és van egy ilyen fönt, h mods by (main, character mellett). na ott
innen szedd le
ne kérdezd, hogy, még nem csináltam.
a helyedben inkább új karit kezdenék, érdemes minden masteryt kipróbálni, meg néhány nap alatt amúgy is végigvihetõ a játék
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Olyan lehetõség van a játékban, akár cheat-el is, hogy mesterséget váltsak???
totalcommanderrel vagy nem tudom mivel szoktál keresni, keress rá a mentési mappában a felhasználónevedre, és amelyikben megtalálja, abban írd át az újra.
nagyon nyomorékok hogy így csinálták meg
kivettem a save mappából a karaktereket, másik gépen ugyanúgy peccselt játék save mappájába bemásoltam õket.elindítom a játékot, nincsenek ? mit b*sztam el, mit hagytam ki?
http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/1072-Knowledge
Each 100 points of Dexterity adds 10% Piercing damage and roughly +1.95 flat Piercing damage
Adds, tehát hozzáad. A FEGYVER konvertál phys dmg-t pierce-re, de a hunternek pont ez a lényege. Magas pierce dmg mindent visz a játékban, és ezt a dex egekbe pakolásával lehet elérni.
Sok dex+DA %os növelõ cuccok ha vannak, akkor közelharcban sebezhetetlen a kari (1000 DA fölött látszik igazán, 1.6k DAnál már 99% fölött ütnek mellé).
nem érdemes túl sokat dexteritiy-re rakni, de muszáj lesz mert az íjakhoz, lándzsákhoz, megfelelõ skillt adó cuccokhoz az is fog kelleni. ami a felszereléshez kell, attól többet ha nem muszáj akkor ne rakj dex-re.
Valakinek nincs esetleg egy kis segédlete a játékban szereplõ kék illetve lila felszerelésekrõl!?
Sokszor volt már errõl szó tudom, de külföldi fórumokat olvasgatva megint elbizonytalanodtam. Íjász karakter esetén a strength/dexterity párosnál hogy jobb elosztani a pontokat szerintetek?
A sebzés szempontjából állítólag ilyen karinál is a str a jobb, hiszen az íjak sebzésének is csak kis %-a piercing damage. Ezért sokan arra esküsznek, hogy dex-bõl csak annyi, amennyi a legjobb cuccokhoz kell, a többi mehet erõre.
De ott van az a dolog is, hogy a dex ugyebár növeli az OA-t meg a DA-t, ezért sokan inkább a dexterity tápolására esküsznek.
Viszont állítólag az íjaknál nincsen critical, tehát az OA-nak nem sok értelme van gyakolratilag.
Na most akkor hogy is van ez? Melyik út a legjobb egy íjász karakter esetében?
De valóban, a haruspex is tényleg nagyon jó... az alapjátékban.
Viszont a destiny modban egy dual-os karakter is simán felveszi a versenyt ezekkel, eszméletlenül jó skillek vannak a depredation mastery-ben, tömegpusztító karit lehet csinálni! 😉
Pedig jól mondja NeRo31, az az egy mastery az alapjátékban, ami tényleg megállja a helyét akár önmagában is. Persze nyilván így nehezebb, mintha lenne mellette valami másik is, de én simán elhiszem, hogy végigvitte úgy, mondom: a scatter shot az nagyon durván op skill! <#violent>#violent> <#nyes>#nyes>
Muszáj volt megbuherálnom, mert a legnehezebb szinten alig dobott ereklyéket, tápos tárgyakat a program pedig már a vége felé járok és minden szörnyet/csontrakást/ládát átguberálok..
Hunter-rel végigvinni a játékot legendary-n másik kaszt nélkül? ahaaa..
@pike011: szerintem a beállításokban nézz körül, nekem modok nélkül is kiírja.
Typhoon-nál normálon lb 350dps-t ír ki de amúgy mikor lövöm akkor kb 1200-1400as damage-t nyom!Kb. 15másodperc volt kinyírni!
Aki kicsit jartas a jatekban es a modokban segithetne egy kicsit. Van olyan mod, vagy megoldas amivel kilehetne iratni a sebzest? Eleg idegesito, hogy nem latom mennyit sebzek.
Elore is koszi!
Volna egy olyan problémám a játékkal, hogy Win7 alatt van amikor már a betöltésnél, de legtöbbször játék alatt kifagy azzal a mondattal, hogy a játék mûködése leállt!
A kérdésem az volna, hogy van erre valamilyen gyógymód!??????
annyi a baj, hogy játék közben nem elérhetõ