Életcél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem vhogy az az életstílus nem nagyon érdekel hogy dolgozni 40 évig aztán vhogy meghalni, vis úgyis ez lesz nehéz vagy lehetetlen ezt elkerülni, de én ha választhatnék akkor vhogy úgy változtatnám meg az életcélomat hogy tudjak minnél több dolgot kipróbálni, legyen az bármi, meg bulizni életem végéig, ha lenne sok kívánságom😄 akkor az egyik az lenne hogy egész nap ne keljen csinálnom semmit, és este meg buli lenne a kötelezõ, a kormány költségeire😄 kb. kedd-csütörtök-péntek-szombat party, drog-pia minden este, és hogy ezt a két dolgot kibírjam még egy jó ideig úgy hogy nem halok bele, és csak bulizni életem végéig, és minden féle dolgot kipróbálni, dehát tudom hogy az lesz amit a legkevésbé szeretnék, mivel pesszimista vagyok, de munka lesz, bele kell törõdnöm😄 meg azt is hogy ezt csak most látom így, majd késõbb úgy is fog változni(sajnos)...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
persze a görcsölõk ebbõl nem értenek semmit
Tara, Vlala, erngedjétek kicsit el magatokat!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
szerezni egy távcsövest...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szóval az Életcél cimû szám dalszövege: "Enni,inni,szarni,baszni,hányni,aludni"
és közben vadul nyigatták a gitárt <#nevetes1>#nevetes1>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ha kimozdulok persze teljesen más, de otthon... 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Sajnos akarva akaratlanul életcélunkká kell hogy váljon a pénzkeresés akár tetszik akár nem, máskülönben nem tudsz élni, ill tudsz, csak akkor nem irogathatsz a forumba mer nincs neted pénzre ugyebár...<#nyes>#nyes>
nagy, sok dipriás 😊 szemüveg
kissé eltátott száj
max 40 km/h vánszorgás
kurvára nem normális, hogy én együttlakjak a szülõkkel, csak ugye nincs 10 milkám sajátra, hitel nem játszik be, mert akkor a rezsi+hitel elvinné az egész fizum és dögölhetnék éhen (mindezt 20 éven át)
Mo-i fizetéssel meg nem is lesz soha 10 misim, szal rá kell szánnom magam, hogy külföldre menjek
arról nem beszélve, hogy amikor kirúgnak a melóból, és nem tudod fizetni a lakásod törlesztõjét (amit ugye fizetsz 20-30 évig) akkor hiába fizetgettél mondjuk 10 évig rendesen, úgy kivágnak a kéróból, hogy a lábad sem éri a földet
Én megmaradok Kicsim boldoggá tételénél (többen szóltak priviben, hogy curvára únják a Kicsimezést), magasról leszárítom a pénzt, aztán meglátjuk, ki lesz boldogabb :-)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lószadft nem, a vállalkozóknak még a segélyét is kinyalja.
(Nektek nincs még elegetek a hivatalso szövegbõl? Pályázatok és kérelmek telítik be mindennapjaimat :-) )
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
mire odaérek fizetésem 60% lesz adó, a többi a lakásom havi törlesztõje!!!4
Aztán elöbb utóbb egy utódra is vágysz aki talán a te valóra nem váltott álmaid teljesiti be.
szerintem az élet túl összetett ahhoz, hogy egyetlen egy életcélod legyen, és azért kûzdj egész életedben, pláne mivel olyanok is megeshetnek mint #9
nekem mindig kisebb szakaszok vannak, folyamatos célokkal, így sosem unatkozom 😊 akár most például, nyelvvizsga, jogsi, stb. stb., így épül fel
de a fõcél talán mégis az, hogy a 'végén' elmondhassam, hogy teljes életet éltem
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
és vártam hogy jobb játékok jöjjenek ki (ez sajna nem jött be)
most: próbálok segíteni az embereken, akár neten ismeretlenül, akár a mindennapokban, ez lett a hobbim
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.