! Chat szerelem !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Én a 187 centimmel nem mutatok érdekesen kis pocakkal ,mert póló alatt nem látszik:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

krisztike
Miér te bele -beleszólnál vagy esetleg ismerkednél ... ? :)

Breki33
??
kellene nyitni egy Hogyan ismerkedtetek meg? témát...

Breki33
na én hálisten kevesebb

viszont félnék tõled a sötétben :-)

nade eltértünk a témától
BEAST
100 és a qrvasok között :DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Breki33
ja te lenni 188?

Hát akkor tudod mirõl beszélek

És hány kiló vagy?
BEAST
ööö én ezt magamról mondtam de kösz :D a hülye is jó szó lesz <#hehe> :DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Breki33
187 <#nevetes2>

mondhatnám aztis, hogy hülyén

a képeken látható hasak viszont sztem tök esztétikusak
krisztike
van benne valami ... :)

krisztike
Nagyon jó vagy !<#nyes>

BEAST
a 188 centimmel télleg furán nézek ki a "pocakommal" ... mondjuk nem a fura szó a megfelelõ <#miaz>

álljunk meg egy szóra. Én nem pasit keresek. A globális felmelegedés még nem hatott rám. Egyébként mi ez a sok kép?

Breki33
legyen a belsõ és a külsõ összhangban

és a sugárzás belülrõl jön
krisztike
Én pl. nem a külsõ alapján ítélek és bele lehet szeretni valakinek pl. :a fülébe ,szemébe ,szájába ,kezébe (ami símogat) stb. ...
Én 15 éves koromban még a küsõre mentem ,de megtanultam ill. rájöttem ,hogy az csak a felület ,ami elhomályosít de az is megtud kopni ...
Az illetõ legyen ápolt és foglalkozzon azért 1 kicsit magával ... :)

Breki33
Mondjuk én csajban is azokat szeretem akiken van valami izom és kevesebb a felesleges zsír (Isten ments a modellnak csúfult botsáskáktól......)

Pár példa :-)

Breki33
Nekem meg mindegyik közölte, hogy jó :-)

Amúgy nem egy izomagyú csávót kell elképzelned, hanem egy vékonyt de izmosat
és a kockahas se ilyen.

Csak izmos és lapos has én a 187 centimmel furánis mutatnék kis pocakkal :-)
Amúgy nem lányok miatt csinálom, hanem magam miatt elsõsorban.

Teljesen más érzés mikor az ember megy és érzi, hogy nem löttyedt.
Bucser
KOckahas nemjó:) eddig mindegyik volt barátnõm közölte, hogy utálják a kockahast:D nem vagyok egy hájas disznó nem kell félreérteni, de nem baj ha van egy kis felesleg:) kivéve, ha pasiknak akarsz tetszeni:D na jó vicceltem ez is ízlések és pofonok kérdése:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem tudom miért hasogatol szõrszált, mert pl chaten lettem szerelmes bármilyen kép nélkül csak telefon és chat (megmakacsolta magát és csakazért sem küldött képet) és kb 1 évig nemtudtunk találkozni mégis mikor elõször találkoztunk olyan volt mintha ezer éve ismerném... a Szerelem nem a képi dolgokon múlik, hanem hogy mennyire vagy a másikkal egy hullámhosszon....

Breki33
na filóztam mais hasazzak-e P
BEAST
<#szomoru2><#wow2>

krisztike
ez így van és ,amikor meglátod a hapsit beleharapsz a homokba mert kb. 20kg felesleg van rajta és a farkát már csak a tükörben látja ...<#worship><#nemtudom><#ravasz1><#eplus2><#nevetes2>

Breki33
közhely de igaz a távolság az igaz szerelmet erõsítí
2 km-re? Hogy bírjátok a tempót? :-)

Lányismerõsöm, akirõl már írtam, cirka 120 km-es távkapcsolatot vállalt be, és mûködött a dolog. Állítólag a távolsági szerelmek jobban mûködnek, mint a közeliek, mert nincs annyi idõtök megunni egymást.

Jelenlegi párkapcsom ilyen, már 1,5 éve tart, egymástól 2 kmre lakunk... 8)

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

azok általában szoktak mûködni, ha mindkét fél õszinte, komoly kapcsolatra vágyik... egyik hölgyismerõsömet a (nem netes) társkeresõ összehozta egy kétgyermekes apával, szép mûsor volt, amikor véletlenül összefutottak: a pasi, a csaj, meg a feleség... a csaj nem is tudta, hogy a pasi házas.

Breki33
énmeg el tudok képzeli egy chaten kezdõdõt
és a valódi életben folyxtatódó-t ....
el tudok képzelni egy chat-szeretkezést:
<lany16> neked jo?
<fiu18> jo.
<lany16> jo neked!

Breki33
ezt mondta a bözsi néni is P
Ams
chat szerelelem, jézusatyaúristen

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Breki33
akkor elkéstél

kb 2 hónap kell P
bocsi, ha ez off,
a tegnapi fókuszt láttátok (vagy a tegnapelõttit, mittomén, minden nap olyan egyforma)
A villámrandira gondolok, hét lány, hét fiú, mindenki beszélget mindenkivel (tényleg, olyan még nem volt, hogy lány lánnyal, fiú fiúval jött össze? :-gonosz) meg a party, ahol mindenki kap egy számot, és a két azonos szám randizik egymással? Ide tényleg csak azok mennek, akiknek minden mindegy?

Megjegyzem kedves vagyok, gyengéd normláis arcú és egy két hete el kezdtem dolgozni azon a ránya kockahason is...(Konditerem) A gazdagságon még dolgoznom kel egy kicsit.
Várom szõke/kékszemû/modell/ lányok hívását. <#nevetes1>
petyka2
Én is igy ismertem meg a páromat,csak õ egy ismerösömmel chatelt,és egyszer a haver nem ért rá felvenni a telefonját-na én felvettem,és beszélgettünk...-4 éve a nejem...<#phone><#email>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Furcsa egy történet.

Én egyszer megismerkedtem a chaton egy lányal. Már az felkeltettea figyelmemet, hogy a leírásban nem az szerepelt, hogy 180/szõke/kékszem/modell. Jól elvoltunk. Hasonló érdeklõdési kör meg minden. Megegyeztünk a képküldésben.
Mikor küldött egy képet kissé meglapõdtam. No nem azért mert valami 60-éves kapafogú, hályas matróna volt, hanem mert a kép... túl csinibabás volt. (Plazacica feling. )<#smile>

Gyanakodtam/reménykedtem hogy nem az igazit kûldte.

Másnap aztán pironkodva bevalotta, hogy nem igazit kûldött, mert félt hogy nem tetszene az eredeti kép.
Megnyugtattam, hogy küldje csak el.
Megjött az erdeti...
CSODA! Nagyon aranyos volt! Gondolom ismeritek az ilyesmit. Nem az a agyosminkelt divatdomina, hanem egy egyszerû, kedves arcú, lány.

Aztán meg persze kiderült hogy mindketten Debrecenbe járunk. Kipróbáltunk egy talit. Nem okotunk csalódást egymásnak, mert pont olyanok voltunk, mint amilyennek a chaton megismertük egymást.
Úgyhogy elõször <#love12>aztán <#law>.

Most sajna már nem vagyunk együtt, de békében váltunk el. És még mindig nagyon jó barátok vagyunk. Olyan igazi testvéfiling.

Érdekes sztori mi? Néha az élet is tud Hálivudi dolgokat generálni. <#smile>
petyka2
Mé'voltb ribi?Mással is chatelt?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Én chaten ismerkedtem meg a barátnõmmel. Én is csalódtam sajna.
De ilyen kellemeset még soha :)
az azelõttit is ott ismertem meg,de õ egy nagy ribi volt

War. War never changes.

<#nyes>

Strahd_
Én már csalódtam chates ismeretben .) meglátam és a kép és a valóság között pár év és 20 kiló volt :)

de olyannal is akit mikor megláttam rögtön láv lett mig a chates résznél semi extra csak aranyos volt :)

sz4bolcs
Egy barátom is chaten került kapcsolatba elõször a mostani kedvesével... Bár még most is egy Pécs-Bp. távolság választja el õket, de jól megvannak. (nem virtuális kapcsolat)
Tudom itt most más a téma, nekem is volt 2 ilyen chates csalódásom, azóta kicsit másképp nézek a karakterekre. ;-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Breki33
hát nekem modell kapásból nem kéne

illetvbe modellkedéssel foglalkozó

viszont én azt hittem csak a kevésbé dekoratív lányok chatelnek
és kellemes meglepetéssel fogadtam ennek az ellenkezõjét.

Igaz egyik sem volt szõke és nem mutogatta a melleit, de pár modellkezéssel foglalkozót lepipálnának sztem.
én is csak általánosságban írtam egyes szám második személyben, megszokásból, nem személyeskedtem.

sunyinet: egy hónapja próbáltam, poénból.
Talán mondanom sem kell, minden második lány "180 cm magas, hosszú szõke hajú, modellkedéssel foglalkozó" álompartner volt. Aztán váltottam, és nõi névvel is kerestem magamnak partnert, kiderült, hogy az internetezõ férfitársadalom minden egyes tagja kockás hasú, érzéki, figyelmes úriember, drága sportkocsival.
Ennyit a partnerkeresõkrõl.

Breki33
én nem beszéltem magamról :-)

De meg lehet vkivel ismerkedni és szerelmesnek lenni az érzéseibe gondolataiba.
Aztán jön a többi rész és az úriember vagy megretten, vagy még szerelmesebb lesz.

És kialakul egy kapcsolat ami aztán majd eldõl mennyire tartós.
Ez csak egy új közeg ami semmivel sem roszabb sõt kitágítja az ismerkedési lehetõségeket.

Namost persze a "sulinetes" álnéven irogatókra sexpartnert keresõkre egyébb idiótákra nem vonatkozik.

Órán viszont tanulni kell nem szerelmet ápolni.
Persze két éve mást mondtam volna P

És ha igazi a szerelem ott a telefon órák utánni találkozás akár személyesen akár interneten.
értem, de akkor nem a chaten lettél szerelmes, csak egy partnert találtál, akivel találkozol, és kialakulhat a láv :-)

Azért vagyok ennyire szõrszálhasogató, mert egy lány a sulinkban kifogásolta, hogy nincs internet órán, és a suli "el akarja választani a szerelmétõl", akit még egyszer sem látott.

Breki33
ugyanúgy mint egy jó lábba és fenékbe

persze ez nem két szó után jön

a sorrend itt felcserélõdik, de ettõl nem jobb vagy rosszabb

ugye van az a mondás a bókra az élõben és vrtuálisan is igaz.
az még nem szerelem. Hogy lehet szerelembe esni néhány pixelbe? Ahhoz látni, hallani, érezni kell az illetõt, ha egy-két szép szó után szerelmesnek érzi magát, akkor szép gyermekkora lehetett...

igazad van <#eljen>

krisztike
A Beast ismer engem és tudja milyen vagyok .
Én bevállalom magam ,a hibáimat is és azt is ,ha hülye vagyok vagy nem .
Ellenben rühellem ,ha másik nõ nemû élõlényhez hasonlítanak az alapján ,hogy 1 kicsit is ismernének .
Nem tudom ,hogy te milyen vagy ,de nekem nincs is jogom osztályozni bárkit az alapján ,hogy 1 -2 hozzászólása volt bizonyos témákhoz .

BEAST
nemtudom hogy alkothatsz véleményt olyan emberekrõl akiket egyáltalán nem ismersz ...

BEAST
pff ... ez már kezd nagyon szánalmas lenni ...