! Chat szerelem !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tel.számot, emailt nem kértem, csak megadtam az én email-címemet, hogyha érdeklõdik irántam, írhat egy emailt. Írt.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jó ,igaz hogy nekem #68 -ban felsorolt tetszik ,de nem osztályozok ez alapján ... :)
Volt már szõkés hapsim is ...csak az úgy is maradt ,mert fasz volt ... :)
lehet ,hogy nekem pl. a feketék jönnek be min.180 cm -rel és kék vagy zöld szemmel ... és farok hosszabbíto kocsival ,amiben van hátsó ülés is a gyerek miatt ...:DDDDDDDDDD
<#nevetes2>#nevetes2>
de ez pl. nem így van
Tudod bele lehet esni vkibe csak azért amilyen és utána jöhet a többi is ...
A szerelmet mindenki máshogyan éri meg ... :)
Bocsi ,de néha olyan korlátolt hozzászólásaid vannak ...<#fejvakaras>#fejvakaras><#csodalk>#csodalk><#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként mindig rosszabnak gondold és ,ha a belsõjét szereted nézd meg jobban a külsõjét is hátha van valami ,amibe bele tudnál szeretni -pl. : füle ,szeme,feneke ... :)
Ha csak 1 vmi van is a belsõ mellett már talán érdemes megpróbálni ... ? :)
a másik dolog , sztetek érdemes egy olyan csajra költeni akit még nem is láttunk , de "szeretjük" chaten keresztül ?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Persze ezt nem kell túl komolyan érteni, ez csak a depis korom-beli megközelítés.
Röviden ennyi:)
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Hol lakott? A holdon? <#pardon1>#pardon1>
<#kacsint>#kacsint>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2001 ben ismerkedtem meg valakivel.. másfélévig tartott
majd
2003 ban volt 1 féléves történet
2004 ben a mainapig tartó kapcsolat...!
nem beszélve a pár alkalmi kalandot..!:)
de egy idõ után nagyon unalmassá és sablonossá válik..mindig úgyanazok a kérsek válaszok...!:((
ha van valakid ki kell belölle szállni...és a környékére sem menni...(!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha valakit el akartak tüntetni a chat-rõl, vagy csak meg akartak szivatni, akkor elindítottak 2-3 mIRC-et egyszerre, beléptek mindel a szerverre más-más névvel, és elárasztották a kiválasztott nick-jét. Megesett, hogy az egyik-másik támadó mIRC is kiesett a szerverrõl, de a megtámadott is, az 100%.
Jó játék hülyegyerekeknek.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci