! Chat szerelem !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Micsoda pénzbe fogadtam volna, hogy ezt fogod válaszolni! A chaten mikor megírtam az egyiknek, szóról-szóra ugyanezt írta.

BEAST
<#eljen> nyugi <#puszi>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

teljesen igazad van..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

krisztike
Hát elárulok 1 titkot én kiskunhalasi (alföld) vagyok ,csak most Pesten lakok és melózok .Lehet ,hogy nincs diplomám nem is apucival melózok és nincs ,aki megkönnyítené az életemet ,de nem érzem kevesebbnek magam és csak a pénzedért nem kellennél ...(az ügyvédek is lehetnek tahók és csórok ,hiába is próbálják azt mutatni ,hogy õk a felsõ tízezer közé valóak ...Õk is anyától születtek és õk is ugyan úgy törlik a seggüket ...<#duhos2><#falbav><#gun>

BEAST
Miskolc mióta gettó? <#ejnye1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

torrente
Az egyik miskolci volt, a másik alföldi. Örültek volna, ha kihoztam volna õket a gettóból! Ezt nekik: <#violent><#ijedt>

tiszta érzelmeken alapuló, érdekmentes kapcsolat! :))

lol <#nyes>

torrente
Nem akart visszaírni egy lány, aztán mikor elkezdtem beadagolni hogy ügyvéd vagyok a Rózsadombon, a faterommal együtt csinálom és dõl a lé, akkor egybõl elkezdett komolyan érdeklõdni irántam. És ezt egy másikkal is ugyanúgy eljátszottam.
Tel.számot, emailt nem kértem, csak megadtam az én email-címemet, hogyha érdeklõdik irántam, írhat egy emailt. Írt.

Esrohnoil
A kettõ nem zárja ki egymást... <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bucser
NEm hanem kaliforniában tanult fõsulin...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"...szvsz chaten nem is lehet szerelembe esni..." minden csak a lány felé ügyesen adagolt szép szavaktól függ! <#bee1><#vigyor2>

krisztike
mi kár ? :)

Jó ,igaz hogy nekem #68 -ban felsorolt tetszik ,de nem osztályozok ez alapján ... :)
Volt már szõkés hapsim is ...csak az úgy is maradt ,mert fasz volt ... :)

torrente
kár, pedig a paraméterek stimmelnek

BEAST
:)))))))))))))

krisztike
miért ?

lehet ,hogy nekem pl. a feketék jönnek be min.180 cm -rel és kék vagy zöld szemmel ... és farok hosszabbíto kocsival ,amiben van hátsó ülés is a gyerek miatt ...:DDDDDDDDDD
<#nevetes2>

de ez pl. nem így van

BEAST
az ... ezért a sok ':D' <#dumcsi>

krisztike
ez hülyeség .

BEAST
a chates fiuk biztos sokkal jobbak :DDD mind mind szõke hercegek meg minden :DDDD

krisztike
ez célzás volt ?

torrente
utálom a chatet, mert nem látom a lány arcát, nem érzem az illatát, nem hallom a hangját. Bár ha a chates lányokra gondolok, jobb is.

chat-ban az ember olyanokat is beszélhet amit a valóságban ugyse mondana , épp ez benen a szabadság érzet , amikor az ember "májernek" érzi magát sztem

krisztike
biztos vagy te ebben ??????????????????

Tudod bele lehet esni vkibe csak azért amilyen és utána jöhet a többi is ...
A szerelmet mindenki máshogyan éri meg ... :)

Bocsi ,de néha olyan korlátolt hozzászólásaid vannak ...<#fejvakaras><#csodalk><#nemtudom>

szvsz chaten nem is lehet szerelembe esni. Olyan emberkét lehet találni, aki potenciális szerelmünk tárgya lesz az élõ találkozás után, de.

krisztike
hát ,ha jobban meggondoljuk talán 1 picit és ,ha meglátod lehet azt mondod "miért nem költöttél többet ".
Egyébként mindig rosszabnak gondold és ,ha a belsõjét szereted nézd meg jobban a külsõjét is hátha van valami ,amibe bele tudnál szeretni -pl. : füle ,szeme,feneke ... :)
Ha csak 1 vmi van is a belsõ mellett már talán érdemes megpróbálni ... ? :)

krisztike
igen ,de ...

CSOCSO
gondolom amerika keleti partja..
gondolom menyi

a másik dolog , sztetek érdemes egy olyan csajra költeni akit még nem is láttunk , de "szeretjük" chaten keresztül ?

dupla meg egy kicsi <#ijedt>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kriszti te találkoztál már " álmaid pasiával" ?

krisztike
van benne valami ... csak ,ha találkozol vele és rókáznod kell menned ,mert úgy néz ki ... hááát ,nem lennék a helyedben

krisztike
az vagy te ...

megosztod velünk , mekkora ? :)

Rafaelo
az a jó benne hogy elképzeled a külsejét igy az ideális nõvel társalogsz és nem egy buta tyukkal :)

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Ismerõs csak kicsit magasabb számla jött össze :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

QuippeR
az a kellemetlen, ha ki se derül :D

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

az még egy nagyon idegesitõ dolog hogy valaki "más személyében" beszélget veled , és a végén 1 hónap múlva kiderül hogy egy 11 áves srác... elégg kellemetlen aki igy jár

Rafaelo
nekem volt chates szerelmem de má a nevére sem emlékszem :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

alph4
Szerintem az már késõ lesz...fél év alatt már többször megfarkaltam volna :D

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Én megismerkedtem álmaim hölgyével, aztán megtanítottam IRC-zni. Õ az IRC-n megismerkedett álmai pasijával, én meg le lettem nagy ívben sajnálva.

Persze ezt nem kell túl komolyan érteni, ez csak a depis korom-beli megközelítés.

nemtom mitõl van , de fél évig "jártam" chaten egy csajjal, kb. 1 éve nem is beszéltünk és még mindig az eszembe van , hoyg mit beszéltünk chaten meg telefonon is , nemtom..... sõt leeht hogy majd az érettségi után fel is hívom <#vigyor2>

grat. hozzá

Killgore
Én úgy ismertem meg a barátnõmet, hogy egy klánban játszottunk a Mohaa-ban. Aztán megtetszett a hangja, kértem róla képet, majd találkoztunk is. Azóta együtt vagyunk, most fogok odaköltözni hozzá.

Röviden ennyi:)

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Esrohnoil
12000 km? <#merges2>
Hol lakott? A holdon? <#pardon1>
<#kacsint>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
Ha' engem pl a volt nom hozott ossze chaten egy jannyal... ket honap mulva leszunk negy evesek :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
imadtam mikor a betachat kibaszott egyszerre 800 embert:) olyan gyonyoru volt latni
Dead
Rakd be képet PLZ :DD

van aki azt mondja hogy nem lehet ilyen helyeken ismerkedni...vagy valamit is felmutatni...de azt hiszem ahoz nagyon bénának kell lenni..!

2001 ben ismerkedtem meg valakivel.. másfélévig tartott

majd

2003 ban volt 1 féléves történet

2004 ben a mainapig tartó kapcsolat...!

nem beszélve a pár alkalmi kalandot..!:)

de egy idõ után nagyon unalmassá és sablonossá válik..mindig úgyanazok a kérsek válaszok...!:((

ha van valakid ki kell belölle szállni...és a környékére sem menni...(!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

PResident Evil
mi lan partyn nyomtuk ezt... az elõttünk lévõ sorba ült egy srác, láttuk hogy csetel... haver odament dumálni, hogy miujság, megnézte mien szobában van, milyen nickkel... addig én kerestem a melleslegrõl vmi tini amatõr fotót, és haver elkezdett csetelni vele... 15 perc után már találkozót szerveztek, a gyerek már nyalta ki magát, készült a találkozásra... haver utánna akart menni, agyonverni a gyereket, mert jó volt a cipõje :DDD

PLaci
Aztán rájöttek a gyerekek, hogy lehet parancsokat automatizálni. (3-5 gyerek max)
Ha valakit el akartak tüntetni a chat-rõl, vagy csak meg akartak szivatni, akkor elindítottak 2-3 mIRC-et egyszerre, beléptek mindel a szerverre más-más névvel, és elárasztották a kiválasztott nick-jét. Megesett, hogy az egyik-másik támadó mIRC is kiesett a szerverrõl, de a megtámadott is, az 100%.

Jó játék hülyegyerekeknek.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci