! Chat szerelem !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én '97-ben kezdtem a gimit, html alapúan nyomtuk, mire a rendszergazda felrakta az mIRC-et '98-ban... júúúj, mik mentek akkoriban :D (én magam nem ismerkedtem még SOHA neten keresztül)
A lányok fiúknak, a fiúk lányoknak adták ki magukat (én nem), és úgy chat-eltek :)
Volt olyan helyzet, hogy mondja az egyik épp chat-elõ fiú a 2 géppel mellette üllõ másiknak, hogy már 1 órája szivat valakit, mintha csaj lenne. A másik gyerek átnéz a monitorjára, és megszólal: Bazz, hisz az ÉN vagyok!! :D
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
shit happens
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Hú, remélem ezt az üzenetet nem olvassa, bár "szakítottunk" már 3 éve :D
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én chaten csak unalmas lányokkal taliztam eddig.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ide várok érdekes beszámolókat , kritikákat , véleményeket amik a témához illenek!
Nekem is volt egy hasonló fél éves kapcsolatom , kb. 15000Ft rá is ment csak a telefonbeszélgetésbe.. de a többit majd holnap