! Chat szerelem !

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Jaj, Sulinet :D

Én '97-ben kezdtem a gimit, html alapúan nyomtuk, mire a rendszergazda felrakta az mIRC-et '98-ban... júúúj, mik mentek akkoriban :D (én magam nem ismerkedtem még SOHA neten keresztül)

A lányok fiúknak, a fiúk lányoknak adták ki magukat (én nem), és úgy chat-eltek :)
Volt olyan helyzet, hogy mondja az egyik épp chat-elõ fiú a 2 géppel mellette üllõ másiknak, hogy már 1 órája szivat valakit, mintha csaj lenne. A másik gyerek átnéz a monitorjára, és megszólal: Bazz, hisz az ÉN vagyok!! :D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Én is chaten taliztam jelenlegi kedvesemmel már 2 éve...1 cityben lakunk, és minden oks...és teljesen normális! :) Szal járnak chatre normális csajok...csak kevés...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Bucser
Mellesleg az ilyen "sulinetes gyökereknek" adtunk mindig másfél órás temp IP -ban-t:D valahogy mindig 8-9 ember egyszerre zúgott ki a szobábol:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hmmm:) Sok a felszínes tömegvélemény:) Mostani kedvesemmel cseten találkoztam:) és 12 000 km volt köztünk:) Most 3 éve vagyunk együtt és 2 éve a 12 000 km csak 18-ra csökkent.... Minden megy mint egy normális kapcsolat tovább... Az hogy a cseten kezdõdik nem jelenti azt hogy rossz is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

cSuwwi
régen lehetett jókat poénkodni (amikor a sulinetet bevezették 97 körül, suli után mindig robbantunk le irczni (meg duke3d/quake @ lan), volt aki csak "csajozni" járt le) :)

shit happens

cSuwwi
<#hehe>

shit happens

lál

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
Kár, pedig már 2 napja szemezek veled, csak még nem vetted észre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Segítsek regisztrálni? :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
foglalt vagyok, haggy :D

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
ez fájt :(

Dynamic
6 éve van internetem és sohasem cseteltem.Büszke vagyok rá<#idiota>
Taranov
Kár, pedig én is rá akartam hajtani, méghozzá priviben! Úgy hallottam az sokkal romantikusabb és izgatóbb, mint a chat!

#9 <#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

aeris
még nem volt részem benne, jaj

Taranov
És jó csaj?

gnar killer
/:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

^.^

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

én a chaten csak a pyxxel taliztam....

<#eplus2><#eplus2>

Taranov
Ja tényleg, a képrõl jut eszembe, hogy nekem is volt egy chates csajom, kb. 12 évvel volt idõsebb, és a rendõrségen dolgozott. Addig jól is ment a dolog, amíg nem láttam róla képet :)
Hú, remélem ezt az üzenetet nem olvassa, bár "szakítottunk" már 3 éve :D

Taranov
Biztos disconnectelt a csaja :D

petee
biztos a témaválasztás miatt<#awink>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

nekem is volt egykét ilyen élményem , holnapra leirom :) addig is szétnézek a chaten <#vigyor2>

alph4
Én az elsõ után befejeztem a Chatelést, mert mikor megláttam egy képet róla...húúú úgy megijedtem hogy a gép kábelét kirántottam!!! :DDDD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

de rossz kedved van , mitõl ?

Taranov
Én nem így vagyok vele, chaten eddig minden csaj hülyének tûnt, akivel beszéltem, telefonra meg még egy fillért sem költöttem ilyen úton kialakult kapcsolat során :)

CSOCSO
igy van rossz a tema... de ha mar itt tartunk.. nekem kb anno 6 eve volt ilyen. megismerkedtem vagy 10 lannyal es mindegyik hudelamuros volt.. becezgettuk egymast telefonalgattunk volt akivel taliztam is .. de a chatek annyira eltorzultak hogy a 80%-a szoszerint csak anyazni megy fel.. megbaszlak meg egyebb neven.. a maradek meg 12 eves vagy idosebb de akkor is fullosan tompak...
Pyx
:o))9

Bandew
De sztem rossz témába nyitottad.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát nem tom...
Én chaten csak unalmas lányokkal taliztam eddig.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
<#rinya>

Bizonyára sokan voltak már olyan helyzetben hogy a chaten megismerkedtek "álmai pasijával" vagy "álmai nõjével" !
Ide várok érdekes beszámolókat , kritikákat , véleményeket amik a témához illenek!

Nekem is volt egy hasonló fél éves kapcsolatom , kb. 15000Ft rá is ment csak a telefonbeszélgetésbe.. de a többit majd holnap

← ElőzőOldal 4 / 4