GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem ide kell írni ha probléma van
videókártya tönkrement de lett bele újabb, erõsebb rakva
Új driver telepítõ indítása ... gép újraindítva felbontás legkisebb lett, állítani nem lehetett. Új driver telepítõ indítása megint és így a második "menet" újraindulás után lett jó. (ez ritka dolog, hogy így mennyen fel, de ilyen is van)
SIKERÜLT VISSZAÁLLÍTANI
én támogatom Zsolt01 véleményét
"hogyha valami jól mûködik, nem kell "piszkálni"."
szar volt...
telepítettem > újraindítottam > szar 6 bites 640x valamennyi képernyõ fogadott...
megpróbáltam beállítani a Megjelenítési beállítások menüpontjának a Beaállítások fül alatt, hogy 1024x768 és 32 bites, de nem akarta
VISSZAUGROTT
nem akarta megnyitni az nVidia control panelt...
visszaállítottam az illesztõprogramot, de az újnak az izéi még fennvannak (nView)
Ha gond van:
- Rendszer visszaállítást csinálhatsz (akár csökkentett módba), ha nincs kikapcsolva!
- Pl.: Xp Sajátgép / Tulajdonságok / Hardver fül / Eszközkezelõ gomb / Videokártya lista alján / + jel katt kinyitod / Saját videokártyádra katt kétszer / Illesztõprogram fül / Visszaállítás gomb!
Kicsit még bonyolitsam:
A régi videokártya driver eltávolítása is ajánlott akár, vannak erre külön programok (amikkel tapasztalatlan felhasználó komoly gondot is okozhat magának). Jártam már úgy, hogy új driver felrakva Kék halálozott és a megoldása Driver eltávolító program (kipucolja teljesen elõzõ Driver maradványait) és utána Új Driver és csak így lett jó. Ebbe az esetbe asszem nem mûködik (nem emlékszek, rég bajlódtam ezzel) a Driver visszaállítás, amit elõzõleg írtam!
Na azt hiszem nagyjából minden leírtam a dologról.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
akkor most ha valami még sincs rendben mit csináljak?
pl.:kékhalál
- az "új Driver" hibás volt és gondok a gépen tõle
- nem akart felmenni, peredig stimmelnie kellett volna
Persze alap esetbe / általában új driver ok.
De Én továbbra is azt tartom, hogyha valami jól mûködik, nem kell "piszkálni".
A frissítések miatt még sosem volt kék halál a gépemen.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Tapasztaltam már problémákat "új driver".
Persze általában nem árt az újabb driver.
De Én továbbra is azt tartom, hogyha valami jól mûködik, nem kell "piszkálni". Nem csak driver, hanem szoftverek, programoknál is van ez így.
(pár helyen gépeket tartok karba, tapasztalat)
Szerintem, akármilyen jól is mûködhet!
Amúgy international van, amibe van magyar nyelv.
Ezt így külön nem találod meg a kiválasztásnál (mármint international).
Language: English (UK) -t kell választani és akkor a letöltés fájl névbe szerepel is international.
szeretném frissíteni a drivert, de hogy kell
felmentem az Nvidia oldalára és hogyan tovább beírtam hogy milyenem van, de nincs magyar
vagy az nem baj?
mert már 2006 os az utolsó frissítés...
asszem
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
4DB PSP JÁTÉKOT CSERÉLNÉK, AGP-s 7600GT karira aki rendelkezik psp-vel és van felesleges 7600GT DDR2 512MB agp-s karija az írjon neken a megadott linken a megadott módon >> Ide írj
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Lehetséges az, hogy Inno3D 7600GT (AGP) kinyír monitort (hagyományos monitort) ?
Köszi.
PC Fórum - Tudástár
Ezeken a weboldalakon / fórumokon próbálj érdeklõdni.
169.21_forceware_winxp_32bit_international_whql ezt használtam Én jó darabig.
190.38_desktop_winxp_32bit_international_whql most ez van.
182.08_geforce_winxp_32bit_international_whql elõtte ez volt.
Innen próbálkozhatsz:
http://www.filesearching.com/cgi-bin/s?t=n&l=en&q=files.3dnews.ru/pub/drivers/nvidia
Csak az elõzõt mindig szedd le megfelelõen a gépedrõl.
TDU nickname:lowlama
Verziót se tudsz!
Minden cuccot feltettél, Alaplap .... DirectX
Jó fajta op rendszert raktál fel, nem valami agyon módosítottat!
kb. 1 hónapja telepitettem ujra a gépet és 2 játék a Couter Strike:Source
és a Test Drive Unlimited nem indulnak elrajta... ujra telepités elött ment mind2 simán...gépigénynek megelel a gépem....ha elinditom a 2 játékközül az egyiket a képernyö kis idö után kifagy VGA hiba sztem
ujra kell inditani a gépet...szoval vki ajánljon ehez mi rendes drivert...ne a leujabbat mert azzal se megy....vmi régebbit ami ehez illik v iesmi:D:D:d
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama> bocs h ien láma vagyok de nagyon sourcozhatnékomvan szal pls segitsen vki...THX
TDU nickname:lowlama
proci: intel pentium 4 2,6ghz
ram: 1,5 gb
táp: asszem 400w
PSN ID: csizmaziakiki
7800 GS a legnagyobb:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Itt az van írva, hogy
Grafikus vezérlõ / AGP / PCI-E:
1x AGP 8x
Tehát AGP foglalatú az alaplapod.
Amit meg kinéztél új Videokártya az meg PCI-E
Nvidia Videokártya AGP-s a legnagyobb 7600 DT 512-es. Radeonból van erõsebb AGP-s is, de nem vagyok jártas nagyon Radeonba.
Ha meg mindenképp ez az új kártya kéne neked, akkor új alaplap + hozzá proci + memoria
de mivel most az NV nek már nem nagyon van AGP-s karija, én inkább azt mondom, hogy fáradj át az ATI topikba, és ott majd segÍtenek neked.
De ehhez ugye meg kéne mondani, hogy milyen tápod-procid-mennyi ramod van, mert mondjatják õk is, hogy mit érdemes, mit nem, de pontosat és olyat ami neked a legjobban megéri nemtudnak mondani, hogy mondjuk egy 1,7 gigás cerkához akarsz venni videokarit.
Szóval, max egy ati radeon X2400 as vagy 600 as ami szóbajöhet.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kéne egy kis segítség. Nem vagyok nagy gépguru többnyire csak játszok a gépen és nem szoktam fejleszteni de már a vidikártyám elég öreg. Szeretnék venn egy ilyet, de nem tudom, hogy jó lesz-e a gépembe mert már teljesen összezavarodtam. Szóval arra lennék fõleg kíváncs, hogy a csatolófeje beleillik-e az alaplapomba. Asus P4p800 SE alaplapom van.
Elõre köszi: Kiki
Csak nekem nem jött össze múltkor egy FX 5200-sal.
Próbáld meg.
talán segitene.
Csak nem túl bonyolult szétkapni?
De 1 új hûtõ ventilátor kéne rá.
Mostani akkor megadta magát.
Nem tudom a pontos árakat hûtõ ventilátor, de olcsóbb lehet, mint másik kártyát venni. Fõleg ha amúgy jól mûködik ez.
Ha bemész 1 normális PC boltba, biztos rá is teszik egybõl.
Olyan problémám van,h a 7600GT-mnek nem forog a ventipropeller..
..és mozgatni is nehéz..
Érdemes-e megnézetni v hagyjam mert nem ér már annyit a kari??
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége a dolognak.
Tehát ha Másik gépbe neked jó, hát akkor elvileg a Videokártyád jó.
Normális boltos biztos megcsinálja és egybõl kiderül, hogy Táp gond, vagy nem. És akkor akár több táppal is kipróbálható jobb fajta 400, vagy nagyobb egyszerûvel pl.
Nekem annó a 6600GT adta meg magát, mindegy volt milyen táp kevés volt azt írta xp. Még garanciás volt és akkor lett a 7600GT-m.
Mivel azt mondod, hogy más gépbe ok, így vagy az alaplapoddal nem fér már össz, de ez fura, vagy táp probléma.
Habár hallottam olyasmit, hogy az alaplap AGP foglalatával volt gond.
Amúgy úgy is lehet tesztelni táp terheléses kérdést, hogy minden nem lényeges dolgot lehúzol és csak videokártya 1 HDD rákötve és úgy mit csinál.
2 HDD-t írtál + 2 lemezmeghajtó és proci húzva, proci húzva többet eszik !
Másik gépbe rakva gondolom ott kevesebb cucc is van, így kevésbé terhelt talán a Tápja ott. Ez tipp.
Nem írtad, hogy milyen fajta a 400 tápod, ha jó fajta és nem túl régi akkor talán rendbe van. De lehet a sok cuccnak nem tetszik a Táp, egy idõ után gyengülhet úgy hallottam. Azt is csinálhatod, hogy másik gépbõl a Tápot rakod át tesztelni.
hát másik táppal is csinálta és vacsi újjakkal amúgy eddig egy 500 wattos volt csak besûlt és most egy 400 wattos van!
Hát a cuccok: alaplap: Asus p4p800se gold
proci:2.66Ghz Intel D Ami 3.4Ghz-re van húzva
Memória: 2DB 512Mb 400Mhz Dual Channel
HDD: egy 80Gb ata és egy 250Gb SATA
VGA Inno3d geforce 7600GS 256 DDR2 (AGP)
LG DVD író, LG CD író ASUS DVD olvasó
(De a 3-rom olvasóból csak az DVD író van beduva)
Végig próbáltam az összes csatit hogy nehogy kontakt hiba legyen de nem!!De viszont másik gépbe tökéletes!
De hogy az alaplap-e az valszínû bár eddig semmi gond nem volt vele
182.08_geforce_winxp_32bit_international_whql
Amit mutattam elõzõleg az a legújabb asszem. Nekem ez most megy rendesen eddig, úgyhogy hagyom most.
Videokártya tesztelõ ezt ismerem itt a fórumba találtam multkór.
proof88 megoldása (50 pont) hozzászólás leírással és ott a letöltési helye is.
" CSak ha bedugom a táõcsatit a kártyára belassúl de ha nem dugom be akkor tökéletes!! "
Hú ha ez egy kicsit izé.
Másik táppal is ezt csinálja ?
Mekkora Tápokkal és milyen idõsekkel próbáltad ?
Menyi cucc van a gépedbe HDD-k Lemez meghajtók + még valami ?
Talán le lenne terhelve nagyon, azért kérdezem !
Amúgy állítólag jó, ha a Táp 2 fõ ága egyformán van terhelve nagyjából.
Végig próbáltad a tápcsatlakozókat !
Valami gond van akkor. Másik gépbe jó akkor ?
Ha igen, akkor talán alaplapod szórakozik talán.
Csak nem te is vista ?
(xp sp3 vagyok, ez bevált nekem, jó ez)
Jól van akkor összejött a *.reg fájl !
Amúgy meg vannak videokártya tesztelõ progik, talán megnézhetnéd.
Google keress rá ha érdekel.
Felelõsséget nem vállalok érte !!!
Elvileg nagyon egyszerû:
- jegyzet tömb (Notepad) nyitás
- beilleszted ezeket így:
Windows Registry Editor Version 5.00
"NvCplPowerSettings"=dword:00000002
(pl. innen kimásolás és beilleszted)
- elmented bármilyen néven
- utána átírod a *.txt fájl kiterjesztését erre:
*.reg
(a * helyettesítõ karakter, csak jelõltem, hogy bármilyen általad választott név)
(a lényeg a tartalma)
- indítsd el és a bejövõ ablakba engedélyezd:
adjuk hozzá az adatbázishoz