Ableton Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EasyMusic
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
őőő
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
EasyMusic
Nem tudom pontosan mi lehet a baj nalad, meg nem probaltam a laptopon sosem a live-ot, de en annyit tudok mondani hogy esetleg masik hang drivert probalj meg, vagy menj el sztechboltba es par pillanatra kerj meg 512 ramot, hogy legyen 1GB. Megmondom miert. En alapbol ugy kezdtem el hasznalni a liveot hogy volt 1.5GB ram a gepembe. most majdnem 2 GB van. ha ez a D betu tenyleg azt jelenti amit irtal, akkor a geped nem tud eleg memoriat hasznalni, ergo csinal egy lapozo filet a merevlemezre es azzal dolgozik. Mondjuk egy ilyen kaliberu gepnel eleg vicces hogy ezt nem birja el, de ezeket tudom tanacsolni. Szerintem probalkozz masik driverrel es tobb rammal. Mikori a driver amugy?
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik használják a Live-ot és esetleg Laptop-on és nem PC-n.
Eddig PC-n használtam a progit, baromira meg voltam vele elégedve, sõt felbuzdulva a pozitív eredményeken, vettem hozzá egy M-Audio Auidophile firewire hangkártyát és egy X-session controllert.
A bajok akkor kezdõdtek, amikor hozzájutottam egy HP nx9010-es notebook-hoz (Pentium 4, 2800 Mhz, 512 RAM), (munkahelyi, sajna Mac-et anyagi okokból nem tudok venni) és feltelepítettem a Live-ot, ill. hozzákapcsoltam az említett külsõ eszközöket. A számok betöltését követõen, amikor lejátszásra állítottam, kb. 1 perc után néma csönd lett, és bár a kezelõfelület nem fagyott le, nem tudtam hangot kicsikarni a progiból. A részleges megoldást megtaláltam, vagyis azt, hogy a Preferences menübõl az audio fülnél no audio-ra állítom az audio device-t, utána meg vissza az m-audio kártyára. Ezek után megint szólt egy darabig, mintha mi sem történt volna, de kicsivel késöbb megint kifagyott, és ezt csinálja folyamatosan .
Arra gondoltam, hogy a procit fekteti ki, de ahhoz ez a gép nem annyira gyenge, hogy nem bírjon vele.
Szerintetek mi lehet a baj? Nagyon szeretném élõben is használni a Live-ot, de így nem nagyon fog menni.
(Ja egyébként a live bal felsõ sarkában van egy D betû, ami állítólag a merevlemez túlterheltségét jelzi. Na ez nálam az effektezésnél, ill az editálásnál rendesen villog... A másik meg az, hogy a saját alaplapi hangkártyájával csont nélkül megy a progi))
Elõre is köszönöm a válaszokat, próbáljatok meg valami (jó)tanácsot adni!
EasyMusic
legutóbb galambfos dorina - instant nõjével xarakodtam <#nyes>#nyes>
őőő
őőő
A warpolást nem tudom hogy lehetne jobban, azt néztem hogy jó helyen legyenek a vonalak meg ha egymáson megy a 2 egyezzenek az ütemek.
őőő
nem emlékszel rá melyik részén volt ez amerikának ?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
töltöm a mixet, bár a mixelést ne hallgassátok mert a hangerõt totál elrontottam 😛 csak egy pár perces szórakozás mix volt azóta meg inkább live módot próbálgattam/próbálgatom.
őőő
Szaggatást nem tapasztaltam csak akkor mikor én voltam láma 😊
A beállítások a következõk:
-Input Latency:185
-Output Latency:95
C-Media 8738-as hangkarival 😄
meghallgatom, hátha tudok segíteni!
hmm..csak live-hoz volna driver ? 😞
Én Mártira szavaztam, kinézetileg õ tünt a legnormálisabbnak! :-)
ON:
őőő
Nem tudom mennyire lehet warpolás hibája, mert szvsz ennél jobban már nem tudom megcsinálni, belõttem tökéletesen, úgy ahogy a tutorban meg a "warping" videókban van. Meg most a latencyt (még) nagyobbra tettem és mintha kicsit javult volna tõle.
őőő
A nap szépéhez hozzászólva most nem valami jó lányok vannak kint 😞 voltak már kint sokkal jobbak 😉
kár hogy nem tudtál indulni a mixeddel, pedig a jövõ a digitális lemezlovasoké :-)
2 Black - Waves of Luv
A.Studio feat. Polina - S.O.S
Studio B - I see girls
Dr. Kucho! - I Can't Stop Playing
Phil Fuldner Works #2 - Miami Pop
David Guetta - The World Is Mine
Egyébként ez a mix egy versenyre készült de nem adtam le mivel nem lehetet gépes mixekkel indulni 😞 Ezért kapta a Simulated jelzõt 😊