Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Rá kell kötni a WII-t a netre (wi-fi-n keresztül).
Itt a videón mutatják hogy kell. (egyszerû)
A legfrissebb rendszerrel menni kell a játéknak.
köszi a gyors választ,de igazából fogalmam sincs,hogy mit,és hol kellene átírni.a kisebbik lányom kapta az anyjától a WII-t karácsonyra,és mi eddig csak beleraktuk a lemezt,és kivettük belõle.ez az elsõ játék,ami nem indult el eddig rajta
Ezzel megy nálam:
wii 4.2
a vaterán árulnak már 3000Ft-ért is.én is ott szoktam a csemetémnek beszerezni.
lenne egy kérdésem.kölcsönkaptam a call of duty black ops játékot,de nem indul el a wii-n.odáig jut,hogy a tv bal alsó sarkában kiírja,hogy loading,aztán annyi.tud valaki erre megoldást?egy 100Hz-es LG tv-re van kötve a cucc.
köszi, boldog új évet kívánok :)
Szeretnék venni wii-hez játékokat!!Tud valaki írni olcsón??
Rákattantunk a Mario Party 8-ra. Tudok még ilyen (táblás) társasjátékot?
Órák óta nézelõdöm, de a Wii Party-n és a Boom Streeten kívûl nem igazán találok ilyesmit.
köszi
fotográfik kolomp edisön :D
total play time xenoblade chronicles: 72 óra 42 perc
the legend of zelda skyward sword: 11óra 32 perc
just dance wii: 8 óra 20 perc
és a skyrim mentésem valami 3 óra körül jár ^^
ja igen a total play timeot a nintendo chanellen belül lehet megnézni, és talán még a just dance wii szorul magyarázatra: en.wikipedia.org/wiki/Just_Dance_Wii_(Japan) akinek régiófüggetlen wiije van annak irány az ... ebay ^^' mert én sem hittem volna de egész jó, érdekes játék lett.
A
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mi is most vettünk a szülõknek, szóval nem vagyok rutinos - majd nálamnál okosabbak kiegészítenek/kijavítanak.
készülék maga 2 fajta van: a topik tetején látható klasszikus, és a fekvõ family edition. utóbbi nem kompatibilis gamecube játékokkal, szóval ha ilyenek érdekelnek, a hagyományost kell válaszd. minden csomag oldalán ott a kép a készülékrõl, szóval könnyû megállapítani, melyik dobozban mi van.
ettõl eltekintve, hogy melyik pakkot választod, az a te ízlésedtõl függ színben ill. a pakk tartalmában. most elég szerencsétlen helyzetben vagy, az utóbbi 1 hétben 5 mûszaki áruházat látogattam végig, a wii-kbõl nincs nagy választék már, szóval ha karácsonyra kell, kb azt veszed amit kapsz, nem amit akarsz.
a választék kb (remoteplus és nunchuk mindben van):
-mario kart pakk: + wii sports +mario kart és +kormány
-sports resort pakk: +wii sports +wii sports resort játékok
-fit plus pakk: +balance board +wii fit plus program
az utolsó csak fekete (tudtommal), sports resort fekete/fehér, mario kart létezik ezen kívül bilikék/piros színben.
amit én láttam hét elején/közepén saturnokban/media marktokban: mario kart (fehér), wii fit plus (fekete) és sports resort (fehér). az általam keresett fekete sports resort pakk vasárnaptól szerdáig elfogyott pl a mammutban. szóval ha csak nem kaptak új készletet (és nem ígérték), a fenti a választék, vagy annyi se.
speialista boltokban is hasonló a helyzet, hacsak vhol véletlenül nem maradt pont 1 olyan, ami neked kellene.
ha ráérsz karácsony utánig, lehet hogy az árak esni fognak +jön új adag az országba.
hogy melyiket? mi a szülõknek vettük, a wii fit plus kötelezõ volt, de jobb lett volna külön, sports resort pakk mellé megvenni. ha autókázni akarsz, ott a mario kart csomag, abban is van egy partijáték, a sports. ha kondira kellene, wii fit plus pakk.
az árak azonos áruházaknál is különböznek, pl határ úti saturn 57000, mammut, arena 60000 fit plus pakkra, sima fit plus +bb (konzol nélkül!) pólusban media marktban 25000, west endben 28000.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ti milyen progival irtok ki játékot a Wii-hez?Én a ImgBurn 2,5,6 verzióval próbáltam - os lemezzel,de hibát irt ki. Segitségetek elöre is köszönöm :-)
További szép napot!
megint lenne kérdésem:
1. vehetek nyugodtan használt wii játékokat, vagy vmi módon accounthoz kötöttek?
2. wii játékok esetében van régiósítás? (pal/ntsc vagy é-amerika/európa, ilyesmi)?
köszi,
g
2. Vegye le az új vezérlõ elem (akkumlátor) fedelét.
3. Nyomd meg a sync gombot az új vezérlõn. Minden a kék LED-ek és villog.
4. Nyomd meg a sync gombot a WII konzolon az SD kártya mellett.
A lámpák (led-ek) villognak és pár másodperc alatt felismeri.
Ha nem sikerült, akkor elõrõl kell kezdeni a sinkronizálást.
vettem egy új távirányítót a régi mellé,mi a teendõ az újjal? mert nem mûködik
köszi a választ elõre is
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
ahhoz, hogy egyik szülõ fifázzon, a másik fit plusozzon, min mekkora sd kártyát kell (ha kell) beszerezni?
g
földrajzilag milyen garancia van wiihez? világ? európa? kínjaim végén már ott tartok, hogy amazonról (brit) rendelek.
ehhez kapcsolódóan: a tápot és a hálózati aljzatot összekötõ madzag lecserélhetõ kontinentálisra? sok eszköznél használják azt a vicces 8-as profilú csatlakozót, ha olyan megy a tápba, nem lenne semmi gond...
köszi,
g
Van olyan dolgo amiért a SHOP-ban fizetni kell, és általában pontokban. Levés az ingyenes alkalmazás, és valamelyiknek országzárja van. Pl: BBC player. Ezeket a wii-n keresztül éred el.
A legtöbb játékot a géphez kapott irányítókkal, wiimote+nunchuk-al lehet tolni. Érdemes beszerezni a motion plus nevû kiegészítõt, mert néhány játék megköveteli. Érdemes továbbá még egy irányító szet-et venni, mert párosan jó tolni, ez party-konzol :)
Ha újan veszed a wii-t, akkormár motion plus-szal szerelve kapod.
Létezik, US (usa), JP(japán) verziók, amelyek akár tönkre is tehetik a gépedet.
Vásárolni meg...nehéz ügy. Általában nincsenek nagy különbségek. Akciókat kell figyelni.
Most szeretnék vásárolni egy ilyen terméket, csak lenne az elött pár kérdésem :).
méghozzá: rendesen lehet rajta internetezni, ez alatt azt értem hogy kb. úgy mint egy pc-n(rendesen behozza az oldalakat nem kell plusba fizetni szolgáltatásokért, driverekért) stb...
játékokhoz külön kell, vásárolni karokat, kiegészítõket, vagy az alap (távirányítóval) lehet játszani minden játékkal?, vannak hozzá ingyenes játékok, ha igen hol lehet letölteni? elõre is köszönöm a válaszotokat. :)
Más:
Milyen külföldi oldalról érdemes Wii játékot vásárolni? Gondolom az USA játékok nem mennek európai gépen... Paypal van.
Ha a borítón a jobb alsó sarokban az van, hogy Nintendo, akkor van, ha az, hogy Licensed by Nintendo akkor nincs.
Új Wii-sek vagyunk :).
A gyári két játékhoz megvannak a kódok, melyekkel Wii-csillagokat, azokból meg Wii-pontokat lehet kapni, ez oké.
De van másik két - természetesen új, eredeti - játék is, amikben nem találok ilyen kódot.
Kérdés: minden játékhoz van ilyen kód, vagy csak némelyikhez, van-e lista arról, hogy pontosan mely játékokhoz jár ilyen pont-kód?
Ezekben nem volt kód:
http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/games/wii/disney_epic_mickey_18239.html
és ez:
http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/games/wii/mario__sonic_at_the_olympic_games_6392.html
Elõre is köszi.
http://jateknaplo.blog.hu/2011/11/21/wiimote_nunchuk_pc
http://jateknaplo.blog.hu
Nintendo wii 4.1 softmod neogamma a legújabb, homebrew. Viszi a gamecube játékokat (1 lemezen több játék) és a dual layer lemezre írt backup játékokat is.
1db remote
1db nunchuk
1 db pisztoly
1db golf ütõ
1db baseball ütõ
1 db tenisz ütõ
1 db Wii sport játék
2 silicon wimote tok
Az alap gépel együtt jár
kb 20db backup játék + gamecube játékok( ezeket is viszi a gép) több játék egy lemezen.
Programok a gépen telepítve a gamecube és a másolt wii játékok futtatására.
32000ft
Aksi usb töltövel a remote kontrollerhez. ( 1 hetes) 2500ft
1db gamepad ( 1 hetes) 2500ft
1db Vga kábel ami ps3-hoz is jó ( 1 hetes) 5000ft
1db rgb kábel tv-n szebb kép ( 1 hetes)2500ft
1db memória kártya a gamecube játékok mentésére (3 napos)1500ft
1 db Link crosbow játék
Egyben az egész pack 45000ft
+ Nds lite feket r4 kártyával 2gb mmikrosd kártyával
Cserélném 3ds-re legyen r4gold vagy acekard pár eredeti játék Zelda stb.
köszi!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Tehát:
Van különbség a fekete és a fehér wii között (a színét leszámítva)?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Továbbá szeretném megköszönni minden kedves kitöltõnek, tényleg nagy segítség volt.
Még mindig kitölthetõ, nagy szívesség lenne...
A szakdogám elkészítéséhez nyújtanátok hatalmas segítséget azzal, ha megszánnátok és kitöltenétek az alábbi kérdõívet. Tényleg csak pár percet vesz igénybe és a temája is ismerõs lesz. Elõre is hálás köszönet!
További szép napot!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxxODBoVk9xSzAtRVlmREpvekNVYkE6MQ
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Magyarországon kapható-e a Bit trip complete
címû játék Wii-re? Vagy ha tudtok valami tisztességes külföldi oldalt ahol van.
Sehol se találom, elõre is kösz.
http://jateknaplo.blog.hu/2011/10/01/zelda_skyward_sword_item_upgrade
http://jateknaplo.blog.hu