Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
A pólusban lévõ MM-ben egy nagy marék (általában régebbi, de fóliás) játék kapható 2 ezerért. Pikmin 1-2, wii fit plus, animal crossing, another code r, stb stb...
Aki meg nem jatszott a donkey kong returns-szal annak itt egy kis gyors ismerkedos video
http://jateknaplo.blog.hu/2011/09/28/donkey_kong_country_returns_egy_gyorsh_rash
- hamarosan meg tobb video lesz: zelda skysword berendelve:) COD black ops multi ahogy en nyomom es meg par josag:)
http://jateknaplo.blog.hu
A
(Igen, az: "This WiiWare game is based on Interplay's 1995 first-person 3D RPG, which had players trekking through these dungeons and fighting monsters in real-time." - Gondolom a digitalizált cuccokat lecserélik 3D modellekre, hogy kicsit kissebb legyen. :))
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
A
Zombie Blaster és a Spider-Man lehet jó. A Kirby pedig biztosan nagyon jó lesz.
fotográfik kolomp edisön :D
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
A
a Wiim mar vagy egy eve nem volt bekapcsolva, ahol most lakom ott nincs wifi beallitva, szal nincs fent a vilaghalon a gep, ezert gondolom, hgoy a frissites is fent volt a lemezen.
ennyi
anti hero
nem tudott frissíteni,ezért gondoltam,hogy kellene net is. Csak a Gecko segítségével tudom elindítani a játékot.
a jatek robusztus, szal biztos ido kell meg kelloen megismered, kiismered, megszereted
egyelore nekem bejon gfx eleg szep (wiihez kepest), combat is jo lesz, jatekmenet sima
anti hero
Egy kérdés: system update-et meg lehet kerülni vhogy? Mert gondolom vannak olyanok,akiknek van Wii, de nincs internet.
anti hero
Ezek közül azok a játékok játszhatóak _talán_ egy wiimote-tal (csak ha van motion+), amelyekben a két játékos nincs egyszerre a pályán:
wakeboard, Frizbi, Íjászat, golf, bowling, jetski.
A
jöhet a WII U.
Szépen búcsúztatja a nintendo a régi wiit az utolsó(elõtti?) évben.
A
Azt tudja valaki,hogy a poszterek minden bundle-hoz járnak?
anti hero
A
Nekem van WiiFit-em. Szerintem nagyon kelemesre sikeredett. A rokongyerekek nagyon szeretik. Nekem is van pár olyan játék ami tetszik a gyári lemezen.
Üdv:
Totis
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Red Steel 2 tetszik eddig a legjobban. a Wii fit-rõl mi a véleményetek?
Szerintem ez azért jó üzlet.. (meg más értelmes dolgot nem is találtam.:)
Mik azok a játékok amiket érdemes kipróbálni rajta, gondolok itt Wii Resort, Wii Sport, Wii Fittnes, stb. Amin kijön a Motion censor lényege?
A
Most készülök Wii-t venni. Feketét vagy fehéret érdemes? Csak mert az áruk egyforma, de nekem úgy tûnik, hogy a feketéhez több mindent adnának... Ezért nem is értem.
Tudtok esetleg fórumokat ahol játékokat lehet cserélni?
Elõre is köszi!
A Wii Remote megadta magát a múlthéten. Kezdetben ki-ki kapcsolt játék közben, bekapcsoláskor csak villogot és nehez kapcsolódott össze a Wii-vel, majd teljesen meghalt, nem kapcsol be.Szerintetek meg lehet javítani ? Mi lehet a baja?
A
A
2011-06-06 14:59:00 - NintendoHungary
Nem csak a Sony a hackerek célpontja, a Nintendo sem úszta meg.
A Nintendo elismerte, hogy hacker támadás érte a szerverét, de gyorsan közölte azt is, hogy nem kerültek illetéktelen kezekbe a felhasználói adatok.
" A szerver nem tartalmazott információkat a felhasználóinkról, ugyanakkor szeretnénk elmondani, hogy számára a felhasználói adatok biztonsága az egyik legfõbb szempont." Nyilatkozta a Nintendo szóvivõje.
A támadásért a Lulzsec vállalta a felelõsséget, ami egy konfigurációs fájlt érintett, de nem okozott komolyabb károkat és a Nintendo már kijavította a hibát. Ugyanez a csoport a felelõs a Sonyt ért támadásért és a Tupac is alive PBS hackért is.