Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reggel már nem volt:-(

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Thx :)
Hátha érdekel valakit:
A pólusban lévõ MM-ben egy nagy marék (általában régebbi, de fóliás) játék kapható 2 ezerért. Pikmin 1-2, wii fit plus, animal crossing, another code r, stb stb...
Sziasztok,

Aki meg nem jatszott a donkey kong returns-szal annak itt egy kis gyors ismerkedos video

http://jateknaplo.blog.hu/2011/09/28/donkey_kong_country_returns_egy_gyorsh_rash

- hamarosan meg tobb video lesz: zelda skysword berendelve:) COD black ops multi ahogy en nyomom es meg par josag:)

http://jateknaplo.blog.hu

zola2000
Amikor bejelentették hogy MMO szerûség lesz a DQX, akkor nagyon nem tetszett, de lehet hogy mégis érdemes belenézni, elvileg igyekeznek erõs single részt is csinálni hozzá, meg így nem olyan rossz:
http://www.youtube.com/v/pnLT8ppM53g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A

Anubys
Sztóóóóóóónkííííííííííp!!!! :D
(Igen, az: "This WiiWare game is based on Interplay's 1995 first-person 3D RPG, which had players trekking through these dungeons and fighting monsters in real-time." - Gondolom a digitalizált cuccokat lecserélik 3D modellekre, hogy kicsit kissebb legyen. :))

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

vortel
MW3at már elõ is rendeltem ps3ra :D FPS-eket csak ps3ra veszek a multi miatt. Wiit- inkább a sport-partijátékok meg a platformerek miatt vettem. De nagyon bejön a metroid meg a többi fps is rajta

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

zola2000
Mondjuk wiire lesz még call of duty modern warfare 3 is (én meg az olyanokat nem szeretem), viszont wiire inkább csak rpgk vannak/lesznek ilyen xenoblade/last story/pandora tower/dragon quest 10ek én meg azokat bírom.

A

Jaa hogy NEM szereted az RPG-t.
Zombie Blaster és a Spider-Man lehet jó. A Kirby pedig biztosan nagyon jó lesz.

fotográfik kolomp edisön :D

Jaaa, ez WiiWare lesz. :DD

A Stonekeep egy régi legendás /dungeon/ RPG volt, lehet hogy csak a neve egyforma, de az is lehet hogy a felújítása. Ha igen, az nagyszerû is lehet, nézz utána. A többit passzolom...

vortel
Köszi a listát, ezt én is megtaláltam már, de sajnos nekem ebbõl nem derül ki mi lesz igazi nagyágyú, mivel nem rég óta van csak wii-m. Esetleg te miket emelnél ki a zeldán kívül? nem szeretem az rpg-ket...

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

KLIKK

Majd az új Zelda télen. :)

vortel
mik lesznek wii-re õsszel a legnagyobb durranások?

zola2000
A dragon quest 10 lehet hogy felejtõs lesz, olyan MMO lesz, mint annó az FF11-14, bár lesz offline része is, még nemtudom hova tenni, az biztos hogy most tolom a DQ8at (a xenobladenek majd akkor ülök neki ha azt befejeztem) és örültem volna ha inkább ahhoz hasonlítana a 10...

A

hat nem tudom, nekem a xenoblade chronicles lemez rogton frissitest jelzett, meghozza egyszer lefutott, majd megint egy rendszerfrissitest irt ki, azt is lefuttattam es utana indult a jatek.

a Wiim mar vagy egy eve nem volt bekapcsolva, ahol most lakom ott nincs wifi beallitva, szal nincs fent a vilaghalon a gep, ezert gondolom, hgoy a frissites is fent volt a lemezen.

ennyi

anti hero

A rendszer frissítés nem neten keresztül történik? Mert nekem egyébként
nem tudott frissíteni,ezért gondoltam,hogy kellene net is. Csak a Gecko segítségével tudom elindítani a játékot.
ezt nem ertem :D szerintem msot nekem nincs wifin a Wii, de a system updatet a lemezrol toltotte be.

a jatek robusztus, szal biztos ido kell meg kelloen megismered, kiismered, megszereted
egyelore nekem bejon gfx eleg szep (wiihez kepest), combat is jo lesz, jatekmenet sima

anti hero

Nekem nem jött be eddig,próbálom megszeretni, ha már ennyit költöttem rá,de könnyen meglehet,hogy eladó sorba kerül.
Egy kérdés: system update-et meg lehet kerülni vhogy? Mert gondolom vannak olyanok,akiknek van Wii, de nincs internet.
fu ez a xenoblade tenyleg eleg jonak nez ki :D nyomtam 3 orat -.-

anti hero

köszönöm szépen, a talán az nekem is a fejemben van, azért jöttem ide konkrétumokért, de tényleg köszönöm!

moonster

Ezek közül azok a játékok játszhatóak _talán_ egy wiimote-tal (csak ha van motion+), amelyekben a két játékos nincs egyszerre a pályán:
wakeboard, Frizbi, Íjászat, golf, bowling, jetski.
fejbõl meg tudjátok mondani melyik sport, ill. sport resort játékhoz elég egy mote 2 embernek?

zola2000
hát... az hogy jön a xenoblade zelda last story pandora tower dragon quest 10 másfél év alatt, azért nem semmi az eddigiek után, xbox360ra az egy final fantasy 13-2 ami érdekes (a 13 miatt az sem annyira).

A

kisgabo
szépen? jól kifogytak a játékok, 1 éve én nem láttam értelmes címet. most csepeg valami...

jöhet a WII U.

zola2000
http://www.youtube.com/v/yALIQ_hRybg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szépen búcsúztatja a nintendo a régi wiit az utolsó(elõtti?) évben.

A

Tökjó,hogy elõrendelésem ellenére,minimum hétfõig várhatok míg házhozszállítják nekem.
Azt tudja valaki,hogy a poszterek minden bundle-hoz járnak?
fu 100eve nem toltam a Wii-t lehet ezt a gammat megveszem csupa jot olvastam rola

anti hero

zola2000
Holnap jelenik meg a xenoblade chronicles! erõsen év játéka esélyes lenne, ha nem jönne a skyrim és a zelda.

A

Beast Machine

...vágod?

vortel
Sziasztok! véleményeket szeretnék kérni. Vettem egy wii-t, és várnám a címeket, szerintetek mik a 'must have' játékok wii-re? köszi

Totis
Szia!
Nekem van WiiFit-em. Szerintem nagyon kelemesre sikeredett. A rokongyerekek nagyon szeretik. Nekem is van pár olyan játék ami tetszik a gyári lemezen.

Üdv:
Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Engem inkább a Motion Plus-os játékok érdekelnének, mert az benne az extra.

Red Steel 2 tetszik eddig a legjobban. a Wii fit-rõl mi a véleményetek?
En tuti FPSt nyomatnek rajta. Tudom ez nem a WII erossege, de azert van egy par kellemes game rajta.
Nem is volt betervezve. De le kell "vásároljam" a hûségpontjaimat egy cégnél és kb 10000FT-ért kapnék egy vadonat új Nintendo Wii Black Edition-t.

Szerintem ez azért jó üzlet.. (meg más értelmes dolgot nem is találtam.:)

Mik azok a játékok amiket érdemes kipróbálni rajta, gondolok itt Wii Resort, Wii Sport, Wii Fittnes, stb. Amin kijön a Motion censor lényege?
zola2000
nem is kellett, tavaly volt 2-3 érdekesebb játék (galaxy2, sakura wars) idén még semmi, aztán most jön a xenoblade, zelda ss, last story, pandora's tower, dq10, mindegyik szépnek/jónak tûnik, de a xenobladeig talán kijátszom a sakura warst harmadszorra is : )

A

Nem sietted el a dolgot :)
Sziasztok!

Most készülök Wii-t venni. Feketét vagy fehéret érdemes? Csak mert az áruk egyforma, de nekem úgy tûnik, hogy a feketéhez több mindent adnának... Ezért nem is értem.

Tudtok esetleg fórumokat ahol játékokat lehet cserélni?

Elõre is köszi!

GraviGyerök
de lehet, hogy anyukád :-)

elem vagy akksi :)

GraviGyerök
Szasztok!

A Wii Remote megadta magát a múlthéten. Kezdetben ki-ki kapcsolt játék közben, bekapcsoláskor csak villogot és nehez kapcsolódott össze a Wii-vel, majd teljesen meghalt, nem kapcsol be.Szerintetek meg lehet javítani ? Mi lehet a baja?

zola2000
végülis tényleg nem volt mostanában sok talán a galaxy 2 és a sakura wars: so long my love óta, de ennek a négy játéknak mindegyike nagyon jónak tûnik, a xenoblade és a last story is nagyon pozitív kritikákat kapott, a zelda/dq10 is olyan játék, amiket nem szoktak elrontani, és már régóta dolgoznak rajtuk...

A

kisgabo
most nagyon ócska az eresztés, én egy éve nem töltöttem .... :D le semmit a géphez. ( ami érdekel, megveszem, de azt is usb-rõl tolom )

zola2000
na mindegy, de most hogy kijön a wiiU, most elõtte jön a wii1 legjobb éve talán, õsszel xenoblade, télen Zelda, tavasszal Last Story, valamikor utána dragon quest 10, asszem izzani fog a wii topic ... vagy nem.

A

Azt hittem mar konkret gepet tudsz mutatni... :)
zola2000
há ilyen lesz a project cafes mario

vagy nem ^^

A

Hol van itt az utod??? :)
zola2000
zola2000
na szivárognak az képek a wii utódjáról:

A

moon08
Hacker támadás a Nintendo szervere ellen

2011-06-06 14:59:00 - NintendoHungary

Nem csak a Sony a hackerek célpontja, a Nintendo sem úszta meg.

A Nintendo elismerte, hogy hacker támadás érte a szerverét, de gyorsan közölte azt is, hogy nem kerültek illetéktelen kezekbe a felhasználói adatok.

" A szerver nem tartalmazott információkat a felhasználóinkról, ugyanakkor szeretnénk elmondani, hogy számára a felhasználói adatok biztonsága az egyik legfõbb szempont." Nyilatkozta a Nintendo szóvivõje.

A támadásért a Lulzsec vállalta a felelõsséget, ami egy konfigurációs fájlt érintett, de nem okozott komolyabb károkat és a Nintendo már kijavította a hibát. Ugyanez a csoport a felelõs a Sonyt ért támadásért és a Tupac is alive PBS hackért is.