Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok
Lehet, hogy sokak számára triviális a kérdésem:
ez a Wii olyasmi mint az xbox? Fut rajta olyan játék amihez normális kontroller kell (mint pl. az Xbox), vagy csak ilyen sport dolgokat lehet rajta játszani?
Egy ilyet vennlk, szerintetek megéri? (Elsõsorban sport játék célra.)
Lehet, hogy sokak számára triviális a kérdésem:
ez a Wii olyasmi mint az xbox? Fut rajta olyan játék amihez normális kontroller kell (mint pl. az Xbox), vagy csak ilyen sport dolgokat lehet rajta játszani?
Egy ilyet vennlk, szerintetek megéri? (Elsõsorban sport játék célra.)
régen is lehetett kapni mindenfélét, pl Vii-t...
aki meghivna az ntorrents-re, vagy szól hogy van reg, annak fizetek egy sört, vagy lepippantom, esetleg ha elég egy köszönöm, az is oké. <#papakacsint>#papakacsint>
uff.
uff.
Ezt én is láttam tegnap a madarastecsós újságban.
A legjobb az, hogy egyik ismerõsöm kb 1 hete hívott fel, hogy "milyen wii-t" vegyen a gyerekeinek karácsonyra... Vajon hányan fogják megszívni a tájékozatlanabbak közül ezekkel a vackokkal?
Mert az ok, hogy eddig árultak ilyesféle "hamisítványokat" a kínai piacon, de hogy manapság már a supermarketekben is lehet kapni, sõt, még reklámozzák is...
A legjobb az, hogy egyik ismerõsöm kb 1 hete hívott fel, hogy "milyen wii-t" vegyen a gyerekeinek karácsonyra... Vajon hányan fogják megszívni a tájékozatlanabbak közül ezekkel a vackokkal?
Mert az ok, hogy eddig árultak ilyesféle "hamisítványokat" a kínai piacon, de hogy manapság már a supermarketekben is lehet kapni, sõt, még reklámozzák is...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Valami 10000-ert lehet venni, ki hitte volna hogy ennyire olcso lesz a WI??? :D:D:D
Na persze, ha nem valami gagyi szar lenne, ez egy kinai vacak, koze nincs a Nintendohoz. :)

Na persze, ha nem valami gagyi szar lenne, ez egy kinai vacak, koze nincs a Nintendohoz. :)

Az alap wii-nek 3 rca-s kimenete van. Piros, fekete, sárga!
piros-fekete a hanghoz van. Ha ezt valami hangfalra szeretnéd kötni, akkor vagy olyat kell venned, aminek van RCA bemenete, vagy egy egyszerû RCA-jack átalakítót, és akkor bármilyen hangfalat ráköthetsz.
A sárga RCA a képet közvetíti.
TFT monitorra már neccesebb rákötni. Gondolom van hozzá valami kiegészítõ, de az alapcsomag nem tartalmazza.javascript:document.newmessage.submit();
piros-fekete a hanghoz van. Ha ezt valami hangfalra szeretnéd kötni, akkor vagy olyat kell venned, aminek van RCA bemenete, vagy egy egyszerû RCA-jack átalakítót, és akkor bármilyen hangfalat ráköthetsz.
A sárga RCA a képet közvetíti.
TFT monitorra már neccesebb rákötni. Gondolom van hozzá valami kiegészítõ, de az alapcsomag nem tartalmazza.javascript:document.newmessage.submit();
Helo.
Mostanaba tervezek wii-t venni,ha tft monitoron is lehet hasznalni,es hozza hangfalat venni.Ha valaki tud segiteni ezzel kapcsolatba,hol tudom beszerezni,milyen hangfal jo hozza...az irjon,elore is koszonom.
Mostanaba tervezek wii-t venni,ha tft monitoron is lehet hasznalni,es hozza hangfalat venni.Ha valaki tud segiteni ezzel kapcsolatba,hol tudom beszerezni,milyen hangfal jo hozza...az irjon,elore is koszonom.
Jimi Hendrix
a kinect mûködik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerõsítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
áélé
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
áélé
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
Újan kerül 4300 Ft-ba. Felezd meg az árat és talán elviszik.
http://progamershop.hu/product.php?id_product=1157
http://progamershop.hu/product.php?id_product=1157
Törölt felhasználó
Eladó egy egyszerhasznált Wii dance mat
Kifogástalan, újszerû álapotban. Doboza nincs.
Ár : 4000FT+posta
Kifogástalan, újszerû álapotban. Doboza nincs.
Ár : 4000FT+posta
Nekem is van egy eladó Balance boardom wii fit software-el 15ért.Akit érdekel szóljon.
Ja és egy nagyon jó állapotú wiim kb 25 játékkal 35000-ért.Privátban jelezzetek.
Ja és egy nagyon jó állapotú wiim kb 25 játékkal 35000-ért.Privátban jelezzetek.
ha mar uncsiak a jatekok! akkor hasznald ki ha mar meg van mar ha!!
Ez mind szép és jó, de ennyiért bemegyek a boltba aztán megveszem ha gond van vele meg visszaviszem. Bontatlan vagy sem.
És egy apróságról elfeledkeztem!
Klikk ide!
Klikk ide!
Sziasztok! Eladnám a wiimet, akit érdekel privátban jelezzen és akkor megbeszéljük.
Kép nem lesz szebb tõle az jó ha tudod. Egy tesztben így jellemzik: Se több se kevesebb.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ez a HDMI-s dolog érdekelne!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sziasztok köszi a tippeket mindent kipróbáltam csak zajos az a kép. Kis érdekesség a Wii-t másik falon lévõ fali aljzatba dugva lényegesen csökkent a zaj, de még azért zajos.
Veszek egy ilyet ez majd remélhetõleg megoldja:
Wii2HDMI
Veszek egy ilyet ez majd remélhetõleg megoldja:
Wii2HDMI
Sziasztok. nincs valakinek egy LEGO Indiana Jones: The Original Adventures? Kölcsön kérném vagy megvenném.
Csak egy tipp: szedjel le minden felesleges csatlakozast a TVrol, ugy hogy kozben a WII meg a TV is uzemben van. A vegen meg az antenna-t is huzd ki belole csak a WII maradjon rajta. Ha kozben megszunik a kep szemcsezettsege, akkor tudod mi okozta a problemat.
Zajos!
Valami interferencia lehet. Próbálj kikapcsolni minden más eszközt a környékén. Hifi, dvd, erõsítõ, stb.
Kábel hiba is lehet, ahogy írták.
Valami interferencia lehet. Próbálj kikapcsolni minden más eszközt a környékén. Hifi, dvd, erõsítõ, stb.
Kábel hiba is lehet, ahogy írták.
Én elsõre a kábelre gyanakodnék.
Szevasztok
Tudja valaki az miért van, hogy lcd tv-re rákötve szemcsés lett a wii? Félre ne értsétek nem felbontásra gondolok kb ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor szoba antennával nézi valaki az rtl klubbot :D
Scartal van összekötve tv biztosan jó wii hagyományos kis tv-n nem szemcsés
Valami ötlet?
köszi elõre
Tudja valaki az miért van, hogy lcd tv-re rákötve szemcsés lett a wii? Félre ne értsétek nem felbontásra gondolok kb ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor szoba antennával nézi valaki az rtl klubbot :D
Scartal van összekötve tv biztosan jó wii hagyományos kis tv-n nem szemcsés
Valami ötlet?
köszi elõre
Nah bocsi itt van errõl a lánchid 19 hoteles dolog, bocs az elõbbi postért csak nem nagyon fórumoztam még.
na csak gondoltam, hátha vkit érdekelhet a dolog. magát a hotelt is érdemes megnézni, és nem minden nap lehetcsak ugy bejárkálni. okt 9én lesz.
http://www.youtube.com/v/nKgZwB3JYpU
talán most már jólesz
remélem
na csak gondoltam, hátha vkit érdekelhet a dolog. magát a hotelt is érdemes megnézni, és nem minden nap lehetcsak ugy bejárkálni. okt 9én lesz.
talán most már jólesz
remélem
ezt nem tudom milyen, de ha ilyet látsz aminek ez a neve az teljesen rendben van : Wu-Brand Wii Remote and Nunchuk
az ára kb ugyanaz....
az ára kb ugyanaz....
http://pspfilez.extra.hu/
Törölt felhasználó
Az a felelmetes, hogy ott van rajta a Nintendo logo...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már vettem ilyesmit ebayrõl. Ha arra számítasz, hogy eredeti wii termék akkor csalódni fogsz, nem az. Ezek utángyártott kis kínai kezek által összerakott noname cuccok. Persze az ára is ezt tükrözi. Ennek ellenére az enyém is még megfelelõen mûködik, tehát lehet, hogy jól járnál vele, de az is lehet, hogy nem.
Ja szóval játékokból beraktáraztad magad. Viszont ha azokat se olvassa a gép,akkor talán vissza kellene vinni,gondolom garanciális még a gép. Az NTSC-s játékot pedig vagy eladod, vagy softmodolod a gépet. Esetleg még a Freeloader lehet a megoldás,de nem tudom,hogy az létezik-e a Wiihez.
Tud valaki címet, ahová lehet ilyen kérdéssel fordulni, egyáltalán kicserélnék nekem egy PAL formátumúra, ha odaadom ezt a lemezt érte?
persze az ajándékba kapott játékot nem én vettem, de hát azért is kiadott valaki pénzt, ami használhatatlan.
55000 alapgép + még egy kontroller motionnal és játékok
Tejóég,mit vettél hozzá ha több mint 100ezerbe került a cucc?
ha nincs feltorve, akkor elvileg mindent kéne olvasnia amire az van irva PAL...
usa wii lemezekkel nem lesz kompatibilis.. ;(
usa wii lemezekkel nem lesz kompatibilis.. ;(
anti hero