Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõ vagyok ugyhogy bocs ha hülye a kérdés de kérek segitséget.
wii nincs feltörve, és kaptunk usabol dvd játékot hozzá ami nem tud olvasni. Mi a teendõ? Esetleg valahol be lehet cserélni, vagy fel kel törni? Amugy sem nagyon olvas semmit, kicsit idegesitõ hogy 100 egynéhányezerforintot elkölt az ember és használhatatlan. Mi a megoldás?
Nálam 6/10. Ejnye, Nintendo, ejnye......
...vágod?
(nagyon kihalt a topic)...
A
Dragon Quest:Battle Road Victory (lehet hogy nem jön, pedig nagyon jó lehet):
Xenblade:
Arc Rise of Fantasya (mondjuk már van is :)
Last Story
Tales Of Graces (ez lehet hogy megint nem valószínû hogy jön...)
A
anti hero
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A
anti hero
anti hero
de az elso reszben neheny palyan majd megbaszott az ideg :DDD
a jatek 10/10
anti hero
én hétvégén visszakapom a Wiimet, valszeg megnézem, elso resz szerintem nagyszeru jatek :D
anti hero
Xbox Live gamertag: kilencnad
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A
Akkor neted is van.
Wifi kliens van beépítve, csak akkor tudod használni.
Nyomkodom a Fifa menüjét és rányomtam a online játékra és csatlakozott az EA szerverekhez, majd unrankedbe játszottam egy két mecset .
Most akkor mi van tényleg a neten játszottam másokkal ,vagy mi pöcs volt? <#help>#help><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Prohardver apronal lattam RDR-t 9k-ert.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
Talán ennyiben ki is merül. Nem láttam, nem is fogom.
Red Dead Redemption kijött Wiire is?
en telen kolcsonadtam a Wiimet, de egyre inkabb ugy vagyok, hogy visszakerem, a NoMoreHeroes2-t akarom vegigtolni aztan lehet ezt is megnezem amit ajanlattal erdekesnek tunik!
anti hero
Legutóbb a dragon quest 5el (ds) voltam így, gondoltam a megjelenés után egy évvel lehet kapni újonnan olcsón -> a megjelenés után egy évvel nem lehet újonnan kapni sehol belföldön...
A
Mellesleg a Sakura Taisen nagy kultuszjáték volt japánban mindíg is, számomra év játéka (eddig), mióta megvan a mario galaxyhoz és a red dead deceptionhoz hozzá se nyúltam, nagyon ajánlom.
A
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Manga - képregény
Anime - Animációs film
Ez anime.
De én sem szeretem...
Nagyon bánom, h szegény Kis Vuk is kvázi animeként jött vissza.
Meg sem néztem.:(
A játék egy stratégiai RPG, és egy nagyon hangulatos visual novel keveréke ez úgy néz ki ha jól teljesítünk a VN rész alatt, akkor a NewYork Combar Revue tagjai szorosabb kapcsolatban állnak, és jobban együttmûködnek harc alatt, szerintem érdemes megvenni, mert nagyon jó, kár lenne, ha az ilyen játékok érdeklõdés hiányában nem nagyon jutnának ki japánból, meg tényleg nagy kár lenne kihagyni.
A
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
Csak elõtte olvass sokat, utána kérdezz.
Sajnos ez a fórum nem adhat otthont az ilyenfajta kérdéseknek, válaszoknak.