Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
4 hónap alatt addig már eljutottam, h vettem egy SD karit
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
grat
anti hero
Biztos sok örömöt fog szerezni!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Vannak játékok, amelyek nem mûködnem nélküle.
pl Wii Sport Resort
Ha van lé, akkor érdemes a rock bandet, de azért nézz utána, h a gitár kompatibilis-e a GH-kal.
Nem bántam meg.
CSak a remote érkezett meg, az eladó szerint ilyen még nem történt.
És az sem müködik rendesen. Olyan mintha folyamatosan mozogna, még akkor is ha az asztalra teszem. Magyarul fos.
Szerencsére az eladó visszautalta a pénzt, a gagyi remote meg maradt.
Mik a tapasztalatok az utángyártott wiimote és nunchukokról?.
Kompatibilitás, játékélmény, minõség? Az ára mindenesetre sokkal kedvezõbb.
spam. sry
Tudnátok mondani olyan "fénypisztolyos" játékokat Wii-re, mint például a House of the dead sorozat, vagy a Resident Evil : The Umbrella és Darkside chronicles?
GET OVER HERE!
Rowlend: Én nem bántam meg, h vettem Wii-t. Nagyon jól szórakozok vele, no meg a gyerkõceim is (5 és 2 éves).
Vannak rá durvább játékok is, de nyilván nem egy hardcore konzol.
A grafika nem a legjobb, de itt ez nem számít, mert tipikus party konzol. Akkor a legjobb, ha többen játszanak egyszerre.
Most a többi konzolgyártó is próbálkozik a mozgásérzékelõs irányítással, de ha megjelennek azok a hardverek tesztelik a felhasználók, akkor lehet róluk véleményt mondani.
Azóta gépre gyúrok inkább,konzolnak meg van 1 ps2-m az azzal nosztalgiázok néha:D
Amúgy meg nem tudom ki árulja itt a másolt szarjait,amiért fel is jelenthetne itt bárki.
De ha neked ez megéri akkor csináld.
elfért volna a gépben egy kisebb hdd /160/ amire a gyakrabban nyuzott játékok magját kirakja a gép. animal crossing hasznos adattartalma 400mb sincs / dvd lemez 4,7 gigájából a nagyja töltelék adat /
GET OVER HERE!
a játékokat meg valahogy sejtettem h nem csinálod meg ennyiért :D
bencóra (persze direkt kisbetûvel, az iq-jára is utalva ezzel)csak annyit h valószinû sajnos nem egy értelmes wii-tulaj
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A
viszont SOHA de SOHA nem adnék tovább ilyet fõleg nem pénzért vadidegennek. Egyébként tõlem venni te soha nem fogsz semmit, max kapni...
egyébként meg a kedves fórumadmin igazán kbiaszhatna téged már innen ( WAREZ = azonnali BAN! )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"