Haunting Ground

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ja és a kör gombbal kell vizsgálni nem a legtöbbször szokásos X gombbal

PSN ID.: Beegabor

Seth
Naaaaagy álló, régistílusú kit-kattoló óra. Nem nehéz észrevenni. Pl a szobában is van az elején ahol átöltözöl

és ki mutatja hogy ott kell és mit kell megynyomni?
õõõ.az hogy néz ki?
Seth
a nagy óráknál

hogy kell menteni a játékban?
Tekken5
Nekem nincs meg a game BRÜHÜHÜÜÜÜÜÜÜ, pedig még az 576 shopban 4000 Ft alatt láttam. Hú, de megvenném! 😞

dinomano
Nah, majd nekiveselkedek en is, remelem :-P
Eh, az a masfel ora is több mint a semmi... Ha beköltöztünk végre hazba, sztem atjatszom 1 napot... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Monoton lett egy idõ után hogy egy "stalker" állandóan a nyomomban van. A logikai részek végülis jók voltak, meg a környezet is végülis változatos volt (már amennyire változatos lehet egy kastély). Talán azért lett olyan semleges nekem,mert Daniella volt a legjobb üldözõm eddíg, igazi egyéniség, utána már olyan snassz volt az a csuhás, az a toloszékes kúszómászó meg inkább szánalmas (jó gyorsan tudott kúszni ^^)

Seth
nekem aztán rohadt sok idõm van, napi max 1 - 1,5 óra, ez a 9 órás gém is 20 napig tartott ^^

Szerintem nem laposodik el sehol ez a game, en anno minden percet elveztem, sot nem bantam volna, ha meg hosszabb lett volna... 😊 Asszem egy befejezest meg mindig meg kellene neznem, de ahhoz ujra vegig kell jatszani, arra meg nekem sincs idom... 😞

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

dinomano
Eh, én meg 2és fél hete nem game-eztem, még legalabb ennyi ideig nem fogok... Mááá' gamehianyom van+picit irigyellek SETH, hogy ennyi idöd van game-ezni... :-P De hát ez van, már szivesen leülnék a fekete doboz elé én is... :-)

Seth
Na végeztem vele (~9 óra).
Tetszett, de a közepétõl, Daniella után -aki egy rohadtjól megcsinált karakter, legjobb arc az egész játékban- ellaposodott és alig vártam hogy vége legyen. 1x érdemes végigvinni, de kétlem hogy többször is képes lennék rá. Megijesztenie talán 1x sikerült (Szekrénybe akartam bújni,erre ott van benne Daniella,aztán csak idiótán röhög ^^). Hewie is jó , teljesen hihetõ kutyaösztönökkel és reakciókkal.

Seth
Hát akkor ez van 😞

Tekken5
Köszi, hogy felajánlottad! 😄

Tekken5
Nekem nem chippelt 😛

Seth
elküldhetem (persze ha chippelt a géped)

Tekken5
Nekem nincs meg a game, de szeretném! 😊

dinomano
Jó mókát, én 3 hétig nem jatszom, GOW2 félbevan... Költözés sajat hazikoba(el sem hiszem!!! :-P); igy game kilöve, de nektek jo szorakozast! :-)

Seth
Most ebben a pillanatban kezdek neki ^^

Tekken5
Tudom...

Seth
<#wow1>jó szerkó

Tekken5
Tekken5
LOL!

dinomano
Jah, jó kis angyalka-punibogár...elöször pongyolában; majd a kis rucijaban nyomja..Kis cicabogar... Aranyos:-P

Seth
mihelyt visszatöltöm a zone of the enders 2 torrentet, már szedem is, nagyon izginek tûnik ( a csaj meg izgatónak ^^ no mind1, nem perverzkedek 😄 )

dinomano
En nemreg szereztem meg, szerintem nagyon szép; grafika is okés; nyomtam kb.15percet... Van kis magic ebben is, annyi (nem spoiler) a sztori, hogy karambolozunk, és a kiscsaj karink egy kalitkaba zárva tér magahoz..vannak a jatekban (talan)szellemek; és egy titkozatos alak+a Quasimodo szerü karakter... Nah, ö rendesen meg akarja rakni a kislanyt, mar a game elejen a *-kát taperolja, és elhajitja a korabbi jatekbabajat..bujni kell+kutyaval felfedezni a terepet... A kutya még nem volt benn az elsö 20 percben..nagyon faxa kis game-nek tünk; igaz mint irtam csak 20 percet toltam...

Seth
hát az a nagydarab konkrétan inkább meghúzná ^^

amúgy most akarom leszedni, eddíg csak videókból láttam, de nagyon jónak tûnik. Milyen lett végülis? Egy az egybe a Clock Towert (minusz a kutya) juttatja eszembe.

Miért akarja megölni mindenki ezt a Fiónát?
Csõ skacok,nem tudtok teljes végigjátsást!kösz.
hello
lenne egy olyan kerdesem hogy ezek a medallok meg ezek a magnesiumok mire valok ? mert en nem tudom mi a francnak ilyen ...

koszi

dinomano
rule of rose nem tudom mi, majd utananezek neten; tenyleg nem lehetett nagy reklamja, mindig lesem netet uj game-ek felöl, de total elkerülte a figyelmem...

hello
lenne egy olyan kerdesem hogy ezek a medallok meg ezek a magnesiumok mire valok ? mert en nem tudom mi a francnak ilyen ...

koszi

Solidus
Mind a kettõ jó játék!Sajnos manapság már nem menõ a bujkálós,ész játék.Csak a hent meg a hent... 😊

.:SOLIDUS:.

Sztem egy igen jókis game nemtom mértnem kapott nagyobb reklámot nekem nagyon bejön
dinomano
az milye game pontosan? ott is lopakodni kell?

Tekken5
Rule of Rose, én is ismerem 😊)

dinomano
nah, akkor majd sasolom, honnan tudom lekapni... :-P

Solidus
Igen hasonló a clock tower 3-hoz.De itt együtt "dolgozol" egy kutyával... 😊

dinomano
nem jatszottam még, de megvan a Clock Tower 3, ott nem bujkalni kell ha jol tudom; hanem futkarozni a szellemek/szörnyek elöl + leszoritani a csaj parazasi-faktorat... :-P Hasonlo a H.G. is? Sztem tetszene a game...A rule of rose-rol csak screenshotokat lattam eddig...

Solidus
Nincs fegyver,bújkálni kell,csak egy kutya van a segítségedre,ha hasonlítani kéne valamihez akkor a Rule of Rose-t mondanám.A hangulata nagyon jó,de nem mindenki szereti ezt a stílust.Nekem tetszett.

dinomano
ki kellene proba(+meg kellene szereznem... :-P); bizti jo lehet, minden tulelöhorrort imadok... :-) utanakajtatok neten...

Tekken5
Nagyon komoly ez a játék. Ezzel paráztatom magam esténként 😛

Solidus
Hát igen...Én már akkor keresztet vetek amikor mégcsak a ps-t kapcsolom be.Nameg szinte mindig csak éjjel jut eszembe hogy:na itt az ideje játszani a HG-al.Teljes káosz van azokban a percekben...Egyébként most vagy én vagyok béna vagy tényleg kevés hely van a bujkálásra?

Sephi
A FF-ben csak helyben ijedel meg par masodpercig vagy stresszes. Viszont ebbe bazdmeg minden szoba elott keresztet kell vetni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Solidus
Csatlakozom az elöttem szólohoz.Én is kipróbáltam és tényleg nagyon jó a játék.Gyönyörû grafika,kidolgozott hátterek jó játékmenet,izgalmas és nagyon parás játék ez.Hát azért a Fatal Frame-mel nem egy súlycsoportban van.Egy kicsit más tipusú túlélõhorror.Itt tényleg bújkálni kell meg futni az életedért.Az a nagy behemót folyamatosan megakar izélni...<#shakehead><#wilting>

Sephi
Nos megkaptam es le nem tudok ragadni rola. Hihetettlen mennyire odavagyok erte. Baxott paras gama. RE jatekoknal nem voltam igy beparazva.

A FF elso reszet persze nem veri parazasban de Szerintem 100x jobb mint a FF2.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az udvaron, ahova lezuhantál, vagy Debi lezuhantattad le kell engedni egy felvonó hidat, átmenni rajta, megfejteni a rejtvényt, majd a lépcsõn lemenni, és ott beilleszteni. Mielõtt ezt megteszed, a zongora teremben állítsd pozícióba a párját.

Sephi
Nekem NTSC van es soha a budos eletben nem halottam hogy PZ lett volna a neve csak amiutan az a joszag leirta a #9 hzszlsba es utananeztem!

Hua'!

Oldal 1 / 2Következő →