Haunting Ground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Eh, az a masfel ora is több mint a semmi... Ha beköltöztünk végre hazba, sztem atjatszom 1 napot... :-)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Tetszett, de a közepétõl, Daniella után -aki egy rohadtjól megcsinált karakter, legjobb arc az egész játékban- ellaposodott és alig vártam hogy vége legyen. 1x érdemes végigvinni, de kétlem hogy többször is képes lennék rá. Megijesztenie talán 1x sikerült (Szekrénybe akartam bújni,erre ott van benne Daniella,aztán csak idiótán röhög ^^). Hewie is jó , teljesen hihetõ kutyaösztönökkel és reakciókkal.
amúgy most akarom leszedni, eddíg csak videókból láttam, de nagyon jónak tûnik. Milyen lett végülis? Egy az egybe a Clock Towert (minusz a kutya) juttatja eszembe.
lenne egy olyan kerdesem hogy ezek a medallok meg ezek a magnesiumok mire valok ? mert en nem tudom mi a francnak ilyen ...
koszi
lenne egy olyan kerdesem hogy ezek a medallok meg ezek a magnesiumok mire valok ? mert en nem tudom mi a francnak ilyen ...
koszi
.:SOLIDUS:.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A FF elso reszet persze nem veri parazasban de Szerintem 100x jobb mint a FF2.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"