SG: Bögyös
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott volt egy majdnem nagyon ronda balesetem, aminek én lettem volna az okozoja😄
eléõztem két kocsit megfelé, jött szembõl teherautó. simán meg tudtm avolna álni és elsõbbséget adni, de az megjedt, nem kicsit ráfékezett, ronda gumifüstfelhõ szált fel😄
kicsit szélre is ment, majdnem keresztbe, tt driftelt, de szerencsére megfogta. bele se merek gondolni, mi lett volna ha nagyobb baj lett volna. én lettem volna a hibás az tuti....
de szerencsére nem történt semmi, csak látványos volt...
valaki menjen, nézze meg a féknyomokat, gondolom maradtak😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
netkávézók, nettermek, ilyesmi. akár fizetõs, akár ingyenes (könyvtár), csak ne keljen regisztrálni meg beiratkoni, csak leülök, neteze, fizetek, bye. 😄
kösz
Az a földes út meg már kint volt a szõlõsbe 😄
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
benzint természetesen kifizetem valahogy😄
meg kicsit hülye érzés megálni nagy GTR-es kocsival hamburgeres elõtt😄
Vagy ha nem akarsz belvárosba menni, akkor ajánlom a 3as fõút - karácsondi út keresztezõdésében levõ autósbüfét, kettõ is van egymás mellett. De menj inkább a belvárosba, mert itt csak vérhasbüféknek hívjuk. -.-
A piroson mentem fel, ott van valami templom, arra vitt a gps, és behajtani tilos tábla volt.
gondolkoztam végigmenjek e rajta, úgyse lát senki, de inkább megfordultam és elindultam a kék irányhoz. és ott földút volt. ezért néztem meg, merre lehet még másfele menni, és inkább a nagy kerülõ mellet döntöttem.
De majd máskor jobban szétnézek ha arra járok😊
tudom hogy a GPS nem egy szent dolog, fõleg Selyp-en, kérdezgettem is embereket, hol az újmajor utca, vagy a nefelejst 14, utobbi meglett, bár máshogy, mivel a cimzett neve ismerõs volt nkei, mondta hogy egy rokona valami virágboltba dolgozik, bementem oda az meg közölte, hogy pont oda kellet hoznom a csomagotxD
de az újmajor az egyáltalán nem lett meg. egyesek szerint a vörösmajor melettik egyik névtelen utca, de engem megzavart, hogy az már elvile nem Selyp hanem zagyvaszántó:S
Na mind1, szerintem még fogok pár hülye kérdéseket feltenni, bár az inkább Hatvan topikba fog menni😊
A gps nem szentírás, régen megtanultam már, hogy a hiányosságai sokszor feleslegesen korlátoz, ilyenkor meg kell kérdezni egy járókelõt hogy most akkor mégis hogy-hova. Természetesen nem is leszólni akarom a gps-t, kurva sokat segít, de van, hogy magunktól kell megtalálni a célpontot. (a behajtani tilos tábla nem rémlik)
Na mind1, legközelebb majd jobban fogom tudni. Jobbágyinál legalább szép látvány fogadott😊
Selyp-en a GPS amúgy totális csõdott mondott. 3 utcát ismer, pedig jóval többbõl ál, nefelejst utcába pedig végig 1-esnek hiszi, pedig legalább 14-ig biztos hogy van.
Lõrinczit nem ismerem, így ebben nem tudok segíteni. Nincs gps-ed? Én külföldön dolgozom hasonlóképpen, élvezni kell a kihívásokat! -.-
a másik meg lõrincin hol van az újmajor út?
amugy jól bemutatkoztunk az országnak megint, az elsõ kergemarha kóros marhát nálunk találták...fasza!
ööö...retekegér...!
nem baj, nezd meg blogomban en hol voltam😛
ööö...retekegér...!
én szombaton voltam téli mátrán mint szervezõ...zsír volt a reggeli hóesés csak kár h elállt délutánra...azé csak megmarad gondolom egy darabig...
ööö...retekegér...!

ööö...retekegér...!
hatalams barikádok,kigyuladt autók,vízágyú,lövöldözés?
áhhhhh
ööö...retekegér...!
ezt most miért? te is zúztad már télen a kocsit, ami a családotoké..