SG: Bögyös

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazz kurvaszar volt a tegnap éjjelem, durván meghúztam az autóm oldalát a kapuoszlopunkkal.. fakk.. de már ki lett kalapálva, du polírozom is <#falbav>
Holnapra eltûnik remélem..

Gladiator
amúgy ték

ddomi87
ámen

ööö...retekegér...!

fasza! kell is valaki majd aki odalép a lapos hálívúdi tucatszaroknak ;]

Gladiator
tömeg kommunikációt. azon belül vizuális komunikációt (fotózás, 3D effektek filmekben, ilyenek), meg filmet (rendezés, filmtörténelem, stb)

ó te szegény ;]]]]]]]] és mit tanulsz?

Gladiator
nekem sincs. így is elköltöttem amit anyum a tankönyvekre adott<#zavart1>

aggyá pízt repjegyre ;]

Gladiator
gyere ki meglátogatni

Nincs iwiwem, már rég kitöröltem magam onnan😊
Amúgy Felker és Lados D azóta már megmondták egy nyárbúcsúztatón itt veresmarton hogy hova kerültél.
Jó idõtöltést malajziában <#integet2>

Gladiator
majd csütörtökön. ja nem, nemzeti ünnep van. akkor majd pénteken😄
de elhiheted, hogy így sem könnyû nekem😄

ddomi87
járjá be órára...bazzeg

ööö...retekegér...!

Gladiator
amúgy már lenne órám, de van egy tök jó ürügyem, hogy mért nem tudok bejárni, szal majd csak csütörtök megyek be😄
eddig vásárolgattam. Az otthon 118.000-be kerülõ telefont ma megvettem 70.000 olcsóbban😄 meg 130RM-ért (9000ft) vettem bele 512-es memóriát. az igazgató már az elsõ nap meghívott egy koreai étterembe, meg vele járok kosarazni. Ma írtam az angol nyelvi felmérõt, egész könnyû volt. Nekem😄
Gyere fel MSN-re, azt van webkamera, meg mikrofon azt dumálunk.

dieselG: nézd meg iwiwen a profilom.
amúgy otthon sem mûködik az iwiw?

ddomi87
szeptember 4.-mint minden magyar suliba asszem...
hallod mire veszprémbe albérletet találtam..uhhh...egy sráccal leszek egy albérletbe akivel gt-be ismerkedtem meg....jó arc...(lesz netünk meg minden).
láttam iwiwes képeket...vicces a csoport kép....csomo japán emberkével egyedül te vagy ott európaman😄...de akkor gyorsan összehaverkoddtál velük...
volt már órád?miket csinálsz kint?

ööö...retekegér...!

mivan?<#confused>

Gladiator
Képzeld! Elméletileg már október végén vége az elsõ szemeszternek, mert a muszlimoknak vmi 5hetes böjtjük lesz. Szal október végén még átnézek Indonéziába szobatársamhoz, aztán november közepén már megyek is haza. amúgy neked mikor kezdõdik a suli?

Gladiator
puzi😊

ddomi87
nagyon hiányzol...

ööö...retekegér...!

Gladiator
kecseg

navégre

Gladiator
Viszlát gyöngyösiek!

nalátod :dd

Gladiator
ja, ezt a tékásat akkor azért kérdezted, hogy elfrenkizzél vele, hogy az unokatesód az eladó?😄
amúgy múltkor voltam bent, nem tom kitõl kérdeztem, hogy mit vegyek ki. kb. ezt mondta:
Na figyu! Hát ez a **** ez gecijó, viszont a *****-t ne nézd meg mert az geciszar, bár van benne pár gecinagy poén, de ettõl függetlenül geciszar...

unokatesom a zelado.. ismerdmeg jofej D::

Gladiator
sárgatéka

melikbe?

Gladiator
3 havonta egyszer

up!
szokott valaki Tékába járni? D:

Gladiator
Mit ondolsz az Ukrajnából Magyarországra érkezõ vendégmunkások helyzetérõl és jogaik érvényesítésérõl, valamint milyen nézeteltérésekkel kell számolnia a két nemzetiségnek hazánkban?

roliairsuni
most mit mondjak, midig én mondjak valamit, dobj fel te témát

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Gladiator
uncsi vagy

roliairsuni
na sehol senki?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
nem én fûtöttem be 😉

roliairsuni
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Gladiator
próbáld ki

fú de meleg lett itt a topicban;]

roliairsuni
nem azt a részét nem értem hanem...na mind1. de a lányok kukkolása sztem egy kurva izgi és jó dolog, de egy 11éves fiúval mért lenne jó chat sexelni????

Gladiator
mert még fiatal vagy. majd ha kész férfi leszel, akkor visszatérünk a nõkre. addig is maradj a hokizásnál.

roliairsuni
úhh mostmá énse értem hogy most mi függ össze mivel meg mi kivel hogy mié mikkor mennyit

Gladiator
pedig azt nem szabad. de hát ha te csúnya vagy, azt még nem votál nõvel megértem, hogy máshogy nem tudsz kielégülni. így jártál.

roliairsuni
kicsibe(mármint ernyedten) úgyse sokat számít, inkább gyorsab felöltözök és mek a lány öltözõhöz kukkolni 😉

Gladiator
rohatt hetero. ne mondd, hogy nem nézed meg afiúk fütyijét az öltözõben! már csak összehasonlítás végett is...

roliairsuni
mivel én fiú vagyok és a lányoknál teccenek így sztem nem olyan nagyon tuti, és valhogy úgy 1általán nem vágyom rá, sõt

Gladiator
Hát igen, a mai tachnikának köszönhetõen sok új dolgot próbálhat ki az ember.
Te például chatsexeltél már egy 11 éves kisfiúval? mert megtehednéd! És ez az igazán tuti!

roliairsuni
õõõõ hogyvanez? sokat vagyok velük, de ittis találkozhatnánk sztem ez tök jó dolog

Gladiator
méért nem találkozol inkább a barátaiddal?

roliairsuni
na végre valaki új, hívj teis embereket

Fülüke
Éljen gyöngyös!

De k*rvajó géped van istenem....

Gladiator
😞

roliairsuni
😄