SG: Bögyös
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de télleg énis szóltam embereknek és nem jönnek. te szóltál valakinek?
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Kedvenc hely: Sörbár
Amúgy lent lakok.
Nem tudom hány van...van egy a zeneiskolánál...egy a piacnál..de nagyon huje vgayok gyöngyösbõl ami nekem kell azt tom hol van és kész....
Szvl kettõ biztos.😛
ööö...retekegér...!
Hány Adidas márkabolt volt Gyöngyösön?És kb. mekkorák?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az elmúlt néhány évben nagyon sokat fejlõdött.
Én rengeteget utaztam idén belföldön és bejártam az összes várost Kelet Magyarországon és sokat Nyugaton is..
Bárhol jártam mindenhol voltak szép dolgok és kedves emberek, legyen az Tokaj, Sárospatak, Veszprém, Eger, Esztergom, Sopron, stb.. minden városnak megvan a maga szépsége és egyedisége ugyanúgy mint az embereknek. De az ember szivéhez mégiscsak közelebb áll egy kicsit a szülövárosa.
http://gyongyos.lap.hu/
http://www.gyongyosonline.hu/
Üdv Mindenkinek!
:-)
a vörösbort megint leteszteltük 😊))
(jók voltak)
¥ xfire: kistekila
Lehet szervezni Gyöngyös Romatours-t..
mennyit röhögtem rajta...
áá, tipikus cigány
felvették, le is adták, országszerte, h lássa a világ, mi folyik gyöngyösön 😄
legnagyobb:
"azt ondták a doktorok hogy az ínszalag-szakadás elmúlik 3 hét alatt" 😄DDD
football without ultras is nothing
rég hallottam róla..
gyere a katonadalfesztiválra, hétvégén lesz nálunk, megvendégellek ingyen pijával 😛
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Jaj báttya bocsánat..😄
LOL hangulat váltások..
Ott sír..na nenevessé, mit nevecc??
Zajlik az élet mint mindenhol..
Csak ez felvették..😄
(az szmájlira kattints akkor ha nem😊)
erre mondtam
amugy biztos jó hely, még nem vótam :S
a mult hónapban teszteltem pár napig <#pias>#pias><#wink>#wink>
¥ xfire: kistekila
nyugodtan kérdezz D😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
en is gyongyösi vagyok es vvagyunk még egy páran asszem
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de itt tanulok bjudöpeszten