VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, azt nem tettem hozzá, h ezek én játszottam fel, basszuswah-al :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
kis hallgatnivaló:
http://www.sendmefile.com/00409959
http://www.sendmefile.com/00409962
http://www.sendmefile.com/00409959
http://www.sendmefile.com/00409962
én egy év után cseréltem a Daddario EPS-t erre a Warwickra.
állítom h az elõzõnek 2 fõzés után is kiváló hangja volt.
állítom h az elõzõnek 2 fõzés után is kiváló hangja volt.
Ja,szerintem nem gáz,ha rendesen tisztítja az ember.
Mondjuk kéne vennem GHS Fast Fret-et az igaz.
Mondjuk kéne vennem GHS Fast Fret-et az igaz.
Te tényleg fél évnél tovább fennthagyod a húrokat??? Nem csodálom hogy nem jöttek be az eddig említettek...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
Pedig nem olyan,tanárom ajánlotta õ is ezzel tolja, nem is lehet ám kapni mindenféle hangszerboltban!<#hehe>#hehe> A 2700 Ft-os Fender Bulletnél
például jobb,Earnie Ball meg régen volt fenn csak túl vékony volt(super slinky<#szomoru1>#szomoru1>) De volt már D'Addario EXL-em is jópénzér, aztán fél évet se bírt,igaz azt egész jól.
Galli Rockstar
például jobb,Earnie Ball meg régen volt fenn csak túl vékony volt(super slinky<#szomoru1>#szomoru1>) De volt már D'Addario EXL-em is jópénzér, aztán fél évet se bírt,igaz azt egész jól.
Galli Rockstar
ez Warwick Black Label, 6500-é' :-)
De gondolom te basszra, Beast pedig gitárra...
Az 1000Ft-os szerintem se lehet valami nagy durranás. (hacsak nem valami "kamionról esett le"... )
Én 1900-2000 ért Ernie Ball-t szoktam. 10 vagy 11-est
Az 1000Ft-os szerintem se lehet valami nagy durranás. (hacsak nem valami "kamionról esett le"... )
Én 1900-2000 ért Ernie Ball-t szoktam. 10 vagy 11-est
én is
hátöö, nekem egy Washburn gitár jön be, ami egész jónak látszik, tök pofás színe/erezete van
ja, ma vettem új húrt, hát a gatyámat otthagytam...
ja, ma vettem új húrt, hát a gatyámat otthagytam...
Vegyetek olcsón, nagyon jó, minõségi gitár-t ;-)
szériától függ, az olcsóbb ugyanúgy kínában vagy valahol a távolkeleten készül; azoknak sincs rossz hangjuk, csak relatíve sokba kerülnek
és az erõsítõik?
a fender gitárok általában jók?
<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Hú ecsém<#merges2>#merges2><#idiota>#idiota>
szerintem nem kell ennyire nekilendülni a dolognak, csak egy sima kérés volt, még szmájli is volt mögötte...
Gondoltam rávilágítok, hogy enyhén nagy arcod volt. Ennyi erõvel tegyük bele a bannerbe a papucsomat. Hogy nem hangszer?! Ugyanmár, simán ütõ. A másik indok, meg hogy beletegyük, az hogy az enyém, ÉN tapostam benne, ÉN jártam benne, ÉN éltem vele, ÉN osztottam meg nagylekûen a szobámat vele..stb.
😄D
Csak vissza kell lapozni..
zene topicban nincs házigazda jog <#rinya>#rinya>
nembaj, minden marad így, ahogy eddig <#hehe>#hehe>
nembaj, minden marad így, ahogy eddig <#hehe>#hehe>
menyus a topic gazdija :-)
én megcsinálom szívesen a bannert,de btw:sztem kellene már egy házigazda is,2000 hsz felett azért már illik...
ReaL MaDRid x siempre
akkor azt kéne tenni, hogy gyûjteni képeket hangszerekrõl, aztán asszem van itt valami bannermûhely vagymi, és odaadni nekik hogy hozzanak ki belõlük valamit...
Ezt most nemtom hova rakni!?!?!?!<#conf>#conf>
Gondoltam sok szép hangszert raktok be és reméltem az enyim is belekerül. Egós dolog én tudom, de ez a hozzászólás valahogy nemtom mire😄
Gondoltam sok szép hangszert raktok be és reméltem az enyim is belekerül. Egós dolog én tudom, de ez a hozzászólás valahogy nemtom mire😄
Bocs😄
tegyük már bele a billentyûzetemet is pl, csak azért mert rajtavannak ujjlenyomataim, léccélécciiiilécciiiii
<#levele>#levele>
<#levele>#levele>
egó szagot érzek.... :-P
topikbanner jó ötlet, már csak egy vállalkozó szellemû valaki kéne hozzá <#vigyor3>#vigyor3><#crazya>#crazya>
Enyim legyen benne😊 a Gitározásba is akartam de lp lett😞
Az jutott eszembe hogy topikbanner 😊.
Gyárlátogatásra én is mennék, de még nekem is vizsgaidõszak van.
Gyárlátogatásra én is mennék, de még nekem is vizsgaidõszak van.