Blender
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Van arra valami lehetőség hogy ha van hibás verticles az eltűnjön?"
Mit értesz "hibás veticles" alatt?
Ha azt, hogy duplán van meg, akkor "remove doulbe"
"Fát hogy lehet a legkönnyebben elkészíteni?"
Sapling addon (alapból benne van a blenderben csak be kell kapcsolni)
"Van valami oldal ami összeszedi az összes bill. kombinációt?"
Hotkeys
Ha komolyabban érdeklődsz a blender iránt, akkor az angol nyelvtudás elengedhetetlen. Magyar oldalt én nem tudok javasolni.
Viszont angol nyelven rengeteg van és igen jó tudást össze lehet szedni belőle.
1. bugfix
2. új funkciók
Ahogy kijön a legújabb már lesem is mi az újdonság. Piszok jól fejlesztik a blendert.
- Melyik módszerrel érdemes a mesheket feltextúrázni ha azokat az UDK-ba (Unreal Engine 3) akarom bepakolni?
- Az fbx tulajdonképp milyen fájl formátum? Milyen progi használ ilyet?
- Van arra valami lehetőség hogy ha van hibás verticles az eltűnjön?
- Hol tudom megnézni hogy mennyi polygonból áll a mesh?
- Készítenék majd a közeljövőben pár renderelt képet is. Van valami magyar tutorial a node-król?
- Fát hogy lehet a legkönnyebben elkészíteni?
- Van valami oldal ami összeszedi az összes bill. kombinációt?
Egyenlőre ennyi 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Azért nem fogom leszedni hogy pár tizeddel nagyobb verziószámút felrakjak 😊
Kezdő vagyok még a modellezésben, és lenne egy kérdésem. Letöltöttem egy kompakt fénycsőnek a modelljét, amin, ahogy a képen látható, a fénycső felfut spirálisan. Ha kikapcsolom a subsurf-t meg a smooth-t, akkor látszik, hogy kockákból van felépítve. Ha én ezt reprodukálni szeretném, akkor mit csináljak? Hogyan kell a kockákat ilyen egyenletesen, spirálisan felfuttatni gyakorlatilag egy hengerpaláston?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2014.11.12. 07:37:46
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Találtam magyar nyelvű leírást. Viszont lenne egy másik kérdésem hozzád. Hogy tudok ehhez hasonló uv layout-ot létrhozni blenderben, csak nagyvonalakban ha leírnád vagy ha linkelnél egy youtube vidit.Köszi előre is!
Itt a kép:

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Miért nem nézhetőek meg az oktató videók a www.blendertutorial.hu-n?
nif fájlok szerkesztéséhez melyik blender kiegészítõt kéne letölteni? Tehát hogy megnyissa, szerkeszteni tudjam és lementse nifbe.
Bocs, igyekeztem minimálisra csökkenteni az itteni kérdéseimet, de most olyan merült fel, hogy ha egy rig-gelt (azt hiszem így hívják amikor csontokat csatolok az alakzathoz) embernek ruhája van, akkor, hogy tudnám elintézni, hogy ne csak az ember teste mozogjon, hanem felette a ruhák is.
A másik meg, hogy meg lehet-e azt oldani, hogy két szilárd tárgy ne tudjon egymásba süllyedni. Úgy tudom, van valamilyen rigid body (bár még nem nagyon használtam, csak videóban láttam), de én olyasmire gondolok, amivel már a tervezésnél se tud a két tárgy egymásba menni.
Remélem érthetõen fogalmaztam, és elõre is köszi a választ!
"Bone heat weighting failed to find solution for one or more bones."
Valaki találkozott már ilyennel?
Van 8000 ertelmes kepfeltolto oldal (pl. imagerz.com),felrakod oda,direkt link masol itt pedig kep beszurasa gomb.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bõvebb infóért érdemes ezt elolvasni:
LINK
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
LINK
Van 20EUR lehetõség is, ami kb. annyi mintha az egyik hétvégén nem mennél el bulizni... Mai nappal lejár a határidõ ahhoz, hogy 3000 támogató legyen. Szóval ha még valaki gondolkozik rajta, akkor már ne sokáig tegye.
Van olyan lehetõség is, hogy csak akkor kerül neked ez az egész pénzbe ha a végcélt 500,000 EUR eléri a gyûjtés ha sikertelen lesz akkor nem kerül semmibe.
Én befizettem rá nem bántam meg.
LINK
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep