Álmaid nöje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük! :. http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p570.penzkereses
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát de problémát jelent a búvóhely, akkor keress minket!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakásunkban jól érezhetitek magatokat. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
fotográfik kolomp edisön :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amint megérted a másik szándékait, motivációit, képes leszel ismét az eszedet használni, és az érzelmeidet kontrollálni.
Az információgyûjtés leghatékonyabb eszköze a kérdezés. Beszélgess a célszeméllyel, figyeld a reakcióit, a viselkedését, a metakommunikációt. Beszélgess az ismerõseivel, kérd ki a véleményüket. Beszélgess a volt barátjával/férjével/feleségével, hogy legyen elegendõ információd. Ha a józan eszed képes az érzelmeid felé kerekedni, akkor döntöttél, és tudod, mit akarsz. A szerelem ettõl még nem feltétlenül múlik el, csak új értelmezést kaphat, és képes leszel az eszedet használva cselekedni.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Az érzelmeim attól még õszinték lesznek, de nem szélsõségesek.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aztán rájövök, hogy amit én csinálok, az egyfajta szélmalomharc: túl sokat teszek be, tervezek, megbízok emberekben, olyasmit várok el valakitõl, ami számára nem reális, mivel nem képes megérteni, vagy éppen csak -a látszat ellenére- nem tesz bele annyit egy párkapcsolatba, amennyit én elvárnék, ha már egyszer a szemembe néz, és elhiteti velem, hogy így meg úgy. És nem állok több lábon, pedig kéne. A legtöbb ember taktikázik, és nem a végletekig kiélezett helyzetekben hoz meg fontos döntéseket. És ezek a döntések talán éppen azért nem is igazán fontosak, mert nincs igazi tétjük. Én viszont ennek pont az ellenkezõje vagyok. Nekem marad a fekete vagy a fehér. Illetve csak voltam.
Úgy érzem, ha a boldogság elérése a célom, nekem is hozzájuk hasonlóvá kell válnom. Nem egyszerûvé, hanem egyszerûen több lábon kell állnom, taktikáznom kell. Aztán majd reménykedhetek, hogy a sors nem hoz össze egy olyan valakivel a jövõben, amilyen most én vagyok. Egészen idáig pont egy ilyen lányt kerestem. Mától már nem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Istenem, miért nem képesek az emberek konfrontálni önmagukkal.
10-bõl 8 ember megbízhatatlan, csak és kizárólag ezért.
Lényeg a lényeg: irigylem azon emberek egyszerû boldogságát, akik kevesebbet értenek meg a világból, mint én.
Komolyan mondom, annyira hazavágott, hogy azon gondolkodom, nevekkel és képekkel illusztrálva fogom ide és még sok helyre leírni, hogy mi történt. :D
De végülis igazad van, sok mindenben.
"gerinctelen, sunyi, konfliktus/nehézség kerülõ, számító, döntésképtelen, játszmázó nõ"
Ha az elsõ kettõ nem is, a többi vagy részben, vagy egészben igaz lehet rá.
Nézzük Õt. Tehát hét éves kapcsolat, két gyerek és szar az egész ahogy van, de van biztos tetõ és kenyér, és önszívatás, de a akkor is van biztos tetõ és kenyér. Szóval szar meg kényelem.
És a gyerekek, akikkel ki lehet magyarázni, hogy tulajdonképpen miért jó választás a szar, és lehet vele palástolni a valóságot, ami az, hogy kényelmességbõl, beszariságból, megalkuvásból vagyok a abban amiben. Nem mert a gyerekek...
A gyerekeket különben sem jó hazugságban nevelni, egyrészt mert átlátnak rajta, másrészt mert ezt tanulják el, s majd saját kapcsolataikban is ez lesz az alapvetõ minta. Tehát õszinte szeretetben, nyílt tisztázott helyzetben illene a gyereket nevelni, ha elváltan, akkor elváltan.
Szóval egyszerû a történet, kilépni a biztos szarból, a bizonytalanba, amibõl a biztos jóba lehetne lépni. Ehhez persze tartás, gerinc kell. A könnyebb út ugye várni a biztos szarban a biztos jót, de ez sunyi és gerinctelen és természeténél fogva eleve bukásra ítélt, s nem más, mint önnyomorítás.
És lássuk milyen nõbe is vagy te szerelmes.
Egy gerinctelen, sunyi, konfliktus/nehézség kerülõ, számító, döntésképtelen, játszmázó nõbe.
Szóval, nem szól másról a történet, mint a szar racionalizálásáról, kimagyarázásáról, hogy az bizony úgy jó(bb) mindenkinek ahogy van.
Kompromisszummal itt csak a vesztébe rohan az ember.
A megfelelõ kötéshez megfelelõ apára/apához csak megfelelõ anya jó.
Ellenkezõ esetben - kompromisszum más néven monyolás: égetõ a szükség a kötésre, de nincs megfelelõ anya/apa, és tákolunk - megbízhatatlan lesz a kötés, és ilyen kötésre repülõ esetében sem bízná senki életét.

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nagyon ott van a csaj.