Négy grafikus kártyát kezel a Gigabyte új SLI alaplapja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az egy dolog, hogy mennyi az átlag FPS. Inkább arról szól a történet, hogy a kártyát jobban megdolgoztató pontokon se essen 25 alá abszolút full beállítások mellett, beleértve természetesen a felbontást is.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Klipsch THX ULTRA II FULL 7.2 rendszer (erõlködõvel és 2db egyenként 1000W-os mélyládával) 2,5 milla. Ez nem is sok és már hallottam szólni, hát nem mondok semmit 😊 Bár ez elég offtopic. Jajj meg BMW... A BRABUS meg miket tuningol már az S600-ból? Sõt! Már az AMG 65-ösét is tovább tuningolta 😊 Na mindegy 😊
Ja a 24FPS az csak egy dolog miatt folyamatos a TV-ben meg a moziban: mert egy képkocka tartalmazza az elõtte és az utána lévõ képkocka információjának is egy részét. Magyarul pl. ha egy gyors mozgás van a képernyõn és nyomsz egy PAUSE-t a videón, akkor egy elmosott valamit fogsz látni. Míg PC-n egy játéknál nem.
😄
- 1.5V, 2200mhz esetén ez már 75W lenne.
- 1.85V esetén pedig 1.23*75W = 92.25W, de mivel feszemelésnél nem lineárisan, hanem négyzetesen nõvekszik a fogyasztás, a végsõ érték: 139.5W ... ezt full terhelésen produkálta, idlében passzolok, h mennyit zabált egy AthlonXP.
(Már ha jol értelmeztem a négyzetes növekedést: azaz 1.23 a másodikon arányban növexik a 92W???)
Az a64 1.1Von a linked alapján 1ghz esetén 22W max zabálást végez, azaz 920on = 20W.
140W versus 20W terhelve, ugyanis manualisan hasznalom a cnQ-t, csak game esetén manualisan rmclock segitségével teszem 2300mhz-re, ha éppen játszom.Ekkor 89W alatt eszik a cucc, azaz 50W ekkor is megmarad differenciának a két proc közt. 24 órából átlagosan 1 honapra vetitve mondjuk játszom 2 óra/napot, arányaiban ....
öö... tényleg nincs erõm ezt most kicentizni, remélem látszik, hogy mennyire is reális a villanyszámlám csökkenése 😊
Forza.
Itt egy elég jó táblázat:
http://users.erols.com/chare/elec.htm
Ezek szerint is kizárt a 120 W-os fogyasztás.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Az 1700+ om alapbol 1.5V-os volt, ment 1.85ön, 1466@2200. Simán reális, hogy 120W megvolt! Innentõl pedig, az A64re is reális, hogy elmenjen 30W alatt CnQ esetén ... 2000@900mhz, [email protected]
Szivesen veszem, ha kiszámolod pontosan, nekem meloban mostanában már nincs annyi idõm 😞 Utána kéne nézni, mennyit eszik egy athlonxp... az a64eket tudjuk.
Forza.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
más amikor filmet nézel, és más amikor first person shooterrel nyomod mondjuk a neten.
Ha tartósan leeseik 60 alá a képfrissítésed, a többi mozgó "ovjektum" szaggatott mozgást fog végezni, lehetetlenné téve a célzást.Hiába lõsz oda, ahova kell, a szaggatás miatt már rég nem ott van...
ezért fontos 90 felett tartani a frame/sec-t az FPS játékokban...jah hogy a monitorod bírja a 100 Hz-t???
Az megint más, hogy az adott képet hányszor rajzolja ki másodpercenként (a monitor) és mennyi képkockát tud kiszámolni ( a vid.kari)
Jó, tudom a monitort is a vidkari vezérli...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
(És ha késõbb esetleg kijön az IBM egy olyan munkaállomással, amin esetleg a PS3-as játékok is futtathatók, akkor már nem is off a dolog.)
Az audiofil/high-end témában elég rendesen el lehet szállni. De: saját kezûleg is össze lehet rakni elég jó dolgokat (bár hangszórót olcsón igen nehéz, mert oda spéci alapanyag is kell). Van a neten pár elég jó kapcsolás erõsítõhöz, dac-hoz, stb. (Mondjuk hiányzik belõlük néhány mesterfogás, de még így is elég jó tud lenni.) Nem a márkától lesz valami jó. De mindegy, mert ez tényleg off. (Csak azért írtam, mert nem a szokásos THD/IMD torzítás értékek a legfontosabbak, az egy kicsit vakítás, egy bizonyos szint alatt.)
Egyébként ha jól tudom (kövezzetek meg, ha tévedek 😊 ) a monitor kapásból progresszív jelet kap, szóval azt már csak a kapott jel tartalma határozza meg, hogy most szaggat e.
Viszont mivel itt game-ról meg a jól megszokott tesztprogikról van szó, mindenképp marad az X86 max X86-64, méghozzá winnel, mert ugye a fent említettek általában erre jönnek ki.
Ha meg adiofil hangzásról van szó, akkor ugye még a 20-30millás vonalat se nehéz túllépni.
Tehát midnen esetben a szûk keresztmetszet a pénztárca. 😞
"Ha a haverod 100Hz-en játszik, akkor 100+FPS-nek kell lennie."
Hat akkor fog folyekonynak tunni az animacio, ha minden frissitesnel kap egy uj kepkockat, ami azt jelenti, hogy a legjobb eredemeny 100Hz-en a 100FPS. Ha kevesebb, akkor jon a framedrop, es akkor egy kis akadast eszlelunk.
írtam.
Ha egy 85Hz-re beállított monitorral
játszok 70fps-sel, az közel sem tûnik annyira folyamatosnak, mint ha 60Hz-re levenném.
Szerintem...
1,5 milkóért már - elvileg - tényleg lehet elég jó (bár 7 kimenetre kell számolni, pedig van ilyen kategóriában sima sztereo is), de mindenesetre a THD vagy IMD torzítás nem az egyedüli meghatározó szempont. Egy papíron magasabb THD/IMD torzítású cucc tud sokkal jobban szólni, mint egy papíron alacsonyabb. (Mert vannak olyan torzítási típusok, amiket nem lehet ilyen könnyen kimérni, ezért inkább nem foglalkozik vele a cégek jó része. Az õ közönségüket úgyis ezek érdeklik, ez alapján vásárolnak, aztán ennyi.)
A B&W a sima bolti hifi fölött áll, az igaz, de attól még van nála jobb.
JAJ! 😞 AZÉRT NEM KELLENE ILYEN MARHASÁGOKAT IROGATNI!!!!!!!!!!!!!! Egy példa; szerinted egy 100hz-es TV-n 101fps-el megy az adás?
Meg egyszer JAJ! 😞
<#zavart2>#zavart2>
Nem vagyok szakértõ bojler ügyben, de a 2 kW teljesítmény reálisnak tûnik. Persze az nem megy egész nap folyamatosan, csak ha kell a melegvíz. A gép viszont megy egész nap (+éjjel is, ha letölt az ember), tehát összességében simán fogyaszthat többet.
abban is megegyezhetünk, ha oránkénti lebontást akarunk jelölni, akkor kWh mértékegységet kellene használnunk.
Tehát:
villanybojler: 2 kW/nap
sz.gép: 0.3 kWh
Forza.
de kb. errõl lehet szó ... az 1700+ om tuningolva volt, 1.85V-on hajtva, 2200mhz-en. a mostani a64 cnq-val, 1.1V, 900mhz-en ugylátszik ennyivel kevesebbet zabál. a lényeg, hogy mostmár stabilan 3 honapja "megzuhant" a villanyszámlánk 😊
Forza.
Sorry mindenkinek, levezetésként még annyit, hogy az egyik moziszabvány is 24 frame, szóval az folyamatos, viszont a probléma, hogy közelebbrõl nézed, a több FPS ugye szemnek is jobb/folyamatosabb, meg ugye ha mondjuk neten van kb. 20 játékos 1 pályán, az max 1/2-ét, nagy csata esetén még kevesebbet megy, tehát van, hogy a 60FPS sem mindig elég. (Tesóm gamer, csak nincs ilyenekre pénze 😊 .)
<#wilting>#wilting>
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
szerintem a grafika elérte azt a szintet hogy ne azt kelljen nyomatni minden áron
Had ne keljen már minden szart a szép csomagolással eladni egy kis 5let? történet? hangulat? vagy egy normális AI?
ezekhez nem kell még 3 videokártyát vennem a gépembe
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
akkor most bekellruháznom egy uj procba...
köszi mindenkinek
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
http://www23.tomshardware.com/index.html?modelx=33&model1=24&model2=70&chart=26
Ha te nem akkor bocsesz
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
(2000 Ft/31 nap=64 Ft. 64/24=2,7 Ft/óra. 1 kW áram kb. 30 Ft, tehát 2,7 Ft-ért 90 W áramot kapsz.)
p4 2.66 533-as(133an megy)
már jó néhány hete gyanaxom,de inkább megkérdem miért nincs elég fps?
Köcce