Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éreztem hogy e héten írni fogok ide 😊
A film amit keresek 1 fantasy film volt aszem, de sajna nem sok mindenre emlékszem, remélem amit kibányászok az agyamból az elég lesz.
Egy terem közepén 1 kínzó szék, és akit bele ültetnek az egy fényt kap a szemébe és történik vele valami, könnyezik is de nem tudom mi más történik de az a könny valamiért fontos valakinek, aszem megissza és nem biztos de mintha fiatalabb lesz tõle.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
All hail the double x!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
régen láttam egy gagyi filmet, de azért jó volt. a sztori annyi, hogy lassul a föld magjának a forgára, ezért le kellene menni oda, és bepörgetni egy asszem atombombával (lol). na persze van is egy ürge (morpheus a mátrixból - nem jut eszembe a neve), aki csinált egy lézert, ami mindent átéget, és persze csinált egy olyan ötvözetet, amit természetesen nem éget porrá a lézez. na, csinálnak is egy ilyen vonat szerûséget, (elején a lézer vágja az utat, mögötte bezárul a lyuk...pff 😄) amivel \
All hail the double x!
1 sorozatot keresek, scifi és a történetben van 1 gonosz uralkodó, és ellenállok vannak, szinkronos volt, és úgy rémlik a gonosz uralkodó kicsit hasonlított a borgra, az arca fele mintha robot lett volna, de ez nem biztos.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Itt a videó a youtube-ról
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Tutituti: hm nem lehet hogy a Drakula halott és élvezi?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ebben egy vámpír volt(erõsen kínaias japános ötlözékben).
és egy fiú csengetett neki akkor páros lábon oda ugrálgatott hozzá.
Anno moziban játszották itthon Magyarországon.(szüleim véletlenül a hófehérke vagy az oroszlánkirály helyett erre ültek be velem)
Egy buszon játszódó jelenetre emlékszem csak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Alfa holdbázis elképzelhetõ, bár ehhez több részt meg kéne néznem, és emlékeimbenn másképp él a sorozat, viszont az emlékek sokszor csalnak, ferdítenek. Néztem ezt az Orion Ûrhajót, is de én színesre emlékszem, és talán ilyen kék árnyalatú/tónusú szreccses egyenruhájuk volt. Sajnos nem hiszem hogy meglesz elég régóta keresem, és 12 tucat hasonló sci-fi sorozat van, kevés az infó amit tudok.
biomage: próbálj meg olyan címszavakkal rákeresni mint pl "biarre sex" , nekem erre kiadot a google hasonló beállítású képeket, mint ami a leírásodban szerepel, csak innen én már nem tudtam tovább célirányosan keresni, de ezen a vonalon talán el lehet indulni.
én eddig semmit nem találtam pedig voltak érdekes szóösszetételek amire rákerestem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van még valami, egy lányt 1 masina leakarja meztelenre vetkõztetni de a gép tönkre megy 😊
Ennyi amire emlékszem 😞
de nem hiszem hogy hentai lett volna.
tutituti: Igen igen, ez lesz az 1-es, meg is néztem egy videórészletet belõle, válogatják az öregek a golyókat, ez nagyon vicces film, jó rég láttam, és nemtudtam hogy ilyen régi 😊
A csillagközi szökevények sajnos nem az, nem emlékeztem ott is beszélt a hajó? abból csak néhány részt néztem meg.
Ebben a sorozatban egyenruhában voltak, talán de nem 100 olasmi képi világa volt, és olyan idõs lehet mint a Star trek original series. A gépnek, azaz hajónak pedig ilyen nagyon kellemes nõi hangja volt és úgy általában tanácsokat adott a legénységnek, mindig tõle kérdeztek, vagy õ adott felvilágosítást ha valamit nem tudtak.
Amire emlékszem a filmbõl, gyengébb idegzetûek ne olvassák el a spoilert 😄 komolyan mondom.
Sok mell formájú domb, az emberek kicsit voltak, volt egy nap penis ami a szereplöket kergette, és be menekültek elõle egy vagina nyílásába, ez is nagyon nagy méretû volt, és a hatalmas penis beleszorult vaginába 😄
ez nem vicc! ezt tényleg 1 filmben volt ><
hátha rájövünk,max nehezebb lesz kigoogle-zni 😄
Öreg rókák,nem vén rókák
utolsó:
Csillagközi szökevények
(itt bionikus volt a hajó bár ez nem olyan régi mint ahogy írtad de hátha)
Amit említettél, az a legjpbb jelenete a filmnek 😊
amit én keresek mindjárt három, és továbbra is megfejtésre vár a #947-es.
2. Helyszín: Nyugdijas otthon. Fõszereplõk: 3 vagy 4 õregember. Cselekmény: elhatározzák hogy bankot robbantanak mert unják a szürke hétköznapokat, mindent alaposan megszerveznek elõre, még arra is odafigyelnek hogy a ruhájukat elégesssék a rablás után. Ez a dolog a ruhákkal kifejezetten megmaradt.
2. Helyszín: rock koncert. Egy hosszú hajú faszi, aki emlékeimben nagyon hasonlít az ifjú Jeremy Ironsra egy éneke/zenész/gitáros már nem tudom midnenesetre fellépõ. Alaposan bepipázik vagy bepiál, szóval totál be van készülve, amikor kimegy a mosdóba a fütyije elkezd beszélni hozzá amit természeteen mi nézõk is hallunk.
3. talán ez a legbrutálabb, nagyon nehéz, egyben a legjobban, és legrégebben keresem. Magyar 1-es adta még akkoriban mikor csak 2 csatorna volt, kb 89-90 táján. Szóval régi sorozat. Egy Ûrhajó legénységének a kalandjait követhettük nyomon, amolyan Star Trek jellegû volt. Itt is volt egy beszélõ számítógép, iletve annyi különbséggel, hogy itt az ûrhajónak volt egy saját személyisége, és szerves részét képezte a történetnek, a cselekménynek. Csak ennyi emlékem van igyekeztem a lehetõ legmeghatározóbban leírni.
Van egy férfi, aki talán egyedül neveli 13-14 éves fiát. Felvesznek egy nõt, amolyan házvezetõ, takarító, aki ügyel a gyerekre is. És a srác kikezd a csajjal, bebújik mellé az ágyban, beszélgetnek ott érzésekrõl, a világról, a srác megérinti a nõt. Kösz elõre is, kb. ennyi rémlik csak.
Amit keresek az 1 nagyon nagyon régi film 😊, a filmben volt 1 nagy beszelõ pók, meg 1 szemû küklopsz, meg 1 olyan fegyver amit a gazdája a gondolatával irányított.
Már nem fontos, a Támadás a Krull bolygó ellen volt, nem gondoltam hogy az egyik barátom felismeri.
Nem emlékszik valaki erre a filmre?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Tudja valaki melyik filmbõl van ez a kép? Már félórája ezen gondolkozom, szerintem láttam, de nen ugrik be.

Köszi még1x!!!
még a 90es évek végefelé láttam, talán családi film... valami lények voltak benne és gyerekeket üldözték, ember alakot öltöttek, de ha sokáig voltak távol a viztöl, akkor elkezdtek izzadni és kezdtek visszaváltozni valami hínár-szerü lénnyé
ez valakinek ismerös ? 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol