Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Az elrabolt expresszvonat" cimu filmet keresem lehetoleg magyarul. Tudna valaki segiteni?
Sajnos sehol sem talaltam DVD-n, igy barmilyen video megoldas erdekelne.
koszi
Play it loud!!
Keresek egy filmet, amit régen láttam, de már nem emlékszem a címére. Hátha ismerõs valakinek:
A film a jövõben kezdõdik, és az utolsó halandó embert interjuvolják meg benne. Arra kérik, hogy mesélje el az életét. Az illetõ pedig úgy meséli el az életét, mintha 3 különbözõ életet élt volna le.
Pl olyasmire emlékszem belõle, hogy a a fazon odaér a vasútállomásra, és az anyjával elutazik. Aztán ugyanez, csak nem ér oda idõben az állomásra, így az apjával marad.
Olyan is volt, hogy az egyik verzióban összejött az áhított lánnyal, a másikban pedig nem, a harmadikban pedig megint, de aztán meghalt a csaj.
Akinek ismerõs lécci írja meg a film címét.
Köszi!
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Családi vigjáték, amerikai, 1985-1995 között.
Fiatal srác ellopja egy filmrendezõ sportkocsiját, a rendõrök elkapják de a srác elmeséli a rendezõnek, hogy elveszik a házukat és azért lopta el a kocsit.A rendezõ megsajnálja és segít neki lebuktatni az ingatlan uzsorást. A rendezõ rábírja a stábot és a színészeit, hogy segítsenek, beköltöznek az uzsorás mellé a szomszédos házba. Eljátsszák, hogy ûrlényekkel kommunikálnak, felállítanak a kertben egy nagy antennát, és még egy színlelt ûrutazásra is elviszik az uzsorást. Az ûrhajó makett a színészek vannak beöltözve ûrlénynek, teljesen átverik a pasast.Végül lemond az ingatlanról mert azt ígérik neki, hogy magukkal viszik az ûrlények.
NEM TUDOM A FILM CÍMÉT!!!!!!
WWFSMD?
egy nagyon regi filmet keresek, amiben egy kem? nyirkal ki 4-5 embert egy ketyerevel, ami halalos hangot/hangmagassagot bocsat ki. Nem tudja vk a cimet?
koszi elore is
tán egy két ufo öregnek álcázza magát?
régi 80-90-es évekbeli filmrõl van szó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Keresek egy filmet melynek a tartalma röviden. Van két lélek mely testrõl testre vándorol. Mindig az idõsebb testbõl mennek a fiatalabba, és a kiszorított fiatal lélek kerül az öreg testbe és hamarosan meg is hal, de nem tudja elmondani, hogy milyen gonoszság folyik, mert vagy megnémul, vagy szélütést kap. A két gonosz házvezetõnõt keres, mert a nõi léleknek fiatal nõi test kell. Ez a házvezetõnõ rájön, hogy valami gonoszság folyik és felveszi a harcot velük. Ha valakinek ismerõs írja már meg a film címét kérem. A téma woodoos
Köszönöm
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Valaki nem emlékszik annak a kis filmnek (vígjáték) a címére, amiben ha jól emlékszem 5 fiatal pár szexjeleneteit mutatják be fejezetekre bontva. elsõ fejezet például a "találkozás" azthiszem és végig mutatják az 5 párt majd jön a következõ fejezet megint végigmutatják a párokat. Jelzem ez komédia nem pedig erotikus vagy szexfilm 😄
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]
Egy filmrendezõ rákos beteg lesz, és az életét mutatja be idõsorrendben, illetve a rák miatt ahogy megragad az élete. Közben a rákról rendez egy filmet (a filmen belül).
Ez egy dráma, és az HBO-n többször is adták!
#acm
link
sajnos máshol nem találtam meg.Mióta kijött anno az album azóta keresem,és hátha valaki tudja.
Itt van némi info még a nem legyártott második évadról is.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A Power kapitány és a jövõ katonái volt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://gaborszantai.co.uk/
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Köszönöm!
Alba Regia
http://gaborszantai.co.uk/
Keresek egy filmet. Nem régi. Arról szól kb, hogy egy öregember unokája a padláson(?) talál egy dobozt. A papája mondja neki, hogy ki vehet három tárgyat és elmeséli ennek a három tárgynak a történetét. Dráma, ha jól emlékszem II. vh-s!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Valami piócához hasonlító férgek voltak benne.
mondjuk én se értem,kicsit ilyen legális kalózkodásnak tûnik,de hát lehet jókat kifogni.(freddyd 99 forintos videókat gondolom mindenki ismeri)
Ebben a filmben beeszi magát a katonaságba is.
hogy lehet egy filmet 99 forintért adni? 😄
bónusz kérdés: hogy lehet két filmet (egy csomagolásban) 99 forintért adni? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van még1 ami eszembe jutott, annak a címét épp keresem, abban a parazita kívülrõl látható, a nyakán vagy hol, de aszem nem Stephen King írta.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
😊
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A sztori valami olyasmi volt, hogy lezuhan egy ûrkapszula valamelyik amerikai kisváros közelében, amelyben valamiféle férgek vagy paraziták voltak. Ezek az emberekben szaporodtak és elszabadult a pokol.
Ha esetleg valaki látta és ismerné a címet akkor nagyon hálás lennék.
Elsõ az valamilyen horror lehetett. 1980-as évek közepén láttam, de simán el tudom képzelni, hogy '70-es a film. Egy jelenet maradt meg: Sötét folyosó, fehér laborruhás maszkos emberek mennek, elemlámpával (kb. mint Androméda törzs emberei), és mintha az egyik lemaradt volna, vagy ilyesmi, s leszakad a karja, vagy letépi valami, már nem tudom. Csak egyre emlékszem pontosan, hogy amikor elemlámpával rávilágítanak, a kéz ott van a földön és rengeteg kukac lepi be, ilyen kis apró fehér kukacok.
Másik '90-es évek eleje lehet, vámpíros sztori talán. Itt is egy jelenet maradt meg: Egy nõ (30as éveiben járó, fehér bõr, fekete haj) egy hatalmas teremben, hatalmas kádban ül. Odahív egy fiatal kamasz srácot, elkezdi szájjal kielégíteni, aztán hirtelen leharapja neki. Szerintem nem a Harapós Nõ, mert abban a nõ ugye egy fiatal kis gonoszokat eltevõ vámpír.
A 3. pedig valószínû egy francia film lesz. Ami megmaradt belõle: Sárga Citroen 2cv ak400 -ra hasonlító (
) citromsárga jármû legurul valami nagyobb teherautóból, kamionból, ami belül talán meg volt világítva!? És mintha egy belsõ raktárba gurult volna, ahol fa díszlet volt felállítva!? Kb. a '80-as évek elején láttam, és akkor még csak pár éves voltam, ezért nem nagyon maradt meg más belõle.
Valakinek valamelyik beugrik ennyibõl? Köszi!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Jó idõhöz viszont nem kell munka)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A falka (the breed)
2006
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.