Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: Loál János, 2017.05.01. 23:54:45
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem tudok sajna
nagyon kevés foltok vannak,
valami nőt, kisérnek valahova,
nagyon nem emlékszem sajna már
ez inkább "Conan" "Vörös Sonja" "Vadak ura" stb időszak
Utoljára szerkesztette: soo277, 2017.04.21. 17:57:58
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Mikor játszódik?Valami még kéne infónak
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Keresek 1 filmet,régi kalad film,
(gyerek koromban láttam,kb 30éve) csak annyira emlékszem,hogy két íjjász ,egy nyílpuskás és egy sima íjjász versenyeznek lövésben, meg valakit kísérnek valahova......na ennyit. kíváncsi leszek tudja e valaki köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Keresek egy filmet. régebben láttam egy fiúról szól. Annyi rémlik mintha a film elején van egy olyan jelenet amiben mondja, h a lakásban lévő sok könyvet mind elolvasta. Valami különös képességekkel rendelkezik. Aztán egy másik jelenet van még előttem mikor lelőnek egy őzet ő pedig megérintve az őzet és aki lelőtte átadja a szenvedését az állatnak.
Valakinek nem rémlik a címe?
Köszönöm
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Lucifer sorozatot keresem, magyar szinkronnal.
Hol érem el?
még ilyen film amit ismerek példának
- spoiler lehet annak aki nem látta -
.
.
.
.
.
.
Megamind a Strange Magic és a No Such Thing is hasonló.
Köszönöm.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
egy filmet keresek, ami valami olyasmirol szol, ahogy ket srac elkezdi az interneten a kukkolos oldalakkal a penzkeresest, illetve kitalaljak a banki tranzakios fizetest es elkezd dolni hozzajuk a penz. Ehhez barokban fotozzak le a sztriptizelo csajokat, de a barok maffia tulajainak elfelejtenek tejelni. Raadasul a jogi kepviselo ismerosuk is atveri oket. vagy valami ilyesmi.
koszonom
Egy sorozatot keresek, aminek nem tudom mi a címe, csak a történet van meg régről. A sorozatos részben nem reagáltak a kérdésre.
Négy (?) srác megy egy addig csak lány iskolába, mert ezt előírja valamilyen kormányrendelet, de az igazgató és a főcsaj megpróbálja kitúrni őket. Az is rémlik még, hogy minden rész végén az udvaron lévő fára pisilnek és szerintem a sorozat német volt.
Előre is köszi a segítséget. :)
Trailerből már látszódik, hogy ennek van egyfajta stílusa, ami vagy bejön és tetszeni fog, vagy el sem indítod :) én úgy emlékszem, hogy egyszer megéri megnézni, de az is lehet, hogy a régi emlékek szépültek csak meg :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Érdemes megnézni?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy fura kérdéssel fordulnék mindenkihez: mely filmre utal a következő rajz?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ha valaki tudná a címét megköszönöm sajnos túl sok részlet már nincs meg. Előre is köszi! <#worship>#worship>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nem sok rémlik belőle:
Egy kisfiú a főszereplő, aki álmodja az egész történetet. A város, ahol él valamiféle utcai parádéra készül, ennek előestéjén álmodja a srác a kis kalandját. Egy fiktív királyságban találja magát. A palotán belül van egy helyiség, amely mögé valami szörnyű anyag van bezárva. De az kiszabadul, a királyt elönti és talán kővé változtatja. A kissrác a hercegnővel vág neki a kalandnak és a repülő ágyával valami nagy barlangba is eljut, ahol egy óriás démonnal vagy valami gonosz mágussal küzd meg. Happy end. Felébredve újból élőszereplőként épp zajlik a felvonulás, utcai parádé és a jelmezesek meg bábuk között feltűnik a király meg a hercegnő is. Asszem.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
én sem értem, valahogy igy van az egész :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.07.20. 23:53:11
"The trees move. Do you not see it?"
The song is also featured in films Charlie's Angels: Full Throttle and Diary of a Wimpy Kid in addition to the commercials for Subaru and the video game Forza Motorsport 6.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
https://www.youtube.com/watch?v=2a4gyJsY0mc
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2016.07.20. 17:32:13
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Feliratot még ők sem tudnak hozzá.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
https://www.facebook.com/groups/ajanlo/
Valaki ?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.