Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Bocs de ezen felröhögtem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Annyit tudok róla, hogy egy orosz katona háborúban lelő egy ellenséges repülőt és ezért jutalomból szabadságot kap. Haza utazhat szüleihez. A legjobb barátja megkéri, hogy vigyen el a feleségének egy szappant, mivel nincs egyebe. Ő elviszi, de rájön, hogy a legjobb barátja felesége csalja a férjét és ezért úgy dönt, hogy visszamegy a szappanért és nem hagyja az asszonynál, mivel még azt sem érdemli meg.
THX!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Open Season (1974)
Vadászidény
(Peter Collinson)
amerikai-angol-argentin-spanyol-svájci akciófilm, dráma, thriller
Peter Fonda és William Holden is játszi benne.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.02.09. 19:56:56
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem tudjátok véletlenül melyik filmből van az alábbi monológ
Megbűnhődik azert amit tett,de nem leszek olyan gyors és csendes mint ő,hosszú kínhalál lessz az én műfajom.Azután hogy megkínzom és a csontjára hül a bőre a poklot is mennyeinek fogja érezni
köszi
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egy western filmet keresnék. Annyi maradt meg a történetből, hogy aranyat, kincseket keresnek. Néhány indián megpróbálja ezt megakadályozni, fúvócsövet használnak amiben a mérgezett nyílnak olyan hatása van, hogy az áldozat elsorvad, megöregszik.
Köszi :)
Az új éden TVRIP részlet
Csendesek a hajnalok (1972)
Egy régi 2.világháborús film címére lennék kíváncsi, amire emlékszem, hogy talán az egyik oldalán mocsaras területen katonai barakk szerűségek melyet légvédelemmel védtek (de mintha nők lettek volna a katonák(kicsit zavaros) és ide érkeztek este ejtőernyősök, hogy hatástalanítsák a légvédelmet, de mintha mocsárba is potyogtak volna... nem mostanában láttam kb 25-30 éve :)
Mikor, adta le a Duna TV legelső alkalommal és a 2000-es években? Állítólag 1997-ben volt először a TV-ben.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
sokijjen horrofilm lehetneám,utyhoty kicsit szükkittenyi kéne :)
viccet félretéve,földönkívülit leszámítva simán lehetne a Warlock 2,csak ott a csajt a bolygók együttállása vagy napfogyatkozás sátáni ereje ejti teherbe...aztán megy a boszibácsi világgá..keresi a mágikus cuccokat és öldös..és ott is egy csapat van,aki indul ellene..
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Szerintem egyezik
szerk: megnéztem a trailert. Köszi a tippet, majd meglesem :D
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.26. 22:22:23
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy amerikai vígjátékot keresek. A történet kb. annyi hogy van egy srác aki a komából felébredve elindul megkeresni a barátnőjét. A srácnak segít egyik haverja is a keresésben. A komából felébredt srác van hogy spontán össze fossa magát, a haverja meg a barátnőjét egy villával szurkálta meg amikor az épp örömöt szerzet neki és ő bekapcsolta a stroboszkopot amitől a csaj epilepsziás rohamot kapott. Ja srác barátnője az meg playboy csaj lett hogy tudja fizetni a barátja kezelését. Remélem valakinek beugrik a film címe. Előre is kösz

Keresek egy régi (KB '70-es évek) kémparódiát.
Két jelenet van meg belőle:
1, A kémnő és a főszereplő (esetlen férfi) egyszerre indulnak el síléccel a hegyen lefelé, a nő szabályosan halad, a férfi csetlik, botlik átesik mindenen és mégis hamarabb leér mint a nő.
2, Helikopter leszállást mutatnak, de a hangsáv le van némítva. Kiszállnak, a főgonosz megszólal: "Teljes csendben szálltunk le, hála zseniális találmányomnak, a kusskopternek"
Ha jól emlékszem fekete-fehér. Előre is köszi a segítséget
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Babysitting - A felvigyázó :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/