Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tudja e valaki hogy mi volt annak a filmnek a címe amiben átömlött a mi világunkba egy másik dimenzio lényei, és az emberek bezárkóztak egy supermarketbe?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
itt pedig egy lista a filmekről, melyekből készült HFR verzió.
arról viszont még mindig nem tudok, hogy ily módon ki is adták-e lemezen ezeket.
egyébként hobbitba belenéztem moziban (ott dolgoztam), de elég fura volt. mintha be lett volna gyorsítva egy kicsit, de mégsem :D ha valahonnan sikerül beszerezned mindenképp nézz bele, mert érdekes, ha más nem, akkor a következő hobbitra majd gyere el moziba :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy nagy kastélyban vagy szállószerűségben játszódik. Meglehetősen sok ember ebédel/vacsorázik egy főteremben, időileg valahova 1980-95 körülre tenném (nem emlékszem mobilokra vagy hasonló ketyerékre). Majd becsap egy rohadt nagy hóvihar vagy legalábbis vmi nagy hideg, elviekben be is töri a főterem ablakait, de ez lehet már csak a változás része (a sok ember miatt kilőném a Ragyogást, de lehet abból is építkezett). Majd az emberek elkezdenek túlélni a hidegben, mert sejtem az áram is elmegy... és elkezdenek vagy hallucinálni vagy tényleg dolgokat látni és szép lassan halnak megfelé, feltehetőleg van vmi természetfeletti dolog benne. Kb ennyi van meg belőle ami nem változik, remélem van ennek vmi értelme. Előre is köszi.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A film amit keresek, szerintem legalább 15-20 éves film. Kb. a '60-as években kezdődik a történet, amikor még az afro-amerikaiakat nem fogadták el. A film úgy kezdődik, hogy egy fekete férfi hazaérkezik, és a saját kocsibeállóján lelövik. Van is gyanúsított, ám nem kerül börtönbe. Évekkel később egy ügyvéd? megtalálja az ügyet, és újra elkezd nyomozni, felkeresi a férfi özvegyét is, és megígéri, hogy börtönbe juttatja a férje gyilkosát. Ennyire emlékszem, remélem valaki tud segíteni. Köszönöm előre is! :)
Utoljára szerkesztette: Gigi1218, 2014.10.20. 21:11:04
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.10.16. 09:17:50
All hail the double x!
Köszönöm hogy segítettél segíteni.
(Ja, és Te emlékeztél jól, autó, nem motor, és a testőr lő, nem a... mindegy. Amikor nekem mesélték, nagyon másképp képzeltem el a jelenetet:)
"...és...szerintem...bizony."
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A film amit keresnék kb. 80-as évek vége, talán 90-es eleje.Az egyik szereplő Cynthia Rothrock, karatés-ninjás. Amire emlékszem, hogy a film végén a "gonosz" fehér bőrű fekete ruhás ninját egy RPG szerű rakétakilövővel ölik meg. A rakétára Cynthia ráírja rúzzsal, hogy kérlek csak őt öld meg...A rakéta követi a palit az erdőben, meg is áll a levegőben....majd egy házba beugrik a ninjaruhás és felrobban...
Nagyon szeretnénk a haverokkal egy jót röhögni ezért kellene a cím. Előre is köszi mindenkinek
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Kis korrekció a kereséshez: az egyik testőr lett, nem rendőr. A másik még mindig bérgyilkos (sniper).
A film végén a testőr motorral megy egy úton, ami egyenes de hullámos (mert van ilyen is:), a sniper ott várja, de csak a "dombokon" látja a közeledő célpontot és a felbukkanás idejét számolja (1 Mississippi, 2...). Mert ez az útszakasz kurva egyenletesen hullámos:)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
De tuti nem az lesz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Két ex-kommandós (vagy akármi) ellenséggé válnak. Az egyik rendőr lesz, a másik pedig bérgyilkos.
"1 Mississippi, 2 Mississippi..."
fiatalokról szólt többnyire, usában játszódott.
ami rémlik, hogy egyszer megáltak egy golfpályán és ott kicsit kitombolták magukat stb.
eléggé ZS-kategóriás film volt...
nem tudja valaki melyik lehet ez?:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A régi titánok harcát már megtaláltam, csak ezt a Clash of Titanst nem sikerült sehogyse :) Van még valami jó mitológiai ami ment régen? Most az Odüsszeia-t nézem, igaz bár 97-es de jó...
Anno a VOX német televízió adott hányásig ilyen régi hetvenes évekbeli kosztümös filmeket...
gyújtóhatás
Keresek egy relatíve régi filmet, talán a 2000es évek környékén jöhetett ki.
Felrobbanó emberek ügyében nyomoznak. Az egyik jelenetben ha jólemlékszem a bíróságon robban fel valaki. Az ugrik még be hogy egy ablak mögé bújnak és az üveg is megolvad meg ilyenek. Talán nektek dereng valami, mert nekem már lövésem sincs a címérõl, de még a szereplõk se ugranak be, csak a sztori :D
All hail the double x!
ismét más nevében írok. ha minden igaz horrorról és/vagy thrillerrõl lenne szó. egy jelenetben egy kisgyerek meséli az apjának, hogy látta a nagyapját (aki meghalt), erre az apuka mutat egy idõskori képet róla, de a gyerek azt mondja, hogy sokkal fiatalabb volt. erre hozott egy fiatalkori képet és a gyerek nyugtázta is, hogy igen, õ volt az.
bármi ötlet?
elõre is köszi
Úgy kezdõdik a film, hogy derékban támaszkodik egy tábla tetején a holttest.
Mivel a tábla pont a határon van, így a kiérkezõ rendõrök poénosan vitatkoznak hogy kié az ügy, melyikük körzetéhez tartozik...
Erre a vitának ott lesz vége, hogy a hulla kettészakad és leesik mindkét körzet területére :)