Filmkeresõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Szerintem A köd

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darki81
sziasztok!
tudja e valaki hogy mi volt annak a filmnek a címe amiben átömlött a mi világunkba egy másik dimenzio lényei, és az emberek bezárkóztak egy supermarketbe?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

RAZOR27
Igazad van, csak tudod hogy van ez, nem szeretnek kockáztatni, mert nagy pénz van benne. A Hobbitnál is sokan panaszkodtak fejfájásra meg rosszullétre a magasabb fps miatt. Azóta nem is nagyon vágnak fel vele. Meg gondolom az se túl gazdaságos ha külön vetítik pl. a 24-60 verziót, ha már ígyis megy a huzavona a 3d nem-3d miatt.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SirAlo
Ha mar amugy is felveszik 60 fps-el ki is adhatnak ugy:) Dontse el mindenki maganak hogy a jobb

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

RAZOR27
Pont, hogy gyorsan fejlődnek, hisz ahogy mondtad már az ócó kamerák is tudnak ilyet, sőt már relatíve olcsón van kereskedelmi forgalomban olyan kamera ami hozza a mozi szintet (pl. Blackmagic Ursa). Csak a felvett filmeket visszakonvertálják 24fps-re, mert az "filmszerű" Ennyi :D nincs semmi extra oka.. Ezt szokták meg az emberek. Jogosnak tartom, nemrég volt szerencsém 120 herces tévét bámulni kicsit és azon folyékonyabb a kép. Komolyan mondom engem zavart. Játékoknál oké, mert ott rámeredek a képernyőre mint valami zombi :D de amikor filmet nézek engem zavar. Lehet megtudnám szokni, de ennyi év után... inkább nem :D

SirAlo
Ahogy elneztem meg torrenten sincs csak 24p-s valtozat a filmekbol :( Erdekes hogy ezen a teren milyen lassan fejlodnek a filmek, pedig mar szinte minden olcso kis kamera is tudja a 60 fps-t is :)

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

rooney8
meg is van, nem 60 fps, hanem 45 és HFR-nek hívják.
itt pedig egy lista a filmekről, melyekből készült HFR verzió.
arról viszont még mindig nem tudok, hogy ily módon ki is adták-e lemezen ezeket.

egyébként hobbitba belenéztem moziban (ott dolgoztam), de elég fura volt. mintha be lett volna gyorsítva egy kicsit, de mégsem :D ha valahonnan sikerül beszerezned mindenképp nézz bele, mert érdekes, ha más nem, akkor a következő hobbitra majd gyere el moziba :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Metalmilitiakid
utólagosan lehet, hogy az Évszázad vihara is a Ragyogás volt eggyé a fejemben., passz..

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

rooney8
asszem' a hobbit 2-ből vetítettek moziban 60 fps (?) verziót, de hogy azt ki is adták-e lemezen, nem tudom.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SirAlo
Hello, letezik film amit 60 vagy 48 fps-el vettek fel es be is tudnam szerezni ? Kivancsi lennek milyen lenne egy film 60 fps-el de meg nem halottam ilyenrol

Metalmilitiakid
Elég érdekes dolog lesz ez. Van egy visszatérő álomalapom, de már vagy 5 éve vagy talán több és mintha egy filmből építkezne, azt próbálnám megtalálni. Persze minden alkalommal van ami változik benne, de leírom hogy kb mi konzisztens.
Egy nagy kastélyban vagy szállószerűségben játszódik. Meglehetősen sok ember ebédel/vacsorázik egy főteremben, időileg valahova 1980-95 körülre tenném (nem emlékszem mobilokra vagy hasonló ketyerékre). Majd becsap egy rohadt nagy hóvihar vagy legalábbis vmi nagy hideg, elviekben be is töri a főterem ablakait, de ez lehet már csak a változás része (a sok ember miatt kilőném a Ragyogást, de lehet abból is építkezett). Majd az emberek elkezdenek túlélni a hidegben, mert sejtem az áram is elmegy... és elkezdenek vagy hallucinálni vagy tényleg dolgokat látni és szép lassan halnak megfelé, feltehetőleg van vmi természetfeletti dolog benne. Kb ennyi van meg belőle ami nem változik, remélem van ennek vmi értelme. Előre is köszi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Animefox
Ezaz! Nagyon szépen köszi!!!

PetruZ
The Lives of Others (Mások élete)?
Animefox
Elfelejtettem a film címét és most úgy megnézném, úgy emléxem arról szól hogy a Stasi megfigyel valakit de aztán azt is megfigyelik? Valaki lakása bevan poloskázva és egy csóka éjjel nappal hallgatja fülhallgatón... Aztán ugye felbomlik az ndk és a volt stasi ügynök magába néz.... vagy valami ilyesmi... van egy főhős is... meg egy csaj aki nyugatra akar menekülni vagy a fene tudja eléggé rég láttam....

Köszönöm, ez az. :)
Üdv. Valószínűleg a Kísért a múlt lesz az.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sziasztok!
A film amit keresek, szerintem legalább 15-20 éves film. Kb. a '60-as években kezdődik a történet, amikor még az afro-amerikaiakat nem fogadták el. A film úgy kezdődik, hogy egy fekete férfi hazaérkezik, és a saját kocsibeállóján lelövik. Van is gyanúsított, ám nem kerül börtönbe. Évekkel később egy ügyvéd? megtalálja az ügyet, és újra elkezd nyomozni, felkeresi a férfi özvegyét is, és megígéri, hogy börtönbe juttatja a férje gyilkosát. Ennyire emlékszem, remélem valaki tud segíteni. Köszönöm előre is! :)
Utoljára szerkesztette: Gigi1218, 2014.10.20. 21:11:04
Animefox
Köszi szépen! Ezaz!!!!

pxxl
1:50 :)

http://www.youtube.com/embed/4VPoIYMUB-8
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.10.16. 09:17:50

All hail the double x!

tonyr
magyar rendező :)

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

eksy
Belenéztem, telitalálat:)
Köszönöm hogy segítettél segíteni.
(Ja, és Te emlékeztél jól, autó, nem motor, és a testőr lő, nem a... mindegy. Amikor nekem mesélték, nagyon másképp képzeltem el a jelenetet:)

"...és...szerintem...bizony."

Már próbáltam de nem találom sajna...
Szerintem ez lesz az. A hullámos utas mesterlövészkedés biztosan van benne, habár úgy emlékszem hogy a főhős szedi így ki a rosszfiút egy fehér autóból. Lehet hogy több jelenetben is előkerül ez a trükk.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Metalmilitiakid
Hátha itt IMDB megleled. Jó keresgélést :D

Sziasztok!

A film amit keresnék kb. 80-as évek vége, talán 90-es eleje.Az egyik szereplő Cynthia Rothrock, karatés-ninjás. Amire emlékszem, hogy a film végén a "gonosz" fehér bőrű fekete ruhás ninját egy RPG szerű rakétakilövővel ölik meg. A rakétára Cynthia ráírja rúzzsal, hogy kérlek csak őt öld meg...A rakéta követi a palit az erdőben, meg is áll a levegőben....majd egy házba beugrik a ninjaruhás és felrobban...
Nagyon szeretnénk a haverokkal egy jót röhögni ezért kellene a cím. Előre is köszi mindenkinek
6unn3r
Korlátok nélkül (?)

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Animefox
Volt egy film, hátha tudja valaki hogy mi a címe, a lényeg hogy egy cipészről szól és egy sportolóról, történetesen egy futóról. A cipész folyton csinálta neki az újabbnál újabb speckó futócípőt és a sportoló egyre jobban teljesített vele.... a cipész folyton dolgozott hogy jobb legyen a cipő, egyre tökéletesebb, és a sportolóval is nem volt valami jó viszonya... veszekedtek vagy nemtom mi volt, iszonyat rég láttam, nem akarok hülyeséget mondani de lehet hogy az adidas vagy a nike kezdetleges időszakát filmesítették meg...

tutituti
ez az info több mint sok.majd ma este rákérdezek haveroknál is.sok akciófilmet néztek tuti innen valakinek beugrik a dolog.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

eksy
Jól gondoltátok, egyik sem az, azért köszönöm mindenkinek:)

Kis korrekció a kereséshez: az egyik testőr lett, nem rendőr. A másik még mindig bérgyilkos (sniper).
A film végén a testőr motorral megy egy úton, ami egyenes de hullámos (mert van ilyen is:), a sniper ott várja, de csak a "dombokon" látja a közeledő célpontot és a felbukkanás idejét számolja (1 Mississippi, 2...). Mert ez az útszakasz kurva egyenletesen hullámos:)

tonyr
nekem meg a Fifty-fifty, de szerintem ez sem az :)

tutituti
Én nekem egyből a bérgyilkosok ugrott be.
De tuti nem az lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

k0trapali
Lángoló Mississippi (1988) ?
eksy
Köszi, de sajnos nem talált.

PetruZ
Keresés alapján: Freejack?
eksy
Hi! Egy kb 20 éves filmet keresek.
Két ex-kommandós (vagy akármi) ellenséggé válnak. Az egyik rendőr lesz, a másik pedig bérgyilkos.
"1 Mississippi, 2 Mississippi..."

akyyy
nemrég, úgy 1-2 hónapja volt a tv2-n egy film. ilyen zombis volt, vagy virusis, de inkább virusos.

fiatalokról szólt többnyire, usában játszódott.
ami rémlik, hogy egyszer megáltak egy golfpályán és ott kicsit kitombolták magukat stb.
eléggé ZS-kategóriás film volt...
nem tudja valaki melyik lehet ez?:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Animefox
Na igen akkor ez a szobrok elleni harc meg a csontvázak ellen ez egy másik film volt... a Jason and the Argonauts... Annyira hatással volt rám kis koromban hogy óvodás fejjel azt hittem hogy minden szobornak van a lába sarkán egy ilyen kupak amit ha kinyitsz akkor kifolyik a szobor vére...folyadéka és elpusztul.... persze abban az esetben ha életre kelne... így a biztonság kedvéért megvizsgáltam a köztereken lévõ szobrokat félelmemben... :) Na hát megfosatott ez a film engem, ne nevess ki :D

Animefox
Áhhhh!!!! Köszi!!! Jaj tényleg a TCM elõtt a TNT volt régen... Este a Cartoon Network után :) Az elsõ mûsor péntekenként asszem ha jól emléxek a WCW pankráció volt, a mostani WWE elõdje. Hulk Hogan is még fellépett akkoriban.
A régi titánok harcát már megtaláltam, csak ezt a Clash of Titanst nem sikerült sehogyse :) Van még valami jó mitológiai ami ment régen? Most az Odüsszeia-t nézem, igaz bár 97-es de jó...
Anno a VOX német televízió adott hányásig ilyen régi hetvenes évekbeli kosztümös filmeket...

TCM/TNT rengetegszer adta a Clash of titans-t,de lehetne Jason and the Argonauts is
Animefox
Hellosztok! Na és valaki nem tudná megmondani hogy mi annak a régi filmnek a címe, amit még egy idõben a TCM-en sokat adtak, kb 70-es vagy 60-as évekbeli film lehet, no de a lényeg az hogy az ókori Görögországban játszódik, egy fõhõsrõl aki megvívott több ókori "gonosszal", mint pl. kentaur, kígyófejû nõvel, életre kelõ szobrokkal meg stb. Kap egy Istentõl talán egy vértet amit ha felvesz akkor láthatatlan lesz és mutatja a kamera a homokban a lábnyomait mert csak annyi látszik, ja és volt a filmben egy aranyból készült bádog bagoly. Vagy bronzból.... inkább bronz... na valaki?

RAZOR27
Szeretlek! no homo :D kicsit mellé lõttem a 2000es évekkel :D KÖSZÖNÖM!!

Gyújtóhatás,Pierce Brosnan fõszereplésével
gyújtóhatás
RAZOR27
Sziasztok!
Keresek egy relatíve régi filmet, talán a 2000es évek környékén jöhetett ki.

Felrobbanó emberek ügyében nyomoznak. Az egyik jelenetben ha jólemlékszem a bíróságon robban fel valaki. Az ugrik még be hogy egy ablak mögé bújnak és az üveg is megolvad meg ilyenek. Talán nektek dereng valami, mert nekem már lövésem sincs a címérõl, de még a szereplõk se ugranak be, csak a sztori :D

tonyr
Köszi szépen! :)

eksy
Egyik kopó, másik zsaru (2006)

tonyr
sajnos nem, egy film volt kb 5-6 éves, ha jól emlékszem...

pxxl
Ez nem egy rész volt a Bones-ban? vagy csak hasonló volt abban is...<#fejvakaras>

All hail the double x!

Sziasztok!
ismét más nevében írok. ha minden igaz horrorról és/vagy thrillerrõl lenne szó. egy jelenetben egy kisgyerek meséli az apjának, hogy látta a nagyapját (aki meghalt), erre az apuka mutat egy idõskori képet róla, de a gyerek azt mondja, hogy sokkal fiatalabb volt. erre hozott egy fiatalkori képet és a gyerek nyugtázta is, hogy igen, õ volt az.
bármi ötlet?
elõre is köszi
tonyr
Én is keresnék egy filmet, kb akció-bûnügyi-vígjáték
Úgy kezdõdik a film, hogy derékban támaszkodik egy tábla tetején a holttest.
Mivel a tábla pont a határon van, így a kiérkezõ rendõrök poénosan vitatkoznak hogy kié az ügy, melyikük körzetéhez tartozik...
Erre a vitának ott lesz vége, hogy a hulla kettészakad és leesik mindkét körzet területére :)

Köszönöm a gyors válaszod! Ez volt a fontosabb. Nagyon jó film. Ajánlom mindenkinek aki még nem látta. :)