Filmkeresõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezni szeretnék két filmet. Sajnos nekem kiesnek a címek még annak ellenére is hogy jók. :(
Az elsõ az egy ügyvédes film. 2 katonát állítanak hadbíróság elé. A védõjük egy fiatal srác lesz aki nem igazán volt még ilyen helyzetben. A végén kiderül, hogy meg kellet rendfegyelmezni a társukat aki belehalt, de kiderül, hogy a fõparancsnok adta ki a parancsot. Azt pedig a Joker színész alakította.
Mintha most bevillant volna a cím. Igaz ügy talán?
A másik pedig egy vakokról szóló film. Arra tanítja egy vak fickó a gyerekeket, hogy nem kell bot. Tudnak anélkül is tájékozódni. Hatalmas poén van benne. Pont keres valamit az udvaron és eltûnik az aknába, mert nyitva volt a teteje. xDDD
A segítségeteket elóre is köszönöm.
Köszönöm!
privátba megkaptam egy kedves fórumozótól :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Feltételezem hogy nem A-kategóriás :)

cowie: én is köszi :p
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem is értem eddig ezt miért nem láttam :)
Ati
Ati
Egy akció-thrillert keresek, aminek az volt a story-ja dióhéjban, hogy egy hi-tech készüléket dobott piacra egy cég, amit TV-re kellett kötni, s akkor többszáz csatornája lett az ügyfélnek. Csakhogy aki belenézett az infravörös led-be rajta, elõbb utóbb szószerint hamuvá porladt.
A gyilkos kütyünek Digitron volt a neve.
Valakinek nem ismerõs?
Egy olyan filmet keresek, ami ha jól emlékszem egy hosszabb filmekbõl álló sorozat (kb. 3). Az egyik rész egy egyetemen játszódik, a régebbi idõkben, ahol furcsa dolgok történnek, mint például hirtelen rengeteg üres konzerv ömlik ki egy szobából, vagy amikor kicsapódik az ajtó és eltûnik az írásvetítõ. Végül kiderül, hogy az egyik professzor feltalált egy szérumot, ami felgyorsítja az embert annyira, mintha megállna az idõ. Az egyik jelenetben a fõhõs miután megitta a szérumot az egyetem parkjában eldob egy baseball labdát és az kigyullad, majd megáll a levegõben s amikor visszanyeri eredeti gyorsaságát az ember, a labda lyukat ütött a toronyórába. A film legvégén egy raktárba találjuk magunkat a jelenbe és a megöregedett fõhõs visszateszi a labdát egy ládába. A láda pedig tele van furcsa történettel rendelkezõ tárggyal. Elõre is köszönöm.
De köszi, remek film, jópárszor láttam az Anulus sztorit :)
Lehet hogy Bud Spencer-es, de nembiztos:
A film alatt végig valami papirt vagy tervet akar mindenki megszerezni, a végén meg kiderül hogy valami paradicsomos konzerv vagy milyen recept van rajta... valami ilyen rémlik belõle, vigjáték, mintha anno kb 20 éve a disney délutánba lett volna amikor a Bud&Hill filmeket is játszották hétvégente:)
1. egy kb a 70-es evekbol szarmazo francia vigjatek. egy kis abc melle felhuznak egy nagy szupermarketet, ezert a kis abc forgalma megcsappan. a tulaj felberel 4-5 fiatal sracot, hogy folyamatosan csinaljanak balhet a szupermarketben, hogy az bezarjon.
2. egy szinten eleg regi, 70-80-as evekbeli vigjatek. Sajnos mar nem sokra emlekszem belole, valami magannyomozorol szol, aki mindig ugyanolyan szurke oltonyt hord, de mindig egy csomot gondolkozik rajta, hogy a 100 ugyanolyan oltony kozul melyiket vegye fel. valamint, amire meg emlekszem, hogy egyszer bemegy az irodajaba, es ott talal egy fullos not. megkerdezi tole, hogy hogyan jutott be, mire a csaj elovesz egy hajcsatot. a hapsi ekkor ranez a zarra, ami olyan, mintha kb baltaval vertek volna darabokra.
na, remelem valaki latta ezeket. elore is kosz, barmi infot.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egy gyilkost leleplez és megzsarol valaki, hogy vagy közösen megölnek egy embert, vagy feldobja.
?
"...és...szerintem...bizony."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Én is keresek egy filmet. Anno a bemutatót láttam, és errõl szólt:
Egy srácot átver pár csaj: egyik csaj eljátssza, hogy bejön neki a csávó, elkezdenek smárolni meg minden (többi csak kamerán nézi õket), majd a csaj megjátssza a halottat. Úristen mi legyen, kiviszik a senki földjére, srác összeroppant idegileg, csajok meg röhögnek mekkora szívatás. Majd srác bekattan, valamivel agyonveri az egyik csajt, miután kiderül az egész 1 vicc volt levadássza õket egyenként.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy ennek mi lehet a címe ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Olyan filmeket keresek, amibe szerepel valamilyen témában vonat. Fõleg személyszállító.
Ilyen film pl a Forráskód, illetve a Transz-szibéria. mindkettõ zseniális számomra. Meg is nézem újra mindkettõt.
google meg imdb keresõ ilyen téren nem tökéletes, mert pl a Inceptiont is ideveszi, miközbe ott csak egy kis jelenetbe zúg be egy mozdony.
Azért az elõbbi két említett filmbe nagyobb szerepe van:D
Mindenféle jöhet, de nem ártana valami újabb, ne valami ösküvelet feketefehér 1914-es film legyen :D
Közbe eszembe jutott valami vámpíros is, megnem mondom a címét, lusta vagyok rákeresni valamelyik usa elnökrõl szól tán, meg vámpírokról meg építik usában a vonatközlekedést... szódával elmegy abba a témába amit keresek :D
A film úgy kezdõdik hogy egy nõ és egy férfi utazik keresztül a déli államokon majd hirtelen egyszer csak az úton elõugrik egy ilyen.... rágcsáló féleség, a hangyász sün egy rokona de nincs szõre hanem valami kemény páncél lemezek védik és össze tudja magát húzni...
A kocsi megsérül és nem tudnak tovább utazni és betérnek egy vidéki házba ahol egy dilis család él...
Nagyapa az asztalnál ül de már rég múmia és vérrel etetik, a család is kannibál, a ház körül rengeteg emberi maradvány van, van egy kislányuk is akinek a szobája az emeleten van és enyhén szadista õ is... majdnem Addams Fammily féleségek... van 2 erõs fiatal férfi tag a családnak akik a napi betevõt levadásszák, a konyha direkt úgy van kialakítva hogy ilyen ember vágóhíd.... valaki nem tudja a horror címét?
Ezt az 1996-os filmet keresném magyar szinkronnal.
Anno az RTL Klub játszotta le .
A Face to Die For (1996)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ez melyik filmbe van?
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik az a film, amiben az egyik szereplõ az égõ cigit el tudja rejteni a szájában anélkül, hogy elaludjon.
azt hiszem ez valami bûnözõ lehetett, és talán valami vénasszony is van a filmben.
Köszi!
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
de pl Lesz ez még így se! az tökéletes rá
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict