A legjobb Sci - fi filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az egy MTV-s televízió adaptáció, amit hivatalosan nem adtak ki. Nem hivatalosan sok más archívumban lévő filmhez hasonlóan valaki aljas módon kitette torrent oldalakra. Azért kis jóindulat kell a megtekintéséhez, hiszen fillérekből csinálták a nyolcvanas években és mondjuk nem kapni röhögőgörcsöt a hajón működő Videoton számítógépektől. 😄
Ezzel kell kezdeni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://www.imdb.com/title/tt0283015/
esetleg...
Ha még nem láttad:
Red Planet (2000)
Lost In Space (1998) - bár ez eléggé családias cucc, de sci-fi 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Halálhajó, Moon, Sunshine, SW filmek, Mars mentõakció, Alien filmek. Hirtelen ennyi jut eszembe. Ha ajánlotok, akkor lécci minél kevésbé legyen horroros / gyilkolós (mint pl. a halálhajó), és a hangsúly inkább a sci-fi-n, ûrutazáson, õsi civilizációk által épített elfeledett gépeken, meg hasonlókon 😄 Elõre is kösz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
(viszont a zenei aláfestés remek benne, mint minden második 70-es évekbeli filmben :-) )
Triffideknek lehet magyar szinkronos változata (esetleg feliratos)? (nem vagyok nagy torrenthuszár, nincs NC-om sem.. PB-en meg nincs magyar szinkronos)
Keresem továbbá a Wyndham-féle Triffidek napjának legjobb feldolgozását, tudtommal kettõ is készült. Elképzelhetõ, hogy az egyik minisorozat volt, talán régi.
Érdekelne még Zsoldos Péter: "Feladat" filmes adaptációja (állítólag van, én nem találtam).
Infókat elõre is köszönöm!
Remélem érthetõ voltam 😄
Köszi!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
En keresek egy regi sci-fi sorozatot ami anno nagy kedvencem volt. De sajnos mar nem sok mindenre emlekszem belole. 😊)
Leirom amire emlekszem hatha valaki rajon:
Volt benne ket gonosz robot. Az egyik repult s hegyes feje volt, a masik a foldon jart es mintha Benga lett volna neve(de ebbe nem vagyok biztos). Valami piros energia forrast kellet rajtuk eltalalni s akkor lebenultak vagy valami ilyesmi.
Tud valaki segiteni? 2 napja kersem es lassan megbolondulok ha nem jut esyembe acime 😊)
Antal Nimród-Predators
Címet tud mondani valaki esetleg?
SPOILER:
Amikor megkapta az üzenetet már tudtam mi lesz a csavar 😞
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy régen leadott sci-fi, misztikus filmet keresek. Annyira emlékszem, hogy:
-A fõszereplõ férfi felesége talál egy videofelvételt otthon. Amiben a
kocsiban ülõ férjéhez az ablakon benyúl egy földönkivüli.
-Van egy fiúk akibe az idegenek egy apró mûszert helyeznek. Ennek hatására a gyerek rosszul lesz és elkezd vérezni. Késõbb az orvos kiszedi belõle.
-A filmben feketeruhás titkosügynökök bukkanak fel és fekete napszemüveget hordanak. Nem véletlenül, ugyanis fekete szemük van.
-A film végén az ügynökök Humvee-kal elmennek a család házához, abból a célból, hogy megöljék õket.
Elõre is Köszönöm!
Ezeréves retro scifi tegnap volt szerencsém megnézni.A linkelt részlet biztos ismerõs annak aki olvasta a Magellán-felhõt.
Egy kb 80as évek beli scifi (horror) szerû filmet keresek.
Valamilyen idegen bolygón játszódik egy bázison. Több ember és egy kutya él ott. Bejut valami szörny, ami sorra szedi áldozatait. A film vége félé rájönnek, hogy a szörny fél a kutya idomításához használt sípnak a hangjától és ezt használják, hogy távol tartsák.
A film végén kijönnek a bázisról és több olyan szörny, amibõl eddig csak egy volt bemegy a bázisra.
Véletlenül valakinek nem ismerõs a film, mármint, hogy mi a címe?
A legjobb scifi film díjra ugyan nem jelölném, de úgy rémlik nem volt olyan rossz.
Ben10 Alien Swarm
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ez egy 6 részes sorozat. Szerintem érdemes megnézni.
Captain Power and the Soldiers of the Future
Ez a kedvencem! 😄
22 részes sorozat 87-bõl.
Az eleje gagyinak tûnhet, de a végefelé nagyon brutál. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ComicCon-os video
a Youtubon már fent van a Tron2 kis film elég rossz, kamerával vették fel a hátsó sorból, de valami látszik, ja Jeff Bridges is back.
http://www.youtube.com/watch?v=YvqiQvqjsGg
Screamers - Az elhagyott bolygó a film címe, ha pontosan emlékszem.
Nem volt olyan rossz film, szóval megemlíthetjük akár ebben a topic-ban is 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Flash Gordon (1980) (Egyik sountrack-jét a Queen együttes írta)
Johnny Mnemonic - A jövõ szökevénye (Állítom, hogy a legjobb cyberpunk filmalkotás <#smile>#smile>)